.
Όλες οι προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκια 2% ως 2,5% για ποσά από 5.000 ευρώ

Μπορεί οι τράπεζες να έχουν ήδη αρχίσει την αποκλιμάκωση των επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις, ωστόσο ευκαιρίες ακόμη υπάρχουν.

Περισσότερα
Στείλτε εντελώς δωρεάν χρήματα μεταξύ δικών σας λογαριασμών σε διαφορετικές τράπεζες

Τη δυνατότητα να στέλνουν χρήματα μεταξύ λογαριασμών τους σε διαφορετικές τράπεζες χωρίς κανένα κόστος, έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Σούπερ μάρκετ άρχισαν να προσφέρουν άτοκες δόσεις στους πελάτες τους

Τη δυνατότητα να εξοφλούν τις αγορές τους σε άτοκες δόσεις έχουν αρχίσει να προσφέρουν σούπερ μάρκετ στους πελάτες τους, στο σημερινό περιβάλλον αυξημένου πληθωρισμού.

Περισσότερα
Τι άλλαξε στα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας και κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συνταξιούχων

Στην αναβάθμιση των ATM της με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των πελατών της μεγαλύτερης ηλικίας, κατά βάση συνταξιούχων, προχώρησε η Εθνική Τράπεζα.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι εγγραφές για το νέο 6μηνο έντοκο γραμμάτιο - Πόσος τόκους κερδίζετε με επιτόκιο 3,7%

Άνοιξε την Τρίτη η διαδικασία των εγγραφών για τα φυσικά πρόσωπα που θέλουν να εξασφαλίσουν ένα υψηλό επιτόκιο για τα χρήματά τους, μέσω του νέου εξάμηνου εντόκου γραμματίου.

Περισσότερα
Επενδυτικά προϊόντα χαμηλού ρίσκου με αποδόσεις ως 5,9% στη διετία - Οι 4 λύσεις

Νέα επενδυτικά προϊόντα που υπόσχονται αποδόσεις υψηλότερες των προθεσμιακών καταθέσεων και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι διαθέσιμα αυτήν την στιγμή στην αγορά.

Περισσότερα
Με ποιες κάρτες κλείνετε ξενοδοχείο για το Πάσχα και παίρνετε πίσω ως 15% της κράτησης

Κρατήσεις ξενοδοχείων για την περίοδο του Πάσχα ή και αργότερα με επιβράβευση ως 15% μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτήν την περίοδο οι κάτοχοι καρτών δύο τραπεζών.

Περισσότερα
Με επιτόκιο ως 3,5% η νέα εξάμηνη δομημένη προθεσμιακή κατάθεση της Τρ. Πειραιώς

Επιτόκιο έως 3,5% μπορούν να διεκδικήσουν οι αποταμιευτές μέσω της νέας δομημένης προθεσμιακής κατάθεσης που θα διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς ως την Παρασκευή.

Περισσότερα
Έρχεται την Τρίτη το πιο αποδοτικό 6μηνο αποταμιευτικό προϊόν για ποσά έως 15.000 ευρώ

Την ευκαιρία να κλειδώσουν την υψηλότερη δυνατή απόδοση για τα χρήματά τους, χωρίς κανένα ρίσκο και με διασφαλισμένο επιτόκιο, θα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα όλα τα φυσικά πρόσωπα.

Περισσότερα
Δώρο 40 ευρώ από τη Eurobank σε όσους αποκτήσουν την πιστωτική κάρτα μασούτης Visa

Δώρο 40 ευρώ προσφέρει η Eurobank σε όσους αποκτήσουν το επόμενο διάστημα την πισωττική κάρτα που εκδίδει σε συνεργασία με τα σούπερ μάρκετ των καταστημάτων λιανικής μασούτης.

Περισσότερα