.
Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις - Πώς πρέπει να αναγράφονται οι τιμές

Ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις στην ελληνική αγορά, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Αυγούστου.

Περισσότερα
ΚΟΚΟΤΑΣ: Κλιματιστικά με 20% Επιστροφή και 24 άτοκες δόσεις με κάρτες της Eurobank

Αγοράστε κλιματιστικά αξίας από 339€ και πάνω και ανεμιστήρες οροφής αξίας από 109€ και πάνω στα καταστήματα ΚΟΚΟΤΑΣ και κερδίστε 20% €πιστροφή.

Περισσότερα
Online σούπερ μάρκετ: Στις 2 ημέρες έπεσε ο μέσος χρόνος του delivery στο σπίτι - Οι επιλογές

Ομαλοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι παραδόσεις κατ΄ οίκον από τα online σούπερ μάρκετ μετά την άρση του lockdown, ρίχνοντας το μέσο χρόνο αποστολής στις 2 ημέρες.

Περισσότερα
reGroup: Τα καλύτερα deals της πόλης με έξτρα 10% όφελος με κάρτες της Eurobank

Όφελος 10% στις αγορές τους στην πλατφόρμα προσφορών reGroup, θα έχουν το επόμενο διάστημα οι κάτοχοι καρτών της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Περισσότερα
Τέλη κυκλοφορίας με έκπτωση εως το τέλος του 2020 - Πέρασε από τη Βουλή

Ψηφίστηκε από τη Βουλή η τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα επανακυκλοφορίας των ΙΧ με κατατεθειμένες στην εφορία πινακίδες, έως και το τέλος του 2020.

Περισσότερα
Αγορά ελαστικών για το ΙΧ σας χωρίς να σας ...κοροϊδέψουν - Νέα κοινοτική οδηγία

Σύντομα, οι καταναλωτές θα ενημερώνονται καλύτερα όταν επιλέγουν καινούργια ελαστικά για τα αυτοκίνητά τους, καθώς ενεργοποιείται σχετικός κοινοτικός κανονισμός.

Περισσότερα
Τέλη ΙΧ με το μήνα και με έκπτωση ως το τέλος του 2020 για όσα είναι σε ακινησία

Τη δυνατότητα να ξαναβγουν στους δρόμους τα οχήματα που βρίσκονται σε ακινησία έως το τέλος του 2020, πληρώνοντας τέλη μόνο για τους μήνες που θα κυκλοφορήσουν δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Ηλεκτρικό ΙΧ σε 10 βήματα - Το κόστος απόκτησης και χρήσης σε σχέση με τα συμβατικά

Σε 10 βήματα που θα μπορούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να λαμβάνουν επιδότηση έως 5.500 ευρώ για την απόκτηση ηλεκτροκίνητου ΙΧ.

Περισσότερα
Έως €5.500 επιδότηση για αγορά ηλεκτροκίνητου ΙΧ - Κάλυψη του 15% της αξίας από το κράτος

Πρόγραμμα επιδότησης ύψους 100 εκατ. ευρώ για την επόμενη διετία θέτει σε εφαρμογή την κυβέρνηση, για τη δημιουργία κινήτρων απόκτησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Περισσότερα
Ασφάλιση ΙΧ με το ...χιλιόμετρο - Η νέα τάση για οικονομικότερα ασφάλιστρα

Πληθαίνουν στην εγχώρια αγορά, ειδικά μετά την κρίση του κορωνοϊού και τον περιορισμό των μετακινήσεων, τα προγράμματα ασφάλισης των ΙΧ, ανάλογα με τη χρήση τους.

Περισσότερα
Ρεύμα: Δεν πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση και ήλθε υψηλό το ΕΝΑΝΤΙ; Πώς να το μειώσετε

Πονοκέφαλος για πολλά νοικοκυριά είναι οι υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος ΕΝΑΝΤΙ που τους έρχονται, στις περιπτώσεις που ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κάνει μέτρηση της κατανάλωσης.

Περισσότερα
Άλλαξε πάροχο, μείωσε το κόστος για το ρεύμα ως 30% και κέρδισε 30 ευρώ δωροεπιταγές από το you.gr

Δωροεπταγές 30 ευρώ για εξαργύρωση στο e-shop you.gr προσφέρει η energy-market σε όσους χρησιμοποιήσουν το εργαλείο της για αλλαγή παρόχου ενέργειας.

Περισσότερα
Black Friday στην αγορά του ρεύματος - Πλούσια δώρα από τους παρόχους στους νέους πελάτες

Δώρα έως και 70 ευρώ ή μηδενικές χρεώσεις στο ρεύμα τους πρώτους μήνες του νέου σας συμβολαίου, προσφέρουν οι ιδιώτες πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα
Μειώστε τα κόστη του σπιτιού σας με δύο κινήσεις - Ασφάλιση και ρεύμα - Πόσα κερδίζετε

Τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος του σπιτιού τους έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες, επιλέγοντας οικονομικότερα προγράμματα ασφάλισης και ηλεκτροδότησης.

Περισσότερα
NOVA Energy: Δώρο το ρεύμα των δύο πρώτων μηνών σε όλους τους νέους πελάτες έως 30/6

Το ηλεκτρικό ρεύμα των δυο πρώτων μηνών κάνει δώρο η Nova Energy σε όλους τους νέους πελάτες που θα την επιλέξουν για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους.

Περισσότερα
Φύγατε από τη ΔΕΗ αλλά σας φαίνεται ακριβό το ρεύμα; Κάντε το τεστ και αλλάξτε πάροχο ξανά

Το γεγονός ότι έχετε ήδη φύγει από τη ΔΕΗ προς ένα ιδιωτικό πάροχο ενέργειας δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχετε πετύχει το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα