Τραπεζικά | Δάνεια | Συμβουλές - Ειδήσεις

1-20 of 441

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23
Πόσο θα κερδίζουν τελικά όσοι κάνουν εργασίες στο ακίνητό τους - Όφελος έως 6.400 ευρώ στην 4ετία

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε μείωση του φορολογικού οφέλους των ιδιοκτητών που προχωρούν σε δαπάνες αναβάθμισης των ακινήτων τους.

Περισσότερα
Κοντά στο 0% η μεταβολή των δανείων για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια - Πού υπάρχει ζήτηση

Μία ανάσα από το 0% βρίσκεται ο ρυθμός ετήσιας μεταβολής των δανειακών υπολοίπων, με βάση τα νέα στοχεία που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Περισσότερα
Πάρτε καταναλωτικό δάνειο από το ...λογαριασμό κατάθεσης - Τα επιτόκια ανά τράπεζα

Το κλείσιμο της στρόφιγγας των καταναλωτικών δανείων έχει οδηγήσει πολλούς στη λύση της υπερανάληψης από τους καταθετικούς τους λογαριασμούς, που δίνεται πιο εύκολα από τις τράπεζες.

Περισσότερα
Έρχονται και online στεγαστικά δάνεια - Τι ετοιμάζουν οι τράπεζες
Από το σπίτι τους θα μπορούν σε λίγο καιρό να κάνουν αίτηση για στεγαστικό δάνειο οι πελάτες των τραπεζών, καθώς ψηφιοποιείται η διαδικασία.
Περισσότερα
Πώς θα μειώνουν το φόρο οι δαπάνες για αναθμίσεις και ανακαινίσεις ακινήτων - Όριο οι 48.000 ευρώ
Μείωση του φόρου εισοδήματος σε βάθος τετραετίας έως και 12.000 ευρώ θα πετυχαίνουν οι φορολογούμενοι που προχωρούν σε δαπάνες αναβάθμισης των ακινήτων τους.
Περισσότερα
Αυξάνεται το ενδιαφέρον για αγορές και ανακαινίσεις κατοικιών με στεγαστικό δάνειο
Ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον, τόσο για την αγορά όσο και για την επισκευή-ανακαίνιση κατοικίας καταγράφεται τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα.
Περισσότερα
Με κυμαινόμενο επιτόκιο όλα τα νέα στεγαστικά δάνεια το Σεπτέμβριο - Στο 3,08% το μέσο κόστος
Με μέσο κυμαινόμενο επιτόκιο 3,08% χορήγησαν οι τράπεζες νέα στεγαστικά δάνεια ύψους 54 εκατ. ευρώ το Σεπτέμβριο. Αυξάνεται η ζήτηση από τα νοικοκυριά.
Περισσότερα
Αυξάνεται η ζήτηση για στεγαστικά δάνεια - Προσδοκίες νέας ανόδου λόγω χαμηλών επιτοκίων
Νέα αύξηση σημείωσε η ζήτηση για στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια από τα νοικοκυριά κατά τη διάρκεια του γ΄ τριμήνου του 2019, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Περισσότερα
Προς πώληση 37 ακίνητα από την Τράπεζα Πειραιώς - Ευκαιρίες από 15.000 ευρώ!
Σε νέα δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της όλων των κατηγοριών προχωρά μέσα στο Νοέμβριο η Τράπεζα Πειραιώς, με τιμές εκκίνησης ακόμη και τις 15.000 ευρώ.
Περισσότερα
Έρχεται νέο πρόγραμμα για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών - Μεγάλη η ζήτηση
Μετά την εξάντληση των κονδυλίων του Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον μέσα σε λίγες ώρες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται για την έναρξη ενός νέου κύκλου επιχορηγήσεων για πράσινες παρεμβάσεις σε κατοικίες.
Περισσότερα
Νέα γενιά στεγαστικών δανείων: Οι δόσεις ανά 100.000 ευρώ με τα νέα επιτόκια
Με μία νέα γενιά στεγαστικών δανείων με μειωμένα επιτόκια σε σχέση με τα χρόνια της κρίσης, οι τράπεζες είναι έτοιμες να χρηματοδοτήσουν την αγορά ακινήτων.
Περισσότερα
Με κυμαινόμενο επιτόκιο 3,10% τα στεγαστικά του 2019 - Αλλά έρχονται προσφορες στα σταθερά
Με μέσο κυμαινόμενο επιτόκιο 3,10% έχουν χορηγήσει μέσα στο 2019 οι τράπεζες νέα στεγαστικά δάνεια ύψους 340 εκατ. ευρώ, λίγο περισσότερα από πέρυσι.
Περισσότερα
Αυξημένα ενοίκια έως 20% ζητούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε σχέση με πέρυσι - Πίνακας
Ράλι καταγράφεται στα μισθώματα των διαμερισμάτων το τελευταίο 12μηνο, τουλάχιστον ως προς τα ενοίκια που ζητούν οι ιδιοκτήτες των προς μίσθωση ακινήτων.
Περισσότερα
Έρχονται και online στεγαστικά δάνεια με προνομιακά επιτόκια - Τι ετοιμάζουν οι τράπεζες
Μετά τη διάθεση καταθετικών προϊόντων, πιστωτικών καρτών και καταναλωτικών δανείων μέσω e-banking, οι τράπεζες ετοιμάζονται και για τα online στεγαστικά δάνεια.
Περισσότερα
Εξοικονομώ: Τέλος τα λεφτά στις πρώτες Περιφέρειες - Πότε ανοίγει η Αττική
Εξαντλήθηκαν οι πόροι για το νέο Εξοικονομώ λίγες ώρες μετά το άνοιγμα των αιτήσεων στην πρώτο ομάδα Περιφερειών, λόγω της μεγάλης ζήτησης από ιδιοκτήτες ακινήτων.
Περισσότερα
Άνοιξε τη Δευτέρα το νέο Εξοικονομώ για πράσινες παρεμβάσεις σε σπίτια - Επιτότηση και δάνειο
Άνοιξε τη Δευτέρα η πλατφόρμα των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ που επιδοτεί έως 70% τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης σας σπίτια και εξασφαλίζει άτοκα δάνεια.
Περισσότερα
Τι κερδίζουν οι συνεπείς οφειλέτες στεγαστικών δανείων - Αναλυτικό παράδειγμα
Μετά από πολλά χρόνια επιδότησης των κακοπληρωτών, με χαμηλότερα επιτόκια και καλύτερους όρους δανεισμού, οι τράπεζες ξεκινούν να ανταμείβουν και στους συνεπείς.
Περισσότερα
Μετά την Εθνική και η Πειραιώς επιστρέφει τόκους στους συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων
Στον εμπλουτισμό του δικού της προγράμματος επιβράβευσης όσων είναι συνεπείς στην αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.
Περισσότερα
Alpha Bank: Για αυτούς τους λόγους ενισχύονται οι τιμές των ακινήτων
Τους λόγους που οδηγούν τις τιμές των ακινήτων σε υψηλότερα επίπεδα παρουσιάζει σε νέα της ανάλυση η Alpha Bank, η οποία διαβλέπει συνέχιση της ανόδου τα επόμενα τρίμηνα.
Περισσότερα
Έτοιμες να δώσουν νέα στεγαστικά δάνεια με ελκυστικούς όρους οι τράπεζες
Καθώς η οικονομία ανακάμπτει και το τραπεζικό σύστημα επανέρχεται στην κανονικότητα, ήλθε η ώρα για να ανοίξουν εκ νέου οι κάνουλες των χρηματοδοτήσεων στη στεγαστική πίστη.
Περισσότερα

1-20 of 441

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23