Επιδοτήσεις

1-20 of 797

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 40
Νέα ευκαιρία για προσλήψεις από επιχειρήσεις στην Αττική με πλήρη επιδότηση ή με έως 550 ευρώ το μήνα

Ανοιχτές είναι οι αιτήσεις για δύο προγράμματα της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) που επιδοτούν επιχειρήσεις για την πρόσληψη ανέργων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Περισσότερα
Επιδότηση 14.800 ευρώ για νέους που ξεκινούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία».

Περισσότερα
Πώς θα δοθούν τα σχεδόν άτοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους για αγορά σπιτιού αξίας ως 166 χιλ. ευρώ

Σχεδόν άτοκα στεγαστικά δάνειά έως 150.000 ευρώ για την αγορά πρώτης κατοικίας από νέους έως 39 ετών θα χορηγηγούνται από τις αρχές του 2023, μέσω κρατικής δράσης.

Περισσότερα
Στα 350 ευρώ η βάση υπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης εφέτος - Αυξημένα τα εισοδηματικά όρια

Περισσότεροι από 1,3 εκατ. πολίτες θα λάβουν εφέτος επίδομα θέρμανσης, με βάση τα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι του έκτακτου επιδόματος των 250 ευρώ - Όλα τα κριτήρια

Στην εξειδίκευση του μέτρου για την ενίσχυση των πιο ευάλωτων πολιτών με ένα έκτακτο επίδομα ύψους 250 - 500 ευρώ, προχώρησε τη Δευτέρα το πρωί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Περισσότερα
Με ποια επιδόματα θα «ζεσταθούμε» εφέτος το χειμώνα - Κίνητρα για πετρέλαιο θέρμανσης

Ένα νέο πλέγμα μέτρων και κινήτρων για τη μείωση της επιβάρυνσης των νοικοκυριών από τα έξοδα θέρμανσης, θα ενεργοποιήσει εφέτος η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Το σχέδιο για φθηνή στέγη σε 100.000 νέους έως 39 ετών - Ατοκα δάνεια και επιδοτήσεις για ανακαινίσεις

Με στόχο την διασφάλιση πρόσβασης σε φθηνή στέγη στους νέους έως και 39 ετών, η κυβέρνηση θέτει άμεσα σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο υποστήριξής τους.

Περισσότερα
Όλα τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ - Ποιους αφορούν

Μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, των φοιτητών, των νέων και για τη μείωση των δαπανών των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.

Περισσότερα
Μετά το Fuel Pass έρχεται το Food Pass - Σκέψεις για επίδομα 300 ευρώ σε 1 εκατ. σπίτια

Το ενδεχόμενο χορήγησης στα νοικοκυριά ενός επιδόματος μέχρι το τέλος του έτους που θα καλύψει τις ανατιμήσεις στα τρόφιμα εξετάζει η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Πώς θα εκδώσετε την άυλη κάρτα για το επίδομα καυσίμων μέσω Alpha Bank ή Viva Wallet

Οι πληρωμές προς τους δικαιούχους του «Fuel Pass 2» ξεκίνησαν, με τις δύο τράπεζες που συμμετέχουν στη διαδικασία να είναι έτοιμες για την έκδοση ψηφιακών καρτών.

Περισσότερα
Ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο επίδομα καυσίμων - Πώς θα πάρετε ως 100 ευρώ

Ξεκινούν έως την ερχόμενη Παρασκευή οι αιτήσεις για το «Fuel Pass 2», το δεύτερο κύκλο επιδότησης των πολιτών για την αγορά καυσίμων κίνησης.

Περισσότερα
ΑΑΔΕ: Από κόσκινο 43.000 επιχειρήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή - Από τι κινδυνεύουν

Σαρωτικούς ελέγχους σε περίπου 43.000 επιχειρήσεις διενεργεί η ΑΑΔΕ για να διαπιστώσει εάν προχώρησαν σε «μαγείρεμα» των δηλώσεών τους για να λάβουν αυξημένη Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

Περισσότερα
Ξεκίνησε η ανάρτηση των βεβαιώσεων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες από την ΑΑΔΕ, η βεβαίωση του επιστρεπτέου μέρους όλων των κύκλων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Πού θα δείτε τα ποσά.

Περισσότερα
Έως την Παρασκευή θα ανέβουν στο Taxis οι οφειλές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Εντός της εβδομάδας θα αναρτήσει η ΑΑΔΕ στους λογαριασμούς των επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο Taxis τις οφειλές τους από τη δράση Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για 3 δράσεις επιδότησης για την ψηφιακή αναβάθμιση επιχειρήσεων

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Περισσότερα
Έρχονται τα ραβασάκια της Επιστρεπτέας Προκαταβολής - Ως 29/7 η πρώτη δόση

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στο Taxis οι οφειλές επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών για τα δάνεια των δράσεων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Περισσότερα
Νέο πρόγραμμα επιδότησης 90% για την ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν ψηφιακά έχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του νέου προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης.

Περισσότερα
Πρώτο ένσημο: Στα 3.600 ευρώ η επιδότηση για προσλήψεις νέων ως 29 ετών

Στον τριπλασιασμό του ποσού της επιδότησης που θα δίνεται σε επιχειρήσεις και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας νέους έως 29 ετών, προχώρησε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Έρχεται δεύτερο επίδομα για καύσιμα από Ιούλιο - Διεύρυνση δικαιούχων

Στη χορήγηση δεύτερου επιδόματος για τα καύσιμα κίνησης προσανατολίζεται η κυβέρνηση από τον ερχόμενο μήνα, καθώς οι τιμές παραμένουν στα ύψη.

Περισσότερα
Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Χαλάρωσαν τα κριτήρια για το κούρεμα - Η τελική απόφαση

Στη χαλάρωση των κριτηρίων για την εφαρμογή κουρέματος στα κρατικά δάνεια που χορηγήθηκσαν σε επιχειρήσεις μέσω της Επιαστρεπτέας Προκαταβολής, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα

1-20 of 797

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 40