.
Πώς να δείτε και να εκτυπώσετε τα εφετινά εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ - Οδηγίες βήμα - βήμα

Αναρήτθηκαν στους λογαριασμούς των φορολογούμενων στο νέο myaade τα εκκαθαριστικά του εφετινού ΕΝΦΙΑ. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου η εξόφληση των δύο πρώτων δόσεων.

Περισσότερα
ΕΝΦΙΑ: Την Τετάρτη τα εκκαθαριστικά - Οι 2 πρώτες δόσεις ως 29/10 - Το χρονοδιάγραμμα πληρωμών

Τη δυνατότητα εξόφλησης της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ έως τις 29/10 αντί της 30/9 θα δώσει το υπουργείο Οικονομικών στους ιδιοκτήτες ακινήτων, που θαλ άβουν τα ....ραβασάκια την Τετάρτη.

Περισσότερα
Oι 3 τρόποι για να πληρώσετε τους εφετινούς φόρους σας σε δόσεις - Οδηγός

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για χιλιάδες φολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν έως τρεις διαφορετικούς φόρους έως και το Φεβρουάριο του 2022.

Περισσότερα
Όλη η εφορία online - Στον «αέρα» το νέο myaade.gov.gr - Οι νέες υπηρεσίες

Στη διάθεση πολιτών και επιχειρήσεων τέθηκε από την Πέμπτη η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ, με στόχο να βάλει στις επισκέψεις σε ΔΟΥ και άλλες διευθύνσεις των φορολογικών αρχών.

Περισσότερα
Μπαράζ πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ αυτήν την εβδομάδα - Τι καταβάλλεται

Μπαράζ πληρωμών σε επιχειρήσεις, συνταξιούχους, ανέργους και εργαζομένους προγραμματίζουν για αυτήν την εβδομάδα e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ .

Περισσότερα
Δώρο €3.600 σε κάθε νέο ως 29 ετών χωρίς προϋπηρεσία που πιάνει δουλειά - Άλλο τόσα στον εργοδότη

Στήριξη στους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας θα προσφέρει η κυβέρνηση, επιδοτώντας με το ποσό των 1.200 ευρώ το μήνα για ένα 6μηνο τον εργαζόμενο και την επιχείρηση που τον προσλαμβάνει.

Περισσότερα
Νέα υπηρεσία online εξυπηρέτησης από το gov προσφέρει ο ΟΑΕΔ σε πολίτες

Μία νέα υπηρεσία εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης των πολιτών μέσω του gov.gr προσφέρει ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο του ψηφιακού του μετασχηματισμού.

Περισσότερα
Πυρόπληκτοι: Όλα τα μέτρα στήριξης από κράτος - τράπεζες - ασφαλιστικές

Με τις πυρκαγιές να μαίνονται ακόμη σε πολλά μέτωπα, έχουν ήδη αρχίσει οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για τους πληγέντες πολίτες, από κράτος, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείας.

Περισσότερα
Οριστικό! Στα 663 ο κατώτατος μισθός από την 1η Ιανουαρίου 2022 - Το ύψος του με τις τριετίες

Την απόφαση της κυβέρνησης να εισηγηθεί την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 2%, αρχής γενομένης από τη νέα χρονιά, έκανε γνωστή στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός.

Περισσότερα
Στα 663 αυξάνεται ο κατώτατος μισθός - Πώς διαμορφώνεται με τις τριετίες και πότε θα εφαρμοστεί

Την απόφαση να αυξήσει τον κατώτατο μισθό από τα 650 στα 663 ευρώ έλαβε η κυβέρνηση, η οποία θα προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή του.

Περισσότερα