.
Χωρίς ενοίκιο και το Φεβρουάριο οι κλειστές και σοβαρά πληττόμενες επιχειρήσεις

Την επέκταση της έκπτωσης κατά 100% του ενοικίου για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που πλήττονται για το μήνα Φεβρουάριο, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για υποβολή ξεχωριστών δηλώσεων από ζευγάρια - Πότε συμφέρει

Έως και τις 28/2 έχουν περιθώριο τα παντρεμένα ζευγάρια να ...χωρίσουν για χάρην της εφορίας, υποβάλλοντας ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις.

Περισσότερα
10 + 1 ερωτήσεις για την ψηφιακή κατάθεση πινακίδων στην εφαρμογή myCAR

Ερωταπαντήσεις για την ψηφιακή κατάθεση πινακίδων για το έτος 2021 μέσω της νέας πλατφόρμας myCAR έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ.

Περισσότερα
Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων για τα κουρεμένα ενοίκια

Πλησιάζει η ώρα των πρώτων πληρωμών προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων που επλήγησαν από το υποχρεωτικό δια νόμου κούρεμα των ενοικίων έως και κατά 40%.

Περισσότερα
Αναδρομικά συντάξεων: Πότε θα πληρωθούν από τον ΕΦΚΑ στους κληρονόμους

Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής  των μειώσεων  συντάξεων Ιουνίου 2015-Μαϊου 2016 στους κληρονόμους των θανόντων συνταξιούχων, δημσιοποίησε ο ΕΦΚΑ.

Περισσότερα
Ποιοι υπό αναστολή εργαζόμενοι θα λάβουν έως 600 ευρώ τις επόμενες ημέρες από το κράτος

Εβδομάδα πληρωμών είναι η τρέχουσα, καθώς το κράτος θα ξεκινήσει τις καταβολές αποζημιώσεων ειδικού σκοπού για εργαζόμενους σε αναστολή το Δεκέμβριο.

Περισσότερα
Αυτές είναι οι αυξήσεις των αποδοχών για όλους τους μισθωτούς από την Πρωτοχρονιά

Αύξηση των καθαρών τους αποδοχών θα δουν από τον πρώτο μήνα του 2021 οι μισθωτοί, ως αποτέλεσμα των παρεμβάσεων σε φορολογία και κόστος ασφάλισης.

Περισσότερα
Ποιοι φόροι πρέπει να πληρωθούν έως σήμερα - Μέχρι τι ώρα θα είναι «ανοιχτό» το e-banking

Αρκετές είναι οι υποχρεώσεις φορολογούμενων και ασφαλισμένων με προθεσμίες εμπρόθεσμης πληρωμής που εκπνέουν την τελευταία ημέρα του 2020.

Περισσότερα
Ποδαρικό στο 2021 με αποζημιώσεις για τους εργαζόμενους σε αναστολή - Τι θα πάρουν

Το αργότερο έως τις 12 Ιανουαρίου θα καταβληθούν από το κράτος στους εργαζομένους οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού για το διάστημα που η σύμβασή τους τέθηκε σε αναστολή.

Περισσότερα
e-ΕΦΚΑ: Έως 31/12 η προθεσμία για τις εισφορές Νοεμβρίου των μη μισθωτών

Αναρτήθηκαν στον e-ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια των εισφορών Νοεμβρίου για μη μισθωτούς, τα οποία μπορείτε να δείτε με χρήση των κωδικών σας στο Taxis.

Περισσότερα