.
Εκδρομές με επιστροφή 15% με κάρτες Eurobank στο Holiday Emotions έως 31/1

Οργανώστε το ταξίδι σας στην Ελλάδα online στο Holiday Emotions και κερδίστε 15% €πιστροφή στην κάρτα σας Eurobank για κρατήσεις έως και 31/1.

Περισσότερα
Οι μισοί Ευρωπαίοι ταξιδιώτες δεν ξέρουν τα δικαιώματά τους - Ποιες είναι οι αποζημιώσεις

Άγνοια για τα δικαιώματά τους όταν ταξιδεύουν και για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται από τις εταιρείες μεταφορών έχουν περισσότεροι από τους μισούς Ευρωπαίους.

Περισσότερα
Αυξήσεις 6% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από μεγάλες εταιρείες - Ποιος είναι ο λόγος

Στην αύξηση κατά 6% της τιμής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προχώρησαν, από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου ορισμένες από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στη χώρα.

Περισσότερα
Aegean Airlines: 300.000 θέσεις για Ελλάδα από 19 ευρώ και 40% έκπτωση για εξωτερικό

Στην προσφορά 300.000 θέσεων για πτήσεις εσωτερικού σε τιμές που ξεκινούν από τα 19 ευρώ προχωρά η Aegean Airlines, ενώ συνεχίζει την έκπτωση έως 40% σε όλο το δίκτυο εξωτερικού.

Περισσότερα
Aegean Airlines: Όλες οι πτήσεις εξωτερικού με έκπτωση έως και 40%

Έκπτωση έως και 40% σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας προσφέρει η Aegean Airlines για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα
Eurobank: Δωρεάν εισιτήρια Aegean Airlines με λιγότερα Ευρώ €πιστροφή και δωρεάν βαλίτσα έως 8/1

Δωρεάν εισιτήρια της Aegean Airlines με λιγότερα ευρώ €πιστροφή και δωρεάν 1 βαλίτσα, μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι κάτοχοι καρτών της Eurobank.

Περισσότερα
Aegean Airlines: Εισιτήρια με διπλή επιβράβευση με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank

Διπλή επιβράβευση για κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν στην Aegean Airlines θα προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών της την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα
Aegean Airlines: Μαρακές, Λισαβόνα, Βαρκελώνη και Βουδαπέστη με έκπτωση 20%

Έκπτωση 20% για πτήσεις προς τέσσερις ενδιαφέροντες προορισμούς προσφέρει η Aegean Airlines στους ταξιδιώτες για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα