Επιδοτησεις

1-20 of 833

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 42
Αγορά POS και σύνδεση με ταμειακές μηχανές με επιδότηση - Ανοίγουν ξανά οι αιτήσεις για τα vouchers

Στην ενεργοποίηση ενός νέου κύκλου αιτήσεων για την επιδότηση των επιχειρήσεων που θα διασυνδέσουν τις ταμειακές μηχανές τους με τα POS, προχωρά άμεσα η κυβέρνηση.

Περισσότερα
ΕΣΠΑ: Επιδότηση ως 60% για να κάνετε νέα δουλειά μέσω 2 νέων προγραμμάτων

Την έναρξη υποβολής των αιτήσεων για δύο νέα προγράμματα που επιδοτούν νεοσύστατες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις που θέλουν να πραγματοποιήσουν επενδύσεις, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 4.000 ευρώ για να ανακαινίσουν παλαιές κατοικίες

Ξεκινά τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Νοικιάζω» που θα επιδοτεί ιδιοκτήτες κενών κατοικιών για να τις ανακαινίσουν με έως 4.000 ευρώ.

Περισσότερα
Χριστουγενινάτικο δώρο 352 εκατ. ευρώ σε 2,3 εκατ. νοικοκυριά από το κράτος

Χριστουγεννιάτικο μποναμά ύψους 352 εκατ. ευρώ για τον επόμενο μήνα ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

Περισσότερα
Ανοίγουν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης - Από 100 ως 1.000 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι

Στα μέσα Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, το οποίο θα δοθεί και σε όσους χρησιμοποιούν αποκλειστικά ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι τους.

Περισσότερα
Δωρεάν χρήμα 350 εκατ. ευρώ για νέες επιχειρήσεις - Οι 2 δράσεις του ΕΣΠΑ

Στην προκήρυξη δύο νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ για τη στήριξη επιχειρήσεων που θα ξεκινήσουν από εδώ και στο εξής τη δραστηριότητά τους, προχωρά άμεσα το ΥΠΕΘΟ.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Market Pass 2 - Φάνηκαν ήδη τα ποσά στους δικαιούχους

Άνοιξε την Παρασκευή το πρωί η πλατφόρμα των αιτήσεων για το δεύτερο γύρο του Market Pass, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο τελευταίος για εφέτος.

Περισσότερα
Ανοίγει η πλατφόρμα για το Youth Pass - Ποιοι νέοι θα λάβουν 150 ευρώ μέσω κάρτας

Την ημερομηνία ενεργοποίησης της πλατφόρμας των αιτήσεων για το Youth Pass, της οικονομικής ενίσχυσης ύψους 150 ευρώ σε 200.000 νέους, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο Market Pass - Ποιοι το δικαιούνται, πότε πληρώνεται

Ανοίγουν την ερχόμενη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το νέο Market Pass, το οποίο θα καλύπτει τις αγορές τροφίμων του τριμήνου Αύγουστος - Οκτώβριος 2023.

Περισσότερα
Διπλασιάζεται το Youth Pass στα 300 ευρώ για τους 18άρηδες - Πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές

Δύο φορές θα λαμβάνουν το ποσό των 150 ευρώ οι νέοι που κλείνουν τα 18 τους χρόνια, σύμφωνα με τη διάταξη που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση για το Youth Pass.

Περισσότερα
Νέα ευκαιρία για προσλήψεις εργαζομένων με πληρωμένα τα πάντα για 6 μήνες από τη ΔΥΠΑ

Μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου έχουν οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της ΔΥΠΑ.

Περισσότερα
Market Pass για ένα ακόμη τρίμηνο - Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση και ποια τα κριτήρια

Στην επέκταση του μέτρου επιδότησης των αγορών σε καταστήματα τροφίμων με την κωδική ονομασία «Market Pass» προχωρά άμεσα η κυβέρνηση για τη στήριξη των νοικοκυριών.

Περισσότερα
Έτοιμη να στηρίξει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις η ProCredit Bank

Έτοιμη να στηρίξει την εγχώρια κοινότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ρευστότητα και υπηρεσίες συμβουλευτικής υψηλών προδιαγραφών, είναι η ProCredit Bank.

Περισσότερα
Τρ. Χανίων: Επιδοτούμενα δάνεια για επιχειρήσεις μέσω του Business Growth Fund - Άτοκο του 40%

Χαμηλότοκα επιδοτούμενα δάνεια μέσω του Ταμείου Χαρτοφυλακίου «Business Growth Fund» της Ε.Α.Τ. προσφέρει στις επιχειρήσεις η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Περισσότερα
ΔΥΠΑ: Πληρώνει για 7 μήνες μισθό και εισφορές σε 5.000 νέους που θα πιάσουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για 5.000 θέσεις του «Προγράμματος απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για άνεργους νέους, 18-29 ετών, στις Περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας».

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα αναβάθμισης και ανακαίνισης κατοικιών για νέους ως 39 ετών

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους» , μέσω του οποίου παρέχονται σε νέους επιδότηση και άτοκο δάνειο για την αναβάθμιση του σπιτιού τους.

Περισσότερα
Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για προσλήψεις ανέργων με επιδότηση έως και το 80% μισθού και εισφορών

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ που στοχεύει στη δημιουργία 5.000 νέων θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πράσινης οικονομίας

Περισσότερα
Επιδότηση έως 23.250€ σε νέους 18 - 39 ετών για ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση του σπιτιού τους

Ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Ανακαινίζω» μέσω του οποίου νέοι 18 -39 ετών θα επιδοτηθούν για την αναβάθμιση της κατοικίας τους.

Περισσότερα
Τράπεζα Χανίων: Δάνεια έως 25.000 ευρώ για αγρότες με διετή επιδότηση επιτοκίου κατά 100%

Ένα νέο δανειακό προϊόν για αγρότες, που είναι άτοκο τα δύο πρώτα χρόνια, προσφέρει η Τράπζα Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Περισσότερα
Επιδότηση έως 60% για την αλλαγή του ηλιακού σας θερμοσίφωνα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Τη δυνατότητα να αλλάξουν τον ηλιακό τους θερμοσίφωνα με επιδότηση έως 60% έχουν πλέον τα νοικοκυριά μέσω της νέας δράσης «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα».

Περισσότερα

1-20 of 833

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 42