Τραπεζικά | Νέα | Τραπεζικά νέα - Ειδήσεις

1-20 of 1059

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 53
Κοντά στο 0% η μεταβολή των δανείων για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια - Πού υπάρχει ζήτηση

Μία ανάσα από το 0% βρίσκεται ο ρυθμός ετήσιας μεταβολής των δανειακών υπολοίπων, με βάση τα νέα στοχεία που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Περισσότερα
«Ντου» της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες - Έρευνα για εναρμονισμένες πρακτικές
Πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς εκτυλίχτηκαν το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία διοίκησης των τραπεζών, που είχαν μία απροσδόκητη επίσκεψη.
Περισσότερα
Optima Bank: Άνοιξε τις πύλες της η πρώτη τράπεζα χωρίς γκισέ!
Τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της ξεκίνησε η Optima bank, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για ολόκληρο τον τραπεζικό κλάδο.
Περισσότερα
Συνεχίζουμε να εξοφλούμε περισσότερα δάνεια από τα νέα που δίνουν οι τράπεζες
Αρνητική ήταν για ένα ακόμη μήνα η καθαρή ροή δανείων προς τον ιδιωτικό τομέα από τις τράπεζες, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε μία ανάσα από θετική πιστωτική επέκταση μετά από πολλά χρόνια.
Περισσότερα
Αύξηση της ζήτησης για δάνεια αναμένουν οι τράπεζες μετά τις εθνικές εκλογές
Αναθέρμανση της αγοράς των δανείων από το Σεπτέμβριο, μετά την κάμψη που παρουσίασε τους πρώτους μήνες του 2019, λόγω της πολιτικής ρευστότητας αναμένουν οι τράπεζες.
Περισσότερα
Στην κυκλοφορία τα νέα χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ - Πώς είναι (φωτό)
Στην κυκλοφορία τέθηκαν από το Ευρωσύστημα την Τρίτη 28 Μαίου τα νέα χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ της σειράς Ευρώπη. Δείτε τα σε φωτογραφίες.
Περισσότερα
Σε ποιες κατηγορίες αυξάνονται τα δάνεια το 2019 - Αρνητικά πρόσιμα στη λιανική
Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης εμφανίζουν τα δάνεια προς επιχειρήσεις τους πρώτους μήνες του 2019, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα των δανείων προς νοικοκυριά, που υποχωρούν.
Περισσότερα
Τεστ αντοχής στα χαρτονομίσματα του ευρώ - Αντέχουν τα ...πάντα - Βίντεο της ΕΚΤ
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για τις αντοχές των χαρτονομισμάτων του ευρώ, τα οποία μένουν αλώβητα κάτω από αντίξοες συνθήκες, παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Περισσότερα
Ανοίγει τις πύλες της η Praxia Bank το φθινόπωρο - Πώς θα λειτουργεί
Το ερχόμενο φθινόπωρο τοποθετείται η έναρξη λειτουργίας μίας νέας τράπεζας στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Praxia Bank, που θα ακολουθήσει διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας σε σχέση με τους μεγάλους του κλάδου.
Περισσότερα
Πώς θα λειτουργήσουν 19 και 22 Απριλίου οι τράπεζες λόγω του Καθολικού Πάσχα - Αλλαγές
Ως ειδικές τραπεζικές αργίες λόγω του Πάσχα των Καθολικών έχουν οριστεί η Παρασκευή 19/4 και η Δευτέρα 22/4, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν και οι συναλλαγές μέσω τραπεζών στην Ελλάδα.
Περισσότερα
Από την 1η Μαϊου το νέο ωράριο των τραπεζικών καταστημάτων - Ανοιχτά έως τις 14:00
Μισή ώρα νωρίτερα από Δευτέρα έως και Πέμπτη θα κλείνουν από τον ερχόμενο Μάιο τα τραπεζικά καταστήματα, μετά την πρόσφατη συμφωνία της ΟΤΟΕ με τις διοικήσεις των τραπεζών.
Περισσότερα
Μισή ώρα νωρίτερα θα κλείνουν τα τραπεζικά υποκαταστήματα - Το νέο ωράριο
Μισή ώρα νωρίτερα θα κλείνουν τις πύλες τους τα υποκαταστήματα των τραπεζών από Δευτέρα έως και Πέμπτη, μετά τη συμφωνία της Ομοσπονδίας των εργαζομένων τους με τις διοικήσεις τους.
Περισσότερα
Στα 20 πλέον τα τραπεζικά καταστήματα που ανοίγουν και Σάββατο - Η πλήρης λίστα
Ένα ακόμη κατάστημα προστέθηκε στο δίκτυο διευρυμένου ωραρίου των τραπεζών, που επιτρέπει τη διενέργεια συναλλαγών, στο γκισέ ή ηλεκτρονικά και το Σάββατο.
Περισσότερα
Τράπεζες: Αλλάζει ο χάρτης των καταστημάτων - Κλείνουν 1.000 μονάδες - Ανοίγουν 400 e-corners
Ριζική αναδιάρθρωση του δικτύου των καταστημάτων τους ετοιμάζουν οι τράπεζες μέσα στην επόμενη τριετία, με στόχο τη μείωση του κόστους λειτουργίας τους.
Περισσότερα
Κίνηση - ματ από τη Eurobank - Μειώνει τα κόκκινα δάνεια στο 5% ως το 2021
Με μία κίνηση - ματ η Eurobank προχωρά στην πλήρη εξυγίανση του προβληματικού της χαρτοφυλακίου ως το 2021, απορροφώντας την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Grivalia.
Περισσότερα
Πού μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σήμερα - Όλα τα ανοιχτά τραπεζικά καταστήματα
Ανοιχτές είναι και σήμερα Σάββατο 19 τραπεζικές μονάδες για την εξυπηρέτηση των πελατών των τραπεζών. Ποιες συναλλαγές μπορούν να γίνουν κατά περίπτωση.
Περισσότερα
Έρχεται η νέα «Επενδυτική Τράπεζα» - Πουλήθηκε στον όμιλο Βαρδινογιάννη
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την πώληση της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία κατέληξε στον όμιλο Βαρδινογιάννη.
Περισσότερα
Νέο προηγμένο κατάστημα της Eurobank στην Κεφαλονιά - Επέκταση σε όλη την Ελλάδα
Το νέο της κατάστημα στην Κεφαλονιά εγκαινίασε η Eurobank. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί με βάση τα σύγχρονα πρότυπα τραπεζικής εξυπηρέτησης και αναδεικνύει την πελατοκεντρική προσέγγιση.
Περισσότερα
ΤτΕ: Αύξηση της ζήτησης για μακροπρόθεσμα δάνεια από επιχειρήσεις
Μικρή αύξηση της ζήτησης για μακροπρόθεσμα δάνεια από επιχειρήσεις σημειώθηκε στο γ΄ τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με την ΤτΕ.
Περισσότερα
Νέος παίκτης στο τραπεζικό σύστημα ο όμιλος Βαρδινογιάννη- Απέκτησε την IBG
Μία νέα τράπεζα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγους μήνες δραστηριότητα στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για την Επενδυτική Τράπεζα (IBG) που άλλαξε χέρια.
Περισσότερα

1-20 of 1059

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 53