Νέα προϊόντα
Τα επιτόκια της νέας 18μηνης προθεσμίας «Άνοδος» της ΕΤΕ
Alpha Bank: Οι 36 νέοι συνδυασμοί προθεσμιακής - Α/Κ
Με 1,50% επιτόκιο η 7ήμερη προθεσμιακή της Τρ. Πειραιώς
ΤΠΔ - Καταθέσεις: Τελευταία ευκαιρία για τα υψηλά επιτόκια
BP και Visa σας χαρίζουν κάθε μέρα 1.000 ευρώ
ΤΤ: Πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου Flexi Plus
ΑΧΑ: Υπολογισμός ασφαλίστρων Online στη νέα ιστοσελίδα
 
Δείτε όλα τα νέα προϊόντα
Εργαλεία Υπολογισμού
Newsletter
Καταχωρίστε το email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προϊόντα των τραπεζών και να μένετε ενημερωμένοι για ευκαιρίες που υπάρχουν στον τραπεζικό κλάδο
 
 
Ακολουθήστε τo Moneyonline.gr
 

Ξεκίνησε η χορήγηση πινακίδων κυκλοφορίας με έκπτωση στα τέλη - Παραδείγματα
Σε εφαρμογή τέθηκε από τη Μεγάλη Εβδομάδα ο νέος νόμος για την παροχή έκπτωσης σε όσους θελήσουν μέχρι και το τέλος του 2014 να επανακυκλοφορήσουν το ΙΧ, πληρώνοντας μόνο για τους συγκεκριμένους μήνες.
Πώς θα «σηκώσει» από την αγορά 4,2 δισ. ευρώ η Εθνική Τράπεζα - Το σχέδιο
Το σχέδιό της για την ενίσχυση της κεφαλαιακής της επάρκειας κατά 3,50 δισ. ευρώ και την άντληση ρευστότητας 750 εκατ. ευρώ με έκδοση ομολόγου, οριστικοποίησε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
Νέο τηλεφωνικό κέντρο για την εξυπηρέτηση όλων των συνταξιούχων του Δημοσίου
Ολοκληρωμένο δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών και της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους υλοποιεί το υπουργείο Οικονομικών. Άρχισε η πιλοτική λειτουργία.
Στροφή της ζήτησης στα παλαιά ακίνητα - Ποια είναι σήμερα τα πιο εμπορικά
Στροφή των αγοραστών σε παλαιά ακίνητα, τουλάχιστον πέντε ετών, καταγράφεται τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου κτηματομεσιτικών γραφείων RE/MAX. Πόσο έπεσα πέρυσι οι τιμές.
Τα πάντα για το κοινωνικό μέρισμα - Αναλυτικά παραδείγματα με ποσά ανά δικαιούχο
Έως τις Μαΐου θα έχει καταβληθεί στους δικαιούχους το κοινωνικό μέρισμα, υπό την προϋπόθεση ότι θα υποβάλλουν τη σχετική αίτηση σε ειδική εφαρμογή που θα ανοίξει στο ίντερνετ το ΥΠΟΙΚ.
ΕΚ: Οδηγία για τη δυνατότητα ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού σε όλη την ΕΕ
Έκθεση Γερμανού ευρωβουλευτή, βάση της οποίας λοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην ΕΕ θα μπορούν να ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό οπουδήποτε εντός της Ένωσης, υπερψήφισε η Ολομέλεια της Ευρωβουλής.
Τι αλλάζει στις ασφαλίσεις ΙΧ - Η πρακτική «πληρώνω-τυπώνω»
Μεγάλες αλλαγές στην ασφάλιση των αυτοκινήτων περιλαμβάνει το άρθρο 169 του νομοσχεδίου που έχει ως στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών ασφάλισης και αποζημιώσεων. Τι αλλάζει στις πληρωμές.
Πώς θα γίνονται οι κατασχέσεις λόγω οφειλών με το νέο νόμο - Τα όρια προστασίας
Την προς τα πάνω αναπροσαρμογή των ακατάσχετων ορίων από μισθούς, συντάξεις και καταθετικούς λογαριασμούς για οφειλές προς το δημόσιο προβλέπει η νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε από τη Βουλή.
ΔΕΗ: Συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας - Πώς να μειώσετε το λογαριασμό σας
Μία ηλεκτρονική εφαρμογή που διευκολύνει τα νοικοκυριά να μειώσουν τις δαπάνες τους, εξοικονομώντας ενέργεια μέσα από μικρές, απλές, κινήσεις, δημιούργησε η ΔΕΗ. Οι βασικές συμβουλές.
Νέο αφεντικό στη Eurobank η Fairfax - Προκρίθηκε από το ΤΧΣ η ομάδα της
Γυρίζει σελίδα η Eurobank μετά την αποδοχή της πρότασης της ομάδας επενδυτών στην οποία θεωρείται επικεφαλής η Fairfax, για τη συμμετοχή της στην αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας με 1,32 δισ. ευρώ.
Αλλάζει πάλι το καθεστώς υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ - Πότε θα πληρώνεται
Σε νέα αλλαγή της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών. Πότε θα γίνονται οι δηλώσεις και πότε οι πληρωμές. Σε άμεση ισχύ η απόφαση.
Κύκλωμα μείωνε τα κυβικά ΙΧ για να χρεώνονται με μικρότερους φόρους - Όλα τα νέα «κόλπα»
Κύκλωμα ιδιωτικών ΚΤΕΟ, μηχανολόγων και διεκπεραιωτών προχωρούσαν σε εικονικές μειώσεις του κυβισμού οχημάτων άνω 1929cc, για να αποφύγουν το τεκμήριο και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης.
Για ποιους λόγους «έφαγαν» πρόστιμα πέντε ασφαλιστικές εταιρείες
Πρόστιμα συνολικού ύψους 850.000,00 ευρώ σε πέντε ασφαλιστικές εταιρείες επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή κατόπιν εκτεταμένης έρευνας. Η λίστα με τις εταιρείες και τα πρόστιμα.
Δώρο Πάσχα: Ποιοι δικαιούνται και πόσο - Προθεσμία πληρωμής έως τη Μ. Τετάρτη
Όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα. Πώς υπολογίζεται.
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Καταθεσεις Επενδυσεις Στεγαστικα Δανεια Καταναλωτικα Δανεια Συγκεντρωση οφειλων Πιστωτικες καρτες
Περισσότερα άρθρα Περισσότερα άρθρα Περισσότερα άρθρα Περισσότερα άρθρα Περισσότερα άρθρα