Τραπεζικα | Νέα | Τραπεζικά νέα - Ειδήσεις

1-20 of 1178

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 59
Τίτλοι τέλους για τη winbank της Τράπεζας Πειραιώς μετά από 23 χρόνια

Ήταν Ιούνιος του 2001 όταν η Τράπεζα Πειραιώς λάνσαρε τις υπηρεσίες e-banking, ξεκινώντας τη λειτουργία της winbank, της ψηφιακής πλατφόρμας για τους πελάτες της.

Περισσότερα
Τράπεζα Χανίων και Syndea: Μια σταθερή και δυναμική συνεργασία σε διαρκή εξέλιξη

Συνάντηση κορυφής είχαν στα Χανιά οι Πρόεδροι της Syndea και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ.κ. Αλέξανδρος Κοντός και Μιχάλης Μαρακάκης αντίστοιχα.

Περισσότερα
«Green School by Τράπεζα Χανίων»: Πώς ενδυναμώνει την περιβαλλοντική συνείδηση των μαθητών

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων λειτουργεί διαχρονικά με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υλοποιώντας δράσεις και προγράμματα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βέλτιστη χρήση των φυσικών πόρων.

Περισσότερα
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων»

Το πρόγραμμα «Digital School by Τράπεζα Χανίων», που αφορά τη δωρεά ψηφιακού εξοπλισμού για τον ευρύτερο εκσυγχρονισμό των ελληνικών σχολείων, εγκαινιάζει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Περισσότερα
Πώς μία τράπεζα μετουσιώνει σε πράξεις το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον

Με εκταμιεύσεις που ξεπερνούν ήδη το 1 δισ. ευρώ για τη χρηματοδότηση πράσινων επενδύσεων, η Procredit Bank φιλοδοξεί να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία.

Περισσότερα
Τι κάνει μία τράπεζα έξυπνη σήμερα – Πέντε τρόποι για να μπορέσετε να την ξεχωρίσετε

Ο ανταγωνισμός στον τραπεζικό τομέα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αυξάνεται, καθώς η ελληνική οικονομία άφησε πίσω της τα χρόνια της κρίσης.

Περισσότερα
Ιδιωτικές πλέον οι 3 από τις 4 μεγάλες τράπεζες της χώρας - Ακολουθεί η Εθνική

Στον ιδιωτικό τομέα, για πρώτη φορά μετά την υπερδεκαετή κρίση, επέστρεψαν οι τρεις από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες της χώρας, προσελκύοντας τα μεγαλύτερα funds του πλανήτη.

Περισσότερα
Νέο λογότυπο και εταιρική εικόνα για την Εθνική Τράπεζα - Αλλάζουν όλα τα καταστήματα (video)

Στην υιοθέτηση μίας νέας εταιρικής εικόνας προχωρά η Εθνική Τράπεζα, ανανεώνοντας το προφίλ της, τόσο στην online παρουσία της, όσο και στα καταστήματά της.

Περισσότερα
«Green School by Τράπεζα Χανίων»: Ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών

Τις δυνάμεις της με την Περιβαλλοντική Συμμαχία της we4all ενώνει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, στο πλαίσιο των δράσεών της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βέλτιστη χρήση των φυσικών πόρων.

Περισσότερα
Έγινε επιλογή για τα θέματα των νέων χαρτονομισμάτων του ευρώ - Πότε κυκλοφορούν

Προχωρά από την ΕΚΤ η διαδικασία δημιουργίας των νέων χαρτονομισμάτων του ευρώ, με την επιλογή των δύο θεμάτων που θα απεικονίζονται σε αυτά.

Περισσότερα
Τρ. Πειραιώς: Με νέο μοντέλο 30 καταστήματα έως το τέλος του 2023 - Πώς θα λειτουργούν

Σε πέντε ανέρχονται πλέον τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς που λειτουργούν υπό το νέο μοντέλο λειτουργίας. Ποιος είναι σχεδιασμός ως το τέλος του 2024.

Περισσότερα
Αλλάζουν τα πάντα στα τραπεζικά καταστήματα - Οι νέου τύπου μονάδες - Τα σχέδια ανά τράπεζα

Σε ριζικό ανασχεδιασμό του δικτύου των καταστημάτων τους προχωρούν οι τράπεζες, ακολουθώντας τις σύγχρονες πρακτικές στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Περισσότερα
Τα αλλάζει όλα στα καταστήματά της η Τράπεζα Πειραιώς - Δείτε πως θα είναι σε φωτογραφίες

Σε πλήρη αναμόρφωση του δικτύου των καταστημάτων της προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας τη ψηφιακή τεχνολογία και ενσωματώνοντας τις σύγχρονες τραπεζικές τάσεις και πρακτικές.

Περισσότερα
ProCredit Bank: Πώς μία τράπεζα με ένα κατάστημα δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα;

Τη δυνατότητα να εξυπηρετεί άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο, όλο το 24ωρο τους πελάτες της στην Ελλάδα, όπου κι αν βρίσκονται, προσφέρει η ProCredit Bank Ελλάδος.

Περισσότερα
Σχέδιο για καταθέσεις μετρητών σε λογαριασμούς μέσω όλων των ΑΤΜ ανεξαρτήτως τράπεζας

Σχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες όλων των τραπεζών να καταθέτουν χρήματα στο λογαριασμό τους, χρησιμοποιώντας «ξένο» ΑΤΜ, βρίσκεται υπό επεξεργασία.

Περισσότερα
Συνέδριο για την Ηθική Τραπεζική διοργανώνει η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Συνέδριο με θέμα την Ηθική Τραπεζική διοργανώνει στην Αθήνα η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ηθικών και Εναλλακτικών Τραπεζών και Χρηματοδοτών (FEBEA).

Περισσότερα
Υπό το λογότυπο της Παγκρήτιας Τράπεζας όλα τα καταστήματα της HSBC από 31/7

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η απορρόφηση της HSBC Ελλάδος από την Παγκρήτια Τράπεζα, μετά την υπογραφή της οριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο μερών.

Περισσότερα
ProCredit Bank: Online εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Online εξυπηρέτηση χωρίς την ανάγκη μετάβασης των πελατών της σε κατάστημα, προσφέρει η ProCredit Bank στην ελληνική αγορά.

Περισσότερα
Τέλος η HSBC στην Ελλάδα από τις 28/7 - Περνά στην Παγκρήτια - Τι θα γίνει με τους πελάτες της

Στην Παγκρήτια Τράπεζα θα περάσει την ερχόμενη Παρασκευή μετά το τέλος της ημέρας το υποκατάστημα της HSBC Ελλάδος, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει ήδη υπογραφεί.

Περισσότερα
Σε ποια καταστήματα της Alpha Bank ισχύει μειωμένο ωράριο στα ταμεία - Τι κάνουν οι άλλες τράπεζες

Με περιορισμένο ωράριο για την εκτέλεση συναλλαγών με μετρητά θα λειτουργούν αρκετά καταστήματα της Alpha Bank στην Αθήνα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα

1-20 of 1178

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 59