.
Τι αυτοματοποιείται το 2021 από την εφορία - Όλες οι νέες e-εφαρμογές

Νέες εφαρμογές και δυνατότητες που θα αυτοματοποιούν τον τρόπο με τον οποίο στέλνουμε στοιχεία στην εφοράι και όχι μόνο, ανακοίνωσε την Τρίτη η ΑΑΔΕ.

Περισσότερα
Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης και τα εισοδήματα του 2022 - Ποιοι ωφελούνται

Την αναστολή επιβολής της εισφοράς αλληλεγγύης για περισσότερους από 2,3 εκατ. φορολογούμενους το 2022, προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Περισσότερα
Με αυξημένο αριθμό δόσεων η πληρωμή του φόρου εισοδήματος φέτος - Χαλάρωση στα τεκμήρια

Αλλαγές στις εφετινές φορολογικές δηλώσεις που αφορούν τα εισοδήματα του 2020 προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, προς διευκόλυνση των πολιτών που επλήγησαν σημαντικά από την πανδημία.

Περισσότερα
Δήλωση φόρου για μεταβίβαση ακινήτου σε ΔΟΥ σε μόλις 15 λεπτά μέσω νέας πλατφόρμας

Υπόθεση μόλις 15 λεπτών είναι η υποβολή δήλωσης φόρου στην αρμόδια ΔΟΥ για την μεταβιβάση ακινήτου, μέσω της νέας πλατφόρμας myProperty της ΑΑΔΕ.

Περισσότερα
Έρχονται 10ωρα χωρίς υπερωρίες - Ποιο θα είναι το αντιστάθμισμα για εργαζόμενους

Μεγάλες αλλαγές στη διευθέτηση του ωραρίου των εργαζομένων, με δυνατότητα νόμιμης υπερωρίας έως 2 ώρες την ημέρα, για κάποιο διάστημα, φέρνει το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα
Ξεκινούν οι αιτήσεις για προκαταβολή σύνταξης - Τα ποσά που θα μοιραστούν

Άνοιξε την Τετάρτη η πλατφόρμα των αιτήσεων για λήψη προσωρινής σύνταξης από όσους αναμένουν την έκδοση της οριστικής, ακόμη και για χρόνια.

Περισσότερα
Πληρώνει σήμερα το υπουργείο Εργασίας εργαζόμενους σε αναστολή - Τα ποσά

Συνολικές πληρωμές άνω των 260 εκατ. ευρώ σε 611 χιλιάδες δικαιούχους θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή το υπουργείο Εργασίας, με τα ποσά να εμφανίζονται άμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Περισσότερα
ΕΦΚΑ: Λήγει η προθεσμία για τις εισφορές μη μισθωτών - Μέχρι τι ώρα πληρώνονται την Παρασκευή

Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών Ιανουαρίου μη μισθωτών προς τον ΕΦΚΑ. Η προμήθεια μέσω e-banking.

Περισσότερα
Εβδομάδα πληρωμών για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ

Αρκετά χρήματα στα ταμεία εργαζομένων, ανέργων και επιχειρήσεων θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους αυτήν την εβδομάδα από το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα
Ποιοι δικαιούνται αναδρομικά προσωρινών συντάξεων - Τα κριτήρια για το μηνιαίο ποσό

Προς ψήφιση αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείο Εργασίας με το οποίο νομοθετείται η άμεση καταβολή προσωρινής σύνταξης σε όσους υποβάλλουν αίτημα συνταξιοδότησης.

Περισσότερα