.
Ανταμοιβή 20% στις αγορές τηλεοράσεων από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ με τις κάρτες Alpha Bonus

Νέα τηλεόραση από τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ με επιβράβευση 20% μπορούν να αποκτήσουν οι κάτοχοι καρτών Bonus της Alpha Bank.

Περισσότερα
Τετραπλάσια επιβράβευση στην ΙΚΕΑ πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς έως τις 29/5

Έως και 4πλάσια επιβράβευση προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους κατόχους των καρτών της που θα κάνουν τις επόμενες ημέρες τα ψώνια τους στα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Περισσότερα
ΠΛΑΙΣΙΟ: Προϊόντα τεχνολογίας HP με κέρδος 20% σε ευρώ €πιστροφή, πληρώνοντας με κάρτες Eurobank

Προϊόντα τεχνολογίας με επιβράβευση 20% μπορούν να αποκτήσουν τις επόμενες ημέρες οι κάτοχοι των καρτών Eurobank, κάνοντας τα ψώνια τους στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

Περισσότερα
Με όφελος ως 20% οι νέες προσφορές έξτρα επιβράβευσης στις αγορές με κάρτα

Νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές με την κάρτα σας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις προσφέρουν αυτήν την περίοδο οι τράπεζες.

Περισσότερα
Επιβράβευση ως 2% στα πρατήρια καυσίμων AVIN πληρώνοντας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Τα πρατήρια καυσίμων AVIN προστέθηκαν στο δίκτυο συνεργατών της Εθνικής Τράπεζας στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης go4more.

Περισσότερα
Επιδότηση 15 λεπτών το λίτρο και το Μάιο για το ντίζελ κίνησης - Αποφασίστηκε

Στην επιδότηση της τιμής του πετρελαίου κίνησης και τον Μάιο προχωρά η κυβέρνηση, συνεχίζοντας την πολιτική στήριξης των ιδιοκτητών ΙΧ για ένα ακόμη μήνα.

Περισσότερα
Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα καυσίμων - Οι δύο τρόποι για την είσπραξη του βοηθήματος

Στην ενεργοποίηση της πλατφόρμας των αιτήσεων για το επίδομα καυσίμων προχώρησε η ΑΑΔΕ, ανοίγοντας το δρόμο για την καταβολή του επιδόματος.

Περισσότερα
Ανοίγει άμεσα η πλατφόρμα για το επίδομα καυσίμων - Δικαιούχοι και διαδικασία

Θέμα ημερών είναι η λειτουργία της πλατφόρμας μέσω της οποίας θα χορηγηθεί στους πολίτες το επίδομα καυσίμων, το οποίο θα φτάσει έως και τα 55 ευρώ.

Περισσότερα
Στη Βουλή η τροπολογία για τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα - Τι προβλέπει

Τη δυνατότητα άρσης της ακινησίας οχημάτων με πληρωμή των τελών κυκλοφορίας των αναλογούντων μηνών δίνει και εφέτος το υπουργείο Οικονομικών στους φορολογούμενους.

Περισσότερα
Online πληροφορίες για οχήματα μόνο με την πινακίδα τους - Άνοιξε το Open Car

Τη δυνατότητα αναζήτησης πληροφοριών για οχήματα με τη χρήση μόνο της πινακίδας τους, έχουν πλέον όλοι οι πολίτες μέσω νέας εφαρμογής στο gov.

Περισσότερα
Αυτό είναι το νέο πακέτο στήριξης για το ρεύμα - Επιστροφή ως 600 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό

Επιστροφή χρεώσεων που επιβλήθηκαν από το Δεκέμβριο του 2021 σε πρώτες κατοικίες και γενναία επιδότηση των επόμενων λογαριασμών, προβλέπει το νέο πακέτο στήριξης για το ρεύμα.

Περισσότερα
Σήμερα οι ανακοινώσεις για τις νέες επιδοτήσεις στο ρεύμα - Έρχεται μεγάλη στήριξη

Πακέτο - έκπληξη για την επιδότηση της ηλεκτρικής ενέργειας θα ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός σε διάγγελμά του που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Περισσότερα
Νέου τύπου τιμολόγια και επιδότηση στο ρεύμα για να πέσουν οι τιμές

Παράλληλα με την ενεργοποίηση ενός νέου σχεδίου επιδότησης του ρεύματος, αλλαγές θα υπάρξουν από τον Ιούνιο και στα προϊόντα που θα διαθέτουν οι πάρoχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα
Διπλάσια η επιδότηση στο φυσικό αέριο τον Απρίλιο - Τι ισχύει για ρεύμα - βενζίνη

Σε διπλάσια επίπεδα θα διαμορφωθεί η επιδότηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων για το φυσικό αέριο τον Απρίλιο, καθώς οι τιμές του στη χονδρική αγορά έχουν ξεφύγει.

Περισσότερα
Τα τελικά ποσά που θα μοιράσει το κράτος για αγορά καυσίμων - Το bonus των 5€

Έως και τα 55 ευρώ θα φτάσει στο τρίμηνο Απριλίου - Ιουνίου 2022 η επιδότηση της κυβέρνησης για αγορά καυσίμων κίνησης. Οι δικαιούχοι, τα ποσά και πως θα διατεθούν.

Περισσότερα
Μόνιμο όφελος στα πρατήρια καυσίμων με την κάρτα σας - Ολες οι προσφορές

Με την εκτίναξη των τιμών στα καύσιμα κίνησης έγινε ξανά επίκαιρη η αναζήτηση του φθηνότερου πρατηρίου για το γέμισμα του ρεζερβουάζ μας. Πώς μπορούμε να κερδίσουμε με τις κάρτες.

Περισσότερα