.
Προς κατάργηση από του χρόνου η εισφορά αλληλεγγύης για όλους - Το ετήσιο όφελος

Στην κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους τους φορολογούμενους για τα εισοδήματα του (προεκλογικού) 2023, θα προχωρήσει κατά τα φαινόμενα η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Δηλώσεις από Μάρτιο και πληρωμή του φόρου εισοδήματος από Ιούλιο σε 8 δόσεις

Ξεκαθάρισε το τοπίο με τις εφετινές φορολογικές δηλώσεις και την έναρξη πληρωμής του φόρου για τα εισοδήματα του 2021, η οποία θα γίνει σε 8 δόσεις.

Περισσότερα
Πώς θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2021 που θα δηλωθούν εφέτος - Όλες οι κλίμακες

Με μειωμένους συντελεστές θα φορολογηθούν τα εισοδήματα του 2021 για επιχειρήσεις, ενώ για τα νοικουριά δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις περυσινές δηλώσεις.

Περισσότερα
Μαγειρεύεται ο νέος ΕΝΦΙΑ για το 2022 - Ελαφρύνσεις και επιβαρύνσεις - Οι αλλαγές

Μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να καταλήξει η κυβέρνηση στο νέο σχήμα του ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα αρχίσει να αποπληρώνεται μέσα στην άνοιξη.

Περισσότερα
Ποιοι θα είναι οι κατώτατοι μισθοί από 1/5 με τριετίες και επίδομα γάμου

Προς νέα αύξηση του κατώτατου μισθού από τον ερχόμενο Μάιο θα προχωρήσει η κυβέρνηση, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται μέσα στον Απρίλιο.

Περισσότερα
Κλείδωσε η μεγάλη αύξηση του κατώτατου μισθού από 1/5 - Σενάριο για πάνω από τα 700 ευρώ

Εντολή στον υπουργό Εργασίας να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Μαίου και όχι από την 1 Ιουλίου, έδωσε ο Πρωθυπουργός.

Περισσότερα
Για ποιους μειώνονται οι συντάξεις χηρείας και αναπηρίας - To πλαφόν των 384 ευρώ

Πλήγμα για παλαιούς και νέους συνταξιούχους δημιουργεί η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας που εκδόθηκε στο πλαίσιο εφαρμογής του νόμου Κατρούγκαλου του 2016.

Περισσότερα
Πρωτοχρονιά με αυξήσεις στους μισθούς - Αναλυτικά τα νέα ποσά σε πίνακες

Από την Πρωτοχρονιά αυξάνονται οι κατώτατοι μισθοί κατά 2% και αυτόματα αναπροσαρμόζονται προς τα πάνω και οι αποδοχές όλων των εργαζομένων, με βάση τριετίες και επιδόμα γάμου.

Περισσότερα
Η λίστα με τους ΚΑΔ επιχειρήσεων που μπορούν να θέσουν σε αναστολή προσωπικό

Σε εφαρμογή έθεσε η κυβέρνηση τα πρώτα μέτρα στήριξης για τους κλάδους διασκέδασης και εστίασης, που πλήττονται από τους περιορισμούς στη λειτουργία τους.

Περισσότερα
Ανοίγουν νέες 50.000 θέσεις εργασίας με 6μηνη επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών

Από την 1η Ιανουαρίου θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για προσλήψεις νέων εργαζομένων οι επιχειρήσεις που θέλουν να ενταχθούν σε πρόγραμμα επιδότησης εισφορών.

Περισσότερα