.
Τριπλό φορο-μπόνους για όσους χρησιμοποιούν τις κάρτες τους - Τι αλλάζει

Έτοιμη να θεσπίσει σημαντικά φορολογικά κίνητρα είναι η κυβέρνηση με στόχο την ενίσχυση των συναλλαγών που γίνονται με κάρτα για την παταξη της φοροδιαφυγής.

Περισσότερα
Online διόρθωση των τ.μ. του ακινήτου σας από τους Δήμους Γλυφάδας και Αθηναίων - Πώς γίνεται

Μπορεί το υπουργείο Εσωτερικών ακόμη να μην έχει θέσει σε εφαρμογή την πλατφόρμα για δήλωση της σωστής επιφάνειας των ακινήτων, ωστόσο δύο Δήμοι της χώρας ήδη προσφέρουν την υπηρεσία.

Περισσότερα
Σε 15 μαιευτήρια ξεκίνησε πολιτικά το νέο σύστημα δήλωσης γεννήσεων - Η πλήρης λίστα

Ξεκίνησε σε πιλοτική βάση η έναρξη λειτουργίας του νέου συστήματος δήλωσης γεννήσεων που ξεκινά και ολοκληρώνεται εντός του μαιευτηρίου.

Περισσότερα
Μέσα στο Μάρτιο ανοίγει το Taxis για τις δηλώσεις των εισοδημάτων του 2019 - Οι συντελεστές

Θέμα λίγων εβδομάδων είναι το άνοιγμα της εφαρμογής του Taxis για την υποβολή των εφετινών φορολογικών δηλώσεων, που αφορούν τα εισοδήματα του 2019.

Περισσότερα
ΕΦΚΑ: Αρχές Μαρτίου τα εκκαθαριστικά του Ιανουαρίου με τις νέες εισφορές

Ανάσα για μερικές ημέρες θα πάρουν ελεύθεροι επαγγελματίες και συμμετέχοντες σε εταιρείες, καθώς θα καθυστερήσει η έκδοση των εκκαθαριστικών από τον ΕΦΚΑ.

Περισσότερα
Σχέδια για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 685 ευρώ από το 2021 - Τι θα γίνει με επιδόματα

Ξεκινάει η διαβούλευση του υπουργείου Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που αναμένεται να αυξηθεί κατά 5,50% το 2021.

Περισσότερα
Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο με τις νέες ασφαλιστικές εισφορές υπέρ ΕΦΚΑ - Όλα τα ποσά

Περιθώριο δύο μηνών μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου θα έχουν περιθώριο αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματίες για να επιλέξουν τη νέα τους ασφαλιστική κλάση.

Περισσότερα
Αυξήσεις στις συντάξεις όσων πλήρωναν εισφορές για πάνω από 30 έτη - Πάνω από 1 εκατ. οι δικαιούχοι

Αυξήσεις για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα δουν οι συνταξιούχοι με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης το επόμενο διάστημα, μετά την κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου.

Περισσότερα
Επανέρχεται (;) το επίδομα γάμου - Υπεγράφη η νέα εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας

Την επαναφορά του επιδόματος γάμου σε όλους τους παντρεμένους εργαζόμενους υποστηρίζουν στην ΓΣΕΕ ότι πέτυχαν με την υπογραφή της νέας Γενικής Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας.

Περισσότερα
Επίδομα γέννας: Ξεκινά από την Πρωτοχρονιά η καταβολή των 2.000 ευρώ - Online η διαδικασία

Το επίδομα των 2.000 ευρώ ανά παιδί που γεννιέται από την ερχόμενη Πρωτοχρονιά θα καταβάλλει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς ενεργοποιείται η πληρωμή του βοηθήματος.

Περισσότερα