.
Ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα με όφελος 15% αν πληρώσετε με κάρτα Eurobank - Κράτηση ως 29/6

Όφελος 15% €πιστροφή και 1 διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία θα έχουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank, που θα κάνουν την κράτησή τους στο Ekdromi.gr.

Περισσότερα
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με όφελος έως 20% στην κάρτα σας για τις διακοπές σας

Δωρεάν ψώνια μπορούν να εξασφαλίσουν οι κάτοχοι καρτών που θα κλείσουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του καλοκαιριού μέσω συγκεκριμένων εταιρειών.

Περισσότερα
go4more: Τελευταία ημέρα για κρατήσεις σε ξενοδοχεία με 15% όφελος στην κάρτα σας της Εθνικής

Ευκαιρία να κάνουν την κράτησή τους σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και να κερδίσουν 15% επιβράβευση και 1 διανυκτέρευση δώρο, έχουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερα
Ξεκινούν οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές δωρεάν διακοπών - Ποιοι τις δικαιούνται

Ξεκινά την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 του ΟΑΕΔ.

Περισσότερα
AEGEAN: Όλοι οι αγαπημένοι προορισμοί στο εξωτερικό με έκπτωση ως 40% για λίγες ημέρες

Ταξίδια στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο εξωτερικό με έκπτωση έως 40% μπορούν να προγραμματίσουν οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδεύοντας με AEGEAN.

Περισσότερα
Ξεκίνησαν οι προσφορές για τις καλοκαιρινές διακοπές σε όσους πληρώνουν με κάρτα

Το καλοκαίρι έφτασε και οι τράπεζες ξεκίνησαν τις προσφορές επιβράβευσης για τις καλοκαιρινές διακοπές σε όσους χρησιμοποιουν την κάρτα τους για τις πληρωμές.

Περισσότερα
AEGEAN: 5 προορισμοί εσωτερικού με εισιτήρια από 22 ευρώ ανά διαδρομή

Στην προσφορά 20.000 θέσεων για πτήσεις σε 5 προορισμούς στην Ελλάδα σε τιμές που ξεκινούν από τα 22 ευρώ το μήνα, προχώρησε για περιορισμένο χρονικό διάστημα η AEGEAN.

Περισσότερα
AEGEAN: Δώρο 22 ευρώ σε όλους για το επόμενο ταξίδι ανεξαρτήτως προορισμού - Κρατήσεις ως 30/5

Με αφορμή τη συμπλήρωση 22 ετών από την ίδρυσή της, η AEGEAN χαρίζει σε όλους ένα κουπόνι αξίας 22 ευρώ, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πτήση.

Περισσότερα