Τραπεζικά | Online Banking

1-20 of 361

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 19
Όλα τα online προϊόντα των τραπεζών: Καταθέσεις, κάρτες, δάνεια μέσω e-banking

Πληθώρα προϊόντων προσφέρουν οι τράπεζες μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking), δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησή τους χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Περισσότερα
Νέες μορφές απάτης στην εποχή του κορωνοϊού - Πώς να προφυλαχθείτε - Οι 3 περιπτώσεις

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι καταγγελίες πολιτών για περιπτώσεις διαδικτυακής απάτης, από δράστες που εκμεταλλεύονται την ανησυχία του κόσμου για τον κορωνοϊό.

Περισσότερα
Το κόστος για έμβασμα μέσω e-banking σε άλλη τράπεζα και οι δύο επιλογές

Τα εμβάσματα από το λογαριασμό σας σε άλλες τράπεζες μέσω e-banking αποτελούν τον ασφαλέστερο τρόπο για μεταφορά χρημάτων στην εποχή του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Τι μπορείτε να κάνετε στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών και στα ΑΤΜ των τραπεζών - Δείτε που βρίσκονται

Στην κατάργηση, τουλάχιστον για όσο διάστημα διαρκεί η κρίση του κορωνοϊού, του γκισέ για συγκεκριμένες συναλλαγές, όπως αναλήψεις, καταθέσεις και πληρωμή λογαριασμών προχώρησαν οι τράπεζες.

Περισσότερα
Έτσι θα γίνονται πλέον αναλήψεις μετρητών από τράπεζες - Οι επιλογές σας βάση του ποσού

Με περιορισμούς θα γίνονται από εδώ και στο εξής, τουλάχιστον για όσο διαρκεί η κρίση του κορωνοϊού, οι αναλήψεις μετρητών από τις τράπεζες.

Περισσότερα
Ποιες συναλλαγές δεν θα μπορείτε να κάνετε από εδώ και στο εξής σε τραπεζικά καταστήματα

Περιορισμούς στις συναλλαγές που μπορούν οι πελάτες των τραπεζών να κάνουν στα καταστήματά τους, τίθενται σε εφαρμογή από την Τρίτη.

Περισσότερα
Τι μπορούμε να κάνουμε online - Οδηγός επιβίωσης στην εποχή του κορωνοϊού

Μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητα των πολιτών φέρνει η καθολική απαγόρευση μετακινήσεων που επέβαλε από το πρωί της Δευτέρας η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Βήμα - βήμα η διαδικασία για έκδοση online εξουσιοδότησης ή υπ. δήλωσης μέσω του gov.gr

Άνοιξε τις πύλες του το gov.gr, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εκδίδουν online υπεύθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις, χωρίς επίσκεψη σε ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

Περισσότερα
Άνοιξε το gov.gr - Online 14 υπουργεία και 31 φορείς - Υπ. δηλώσεις από το σπίτι

Άνοιξε το Σάββατο το μεσημέρι τις πύλες του το gov.gr, που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να κάνουν μεταξύ άλλων εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις online από το χώρο τους.

Περισσότερα
SOS για χρήστες της Winbank: Ενημερώστε την εφαρμογή ως 26/3 για να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε

Να προχωρήσουν σε ενημέρωση της winbank mobile εφαρμογής στη νέα έκδοση μέχρι την Πέμπτη 26/03, καλεί τους πελάτες της η Τράπεζας Πειραιώς.

Περισσότερα
Δωρεάν υπηρεσία Virtual POS σε μέλη του ΤΕΕ για αποδοχή πληρωμών με κάρτα - Πώς λειτουργεί

Τη δυνατότητα να πληρώνονται από τους πελάτες τους με κάρτα, χωρίς να έχουν τερματικό αποδοχής καρτών, δίνει η Εθνική Τράπεζα στα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος μέσω νέας υπηρεσίας.

Περισσότερα
Ανοίγει το gov.gr για online εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις με χρήση κωδικών Taxis

Έτοιμο σε λίγες ημέρες θα είναι το νέο gov.gr, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να εκδίδουν online εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις, με χρήση των κωδικών Taxis.

Περισσότερα
Τράπεζες στους πελάτες τους: Μην έρχεστε για αυτούς τους λόγους στα καταστήματά μας

Λίστα με τις τραπεζικές συναλλαγές που γίνονται και μέσω των εναλλακτικών δικτύων, έτσι ώστε να αποφεύγεται για αυτές η επίσκεψη σε καταστήματα, δημοσιοποίησε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Περισσότερα
Eurobank: Νέα υπηρεσία για έλεγχο όλων των καρτών σας μέσω mobile banking - Οι δυνατότητες

Τον έλεγχο των καρτών τους χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, αλλά μέσω της υπηρεσίας mobile banking, θα έχουν οι πελάτες της Eurobank από εδώ και στο εξής.

Περισσότερα
Eurobank: Στέλνει 100.000 χρεωστικές κάρτες δωρεάν με κούριερ στο σπίτι πελατών της

Μέτρα για την αύξηση των πελατών της που χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες έχει αρχίσει να λαμβάνει η Eurobank, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Ουρές έξω από τραπεζικά καταστήματα τη Δευτέρα το πρωί - Σε ισχύ ο έλεγχος εισόδου

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από τραπεζικά καταστήματα στα μεγάλα αστικά κέντρα το πρωί της Δευτέρας, καθώς τέθηκε σε εφαρμογή ο περιορισμός των 5 ατόμων ανά μονάδα.

Περισσότερα
Μην πάτε στην τράπεζα - Κάντε τις συναλλαγές σας online - Άνοιγμα e-banking από το σπίτι

Δρακόντεια είναι από Δευτέρα τα μέτρα στις εισόδους των τραπεζών, καθώς δεν μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα περισσότεροι από πέντε πελάτες ταυτόχρονα.

Περισσότερα
Ποιες συναλλαγές μπορείτε να κάνετε στα έξυπνα ΑΤΜ - Πώς θα τα εντοπίσετε

Τα νέα μέτρα περιορισμού της εισόδου στα τραπεζικά καταστήματα, αλλά και οι πρόνοιες για αποφυγή συνωστισμού σε κλειστούς χώρους, καθιστούν τα ΑΤΜ μία ασφαλής εναλλακτική για συναλλαγές.

Περισσότερα
Ποια μέτρα έχει πάρει η Εθνική Τράπεζα ενάντια στον κορωνοϊό - Οι συμβουλές στους πελάτες

Μετά τη Eurobank και η Εθνική Τράπεζα γνωστοποιεί τα μέτρα προστασίας έναντι στον κορωνοϊό που έχει λάβει, ενώ προτρέπει τους πελάτες της να κάνουν χρήση των εναλλακτικών δικτύων.

Περισσότερα
Περιορισμοί στην είσοδο σε τραπεζικά καταστήματα από Δευτέρα - Η ανακοίνωση

Με τον πιο επίσημο τρόπο, με ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, τα πιστωτικά ιδρύματα έκαναν γνωστό ότι θέτουν περιορισμούς στην είσοδο πελατών στα καταστήματά τους.

Περισσότερα

1-20 of 361

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 19