.
Βρείτε online την νέα αντικειμενική αξία του ακινήτου σας - Διαδραστικός χάρτης από ΑΑΔΕ

Τη δυνατότητα να βρουν τη νέα αντικειμενική αξία του ακινήτου τους με βάση τις νέες τιμές ζώνης έχουν οι ιδιοκτήτες τους μέσω νέας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα
Νέες αντικειμενικές αξίες: Άνοδος 20% στη μισή χώρα - Οι περιοχές που καίνε

Αυξημένες μεσοσταθμικά κατά 19,50% στο 55% της χώρας είναι οι νέες αντικειμενικές αξίες που θα τεθούν σε εφαρμοφή από τον Ιανουάριο του 2022.

Περισσότερα
Με αλλαγές οι φετινές δηλώσεις - Άνοιξε το Taxis - Οδηγός 50 ερωταπαντήσεων

Άνοιξε την Πέμπτη η εφαρμογή στο Taxis για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, η οποία έχει αρκετές, προς το καλύτερο αλλαγές για τους περισσότερους σε σχέση με πέρυσι.

Περισσότερα
Ποιοι γλυτώνουν το πέναλντι για μη συλλογή αποδείξεων εφέτος - Τα κριτήρια

Εκδόθηκε η απόφαση της ΑΑΔΕ με την οποία ορίζονται οι φορολογούμενοι που δεν θα πληρώσουν φόρο σε περίπτωση που δεν συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό αποδείξεων το 2020.

Περισσότερα
Μέχρι 6/5 η εξόφληση των εισφορών Μαρτίου στον ΕΦΚΑ - Η προμήθεια ανά τράπεζα

Πειρθώριο έως και τις 6/5 έχουν οι μη μισθωτοί / ελεύθεροι επαγγελματίες για την πληρωμή των εισφορών του μηνός Μαρτίου, στον ΕΦΚΑ.

Περισσότερα
Έρχονται 10ωρα χωρίς υπερωρίες - Ποιο θα είναι το αντιστάθμισμα για εργαζόμενους

Μεγάλες αλλαγές στη διευθέτηση του ωραρίου των εργαζομένων, με δυνατότητα νόμιμης υπερωρίας έως 2 ώρες την ημέρα, για κάποιο διάστημα, φέρνει το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα
Ξεκινούν οι αιτήσεις για προκαταβολή σύνταξης - Τα ποσά που θα μοιραστούν

Άνοιξε την Τετάρτη η πλατφόρμα των αιτήσεων για λήψη προσωρινής σύνταξης από όσους αναμένουν την έκδοση της οριστικής, ακόμη και για χρόνια.

Περισσότερα
Πληρώνει σήμερα το υπουργείο Εργασίας εργαζόμενους σε αναστολή - Τα ποσά

Συνολικές πληρωμές άνω των 260 εκατ. ευρώ σε 611 χιλιάδες δικαιούχους θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή το υπουργείο Εργασίας, με τα ποσά να εμφανίζονται άμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Περισσότερα
ΕΦΚΑ: Λήγει η προθεσμία για τις εισφορές μη μισθωτών - Μέχρι τι ώρα πληρώνονται την Παρασκευή

Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών Ιανουαρίου μη μισθωτών προς τον ΕΦΚΑ. Η προμήθεια μέσω e-banking.

Περισσότερα
Εβδομάδα πληρωμών για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ

Αρκετά χρήματα στα ταμεία εργαζομένων, ανέργων και επιχειρήσεων θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους αυτήν την εβδομάδα από το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα