Ασφάλειες | Ασφάλιση Υγείας | Συμβουλές - Ειδήσεις

1-20 of 57

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Groupama: Εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο και online προσφορές από ...ρομπότ

Μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης προσφέρει η Groupama Ασφαλιστική στον ιστότοπό της με τη χρήση ειδικού λογισμικού, το οποίο βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση.

Περισσότερα
Έρχονται τα άυλα παραπεμπτικά για εξετάσεις για να μην πηγαίνετε στο γιατρό

Τη δυνατότητα να εκδίδουν online παραπεμπτικά για τη διενέργεια εξετάσεων από τους ασθενείς τους, θα έχουν σε λίγο καιρό οι γιατροί.

Περισσότερα
Δωρεάν πρόσβαση στην ιδωτική υγεία από 1 ευρώ τη ημέρα - Τρεις προτάσεις

Υγεία πάνω από όλα. Αυτό είναι κάτι που το καταλάβαμε πολύ καλά όλοι το τελευταίο διάστημα με την πανδημία. Τρεις οικονομικές προτάσεις.

Περισσότερα
Υπάλληλος στα κεντρικά γραφεία διοίκησης της Τρ. Πειραιώς η 40χρονη με τον κορωνοϊό

Εργαζόμενη στην Τράπεζα Πειραιώς είναι η 40χρονη που διαγνώστηκε με τον COVID-19, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, η οποία προχωρά σε απολύμανση του κτιρίου της.

Περισσότερα
Προς μείωση του ΦΠΑ στις ιδιωτικές κλινικές από το 24% σε 13% ή 6% - Τα 2 σενάρια

Έτοιμη να μειώσει τον ΦΠΑ στις διωτικές κλινικές από το 24% σε έναν από τους χαμηλότερους συντελεστές, 6% ή 13%, είναι η κυβέρνηση, τέσσερα χρόνια μετά την επιβολή του μέτρου.

Περισσότερα
Ο ΕΦΚΑ θα πληρώνει τις δαπάνες και σε ιδιωτικά νοσοκομεία αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Από το Δημόσιο θα πληρώνονται τα νοσήλεια σε ιδιωτικά νοσοκομεία, εάν ο ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ δεν έχει τη δυνατότητα περίθαλψης από δημόσια δομή, σύμφωνα με νέα απόφαση του ΣτΕ.

Περισσότερα
Όλα τα προγράμματα υγείας για κάθε ανάγκη - Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων για παροχές υγείας σε τιμές ακόμη και από 10 ευρώ το μήνα, προσφέρουν τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

Περισσότερα
Δαπανούμε 350 ευρώ το χρόνο για ιδιωτική ασφάλιση ζωής και περιουσίας στην Ελλάδα
Αργοί παραμένουν οι ρυθμοί ανάπτυξης της ιδιωτικής ασφάλισης ζωής και περιουσίας στην Ελλάδα, καθώς το 2018 αυξήθηκαν κατά μόλις 1% έναντι 1,8% το 2017 και 8,2% το 2016.
Περισσότερα
Με +4% έτρεξαν στο α΄ δίμηνο του 2019 οι ασφαλίσεις υγείας - Στροφή στον ιδιωτικό τομέα
Με γοργούς ρυθμούς ενισχύεται η παραγωγή ασφαλίστρων στον τομέα της υγείας, καθώς ολοένα και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν την ιδιωτική ασφάλιση για την υγειονομική τους περίθαλψη.
Περισσότερα
Μάθετε για την αξία της ασφάλισης και κερδίστε δώρα
Ένα νέο διαγωνισμό με έπαθλα κινητά και άλλα ηλεκτρονικά είδη, διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης.
Περισσότερα
AXA: Online προσφορές ασφάλισης για υγεία, σπίτι, ΙΧ
Τη δυνατότητα να ζητήσουν online προσφορά από την AXA Ασφαλιστική για τα περισσότερα προγράμματά της, έχουν πλέον οι χρήστες του διαδικτύου, συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα.
Περισσότερα
Νέα app θα μειώνουν τα ασφάλιστρα ζημιών και υγείας με βάση τις κινήσεις του χρήστη
Σε νέα εποχή εισέρχεται ο ασφαλιστικός κλάδος, καθώς είναι προ των πυλών η διαμόρφωση των τιμολογίων, ανάλογα με τη συμπεριφορά του ασφαλισμένου ...στη ζωή και στο τιμόνι.
Περισσότερα
Αυξάνεται η ζήτηση για ασφαλίσεις υγείας και αποταμιευτικά προϊόντα
Υψηλή παραμένει η ζήτηση των καταναλωτών για ασφαλίσεις ζωής και το 2017, για κάλυψη αποταμιευτικών και ιατροφαρμακευτικών αναγκών.
Περισσότερα
«Μπλόκο» στην Elite Ασφαλιστική για σύναψη νέων συμβολαίων - Σε ισχύ τα παλαιά
Να σταματήσει την ανάληψη νέων εργασιών στην ΕΕ αποφάσισε η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission - GFSC) για την ασφαλιστική Elite Insurance.
Περισσότερα
Ανακλήθηκε η άδεια της International Life - Τι πρέπει να ξέρουν οι πρώην πελάτες της
Στην οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της International Life προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος. Οι οδηγίες προς τους πρώην πελάτες της.
Περισσότερα
Καταβάλλονται αποζημιώσεις στους πρώην ασφαλισμένους ΑΣΠΙΣ και Commercial Value
Ξεκίνησαν οι καταβολές των αποζημιώσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος στους πρώην ασφαλισμένους των ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE, που χρεοκόπησαν την προηγούμενη 10ετία.
Περισσότερα
Δώρα από την Εθνική Ασφαλιστική στους επισκέπτες της
Ένα νέο διαγωνισμό αποκλειστικά για τους επισκέπτες στο περίπτερό της στο «Τhe Mall Athens» στο Μαρούσι διοργανώνει η Εθνική Ασφαλιστική.
Περισσότερα
Ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς μέσω υπολογιστή και χωρίς χρέωση
Τη δυνατότητα να κλείσουν online το ραντεβού με το γιατρό της επιλογής τους έχουν οι πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ.
Περισσότερα
Σύγκριση προγραμμάτων υγείας διαφορετικών εταιρειών με μία μόνο αίτηση - Υπηρεσία BYI
Τη δυνατότητα να λάβουν προσφορές για ασφαλιστικά προϊόντα υγεία από διαφορετικές εταιρείες, υποβάλλοντας μόνο μία αίτηση, έχουν πλέον οι καταναλωτές.
Περισσότερα
Οι πρώτες αποζημιώσεις στους ασφαλισμένους των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value
Τις πρώτες αποζημιώσεις μετά από 7 ολόκληρα χρόνια θα λάβουν οι ασφαλισμένοι των Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value από τον εκκαθαριστή τους.
Περισσότερα

1-20 of 57

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3