.
Σούπερ μάρκετ άρχισαν να προσφέρουν άτοκες δόσεις στους πελάτες τους

Τη δυνατότητα να εξοφλούν τις αγορές τους σε άτοκες δόσεις έχουν αρχίσει να προσφέρουν σούπερ μάρκετ στους πελάτες τους, στο σημερινό περιβάλλον αυξημένου πληθωρισμού.

Περισσότερα
Κερδίστε έκπτωση 3% στο φόρο εισοδήματος και πληρώστε σε δόσεις - Πώς γίνεται

Έκπτωση 3% θα προσφέρει και εφέτος η ΑΑΔΕ σε όσους επιλέξουν να αποπληρώσουν το φόρο εισοδήματος εφάπαξ έναντι της δυνατότητας αποπληρωμής σε 8 δόσεις.

Περισσότερα
Ποιες κάρτες επιβραβεύουν τις αγορές σας όπου κι αν ψωνίσετε - Τα ποσοστά επιστροφής

Τα POS είναι πλέον υποχρεωτικά σε όλους τους κλάδους, κι έτσι οι καταναλωτές μπορούν ελεύθερα να πληρώσουν παντού με οποιαδήποιτε κάρτα τους.

Περισσότερα
Πόσους τόκους θα κερδίσετε σε 1 χρόνο έχοντας 10.000, 50.000 και 100.000 ευρώ στην τράπεζα

Μία τελευταία ενδεχομένως ευκαιρία έχουν σήμερα οι καταθέτες για να κλειδώσουν ένα ικανοποιητικό επιτόκιο από την τράπεζά τους μέσω προϊόντων προσυμφωνημένης διάρκειας.

Περισσότερα
Κάντε τις αγορές σας με κάρτες Visa οποιασδήποτε τράπεζας και κερδίστε έως 1.000 ευρώ

Ένα νέο διαγωνισμό για τους κατόχους καρτών όλων των τραπεζών που φέρουν το σήμα της διοργανώνει η Visa, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως και 1.000 ευρώ.

Περισσότερα
Alpha Bank: Χαρίζει 10 ευρώ σε όσους κατεβάσουν το Bonus app στο κινητό τους

Κίνητρο στους πελάτες της να κατεβάσουν στο κινητό τους την εφαρμογή του προγράμματος επιβράβευσης Bonus δίνει η Alpha Bank μέσω μίας νέας προσφοράς.

Περισσότερα
Μπαράζ προσφορών ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με κάρτα ενόψει Πάσχα - Κέρδος ως 20%

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο οι τράπεζες ενεργοποιούν προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με τις κάρτες τους σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Περισσότερα
Κλείστε τη διαμονή σας σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα με επιβράβευση ως 15% με κάρτες της Εθνικής

Νέα προσφορά επιβράβευσης για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα ενεργοποίησε η Εθνική Τράπεζα για τους κατόχους των καρτών της, ενόψει των πασχαλινών διακοπών.

Περισσότερα
Νέα προσφορά επιβράβευσης 3% για αγορές στο σούπερ μάρκετ με κάρτες της Eurobank

Επιβράβευση 3% θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών Eurobank που θα επιλέξουν τα καταστήματα λιανικής μασούτης για τις αγορές τους τον Απρίλιο.

Περισσότερα
Τέλος εποχής για τις κάρτες Diners της Alpha Bank - Με ποιες θα αντικατασταθούν

Στην απόσυρση δύο πιστωτικών καρτών θα προχωρήσει η Alpha Bank το επόμενο διάστημα, αντικαθιστώντας τις με άλλες που φέρουν το σήμα της Mastercard.

Περισσότερα