Επιδοτήσεις

1-20 of 784

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 40
Έως την Παρασκευή θα ανέβουν στο Taxis οι οφειλές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Εντός της εβδομάδας θα αναρτήσει η ΑΑΔΕ στους λογαριασμούς των επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο Taxis τις οφειλές τους από τη δράση Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για 3 δράσεις επιδότησης για την ψηφιακή αναβάθμιση επιχειρήσεων

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Περισσότερα
Έρχονται τα ραβασάκια της Επιστρεπτέας Προκαταβολής - Ως 29/7 η πρώτη δόση

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν στο Taxis οι οφειλές επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών για τα δάνεια των δράσεων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Περισσότερα
Νέο πρόγραμμα επιδότησης 90% για την ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν ψηφιακά έχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του νέου προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers) του Ταμείου Ανάκαμψης.

Περισσότερα
Πρώτο ένσημο: Στα 3.600 ευρώ η επιδότηση για προσλήψεις νέων ως 29 ετών

Στον τριπλασιασμό του ποσού της επιδότησης που θα δίνεται σε επιχειρήσεις και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας νέους έως 29 ετών, προχώρησε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Έρχεται δεύτερο επίδομα για καύσιμα από Ιούλιο - Διεύρυνση δικαιούχων

Στη χορήγηση δεύτερου επιδόματος για τα καύσιμα κίνησης προσανατολίζεται η κυβέρνηση από τον ερχόμενο μήνα, καθώς οι τιμές παραμένουν στα ύψη.

Περισσότερα
Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Χαλάρωσαν τα κριτήρια για το κούρεμα - Η τελική απόφαση

Στη χαλάρωση των κριτηρίων για την εφαρμογή κουρέματος στα κρατικά δάνεια που χορηγήθηκσαν σε επιχειρήσεις μέσω της Επιαστρεπτέας Προκαταβολής, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα καυσίμων - Οι δύο τρόποι για την είσπραξη του βοηθήματος

Στην ενεργοποίηση της πλατφόρμας των αιτήσεων για το επίδομα καυσίμων προχώρησε η ΑΑΔΕ, ανοίγοντας το δρόμο για την καταβολή του επιδόματος.

Περισσότερα
ΟΑΕΔ: 4.000 θέσεις ψάχνουν εργαζομένους σήμερα Σάββατο στο ΣΕΦ - Ημέρες καριέρας

Εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζόμενους για 4.000 θέσεις, πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της «Ημέρας Καριέρας ΟΑΕΔ».

Περισσότερα
Μέσω ΟΑΕΔ η εξασφάλιση στέγης με χαμηλά ενοίκια σε νέους - Το σχέδιο δράσης

Λύση στο πρόβλημα εξεύρεσης κατοικιών με προσιτά ενοίκια για νέους ηλικιακά πολίτες θα επιχειρήσει να δώσει η κυβέρνηση μέσω του ΟΑΕΔ.

Περισσότερα
Οριστικό: Την Μ. Τετάρτη η πίστωση του επιδόματος των €200 σε χαμηλοσυνταξιούχους

Για τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου κλείδωσε η πίστωση σε 634.000 χαμηλοσυνταξιούχους της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης Πάσχα, που ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ.

Περισσότερα
ΟΑΕΔ: Νέα δράση για προσλήψεις ανέργων με ετήσια επιδότηση έως και 8.400 ευρώ - Οι δικαιούχοι

Έως και τις 29 Απριλίου θα μπορούν οι επιχειρήσεις που ψάχνουν για εργαζομένους, να κάνουν αίτηση στο νέο πρόγραμμα επιδότησης του ΟΑΕΔ για προσλήψεις ανέργων.

Περισσότερα
Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή του επιδόματος ακρίβειας των 200 ευρώ - Ποιοι είναι δικαιούχοι

Τη Μεγάλη Τρίτη ή το αργότερο τη Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθεί από το κράτος το έκτακτο επίδομα των 200 ευρώ, που μπορεί να φτάσει ως τα 400 ευρώ ανά νοικοκυριό.

Περισσότερα
Μπαίνει πλαφόν 3% στις αυξήσεις των επαγγελματικών ενοικίων για όλο το 2022

Την απαγόρευση της αύξησης των μισθωμάτων στα επαγγελματικά ακίνητα πέραν του 3% για το 2022 νομοθετεί η κυβέρνηση για την προστασία των επιχειρήσεων.

Περισσότερα
Διπλάσια η επιδότηση στο φυσικό αέριο τον Απρίλιο - Τι ισχύει για ρεύμα - βενζίνη

Σε διπλάσια επίπεδα θα διαμορφωθεί η επιδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων για το φυσικό αέριο τον Απρίλιο, καθώς οι τιμές του στη χονδρική αγορά έχουν ξεφύγει.

Περισσότερα
Δύο μήνες παράταση στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ - Πώς βοηθά τις επιχειρήσεις

Τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος για το προσωπικό τους μέσω του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για δύο ακόμη μήνες, θα δώσει το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Τα καλά νέα της ημέρας: Διπλασιάζονται οι πόροι και οι δικαιούχοι του Εξοικονομώ

Καλά νέα για όσους έχουν υποβάλλει αίτηση για την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους ανακοίνωσε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Θ. Σκυλακάκης, που προανήγγειλε τη διεύρυση των δικαιούχων.

Περισσότερα
Δωρεάν σπίτια σε νέους θα διαθέσει η κυβέρνηση για τη στέγασή τους - Ποιες είναι πρώτες σκέψεις

Νέα δράση για τη στέγαση νέων σε ηλικία πολιτών που δεν μπορούν να βρουν σπίτι να μισθώσουν λόγω της ανόδου των ενοικίων σε πολλές περιοχές της χώρας, προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Περισσότερα
Τα τελικά ποσά που θα μοιράσει το κράτος για αγορά καυσίμων - Το bonus των 5€

Έως και τα 55 ευρώ θα φτάσει στο τρίμηνο Απριλίου - Ιουνίου 2022 η επιδότηση της κυβέρνησης για αγορά καυσίμων κίνησης. Οι δικαιούχοι, τα ποσά και πως θα διατεθούν.

Περισσότερα
Επιδότηση έως 36.000 ευρώ σε ανέργους επαγγελματίες από τον ΟΑΕΔ για μία δεύτερη ευκαιρία

Ξεκίνησε νέο πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ για όσους διέκοψαν την επιχειρηματική δραστηριότητά τους πριν το 2022, το οποίο τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να στήσουν ξανά μία δουλειά.

Περισσότερα

1-20 of 784

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 40