.
Οικιακές συσκευές από τη Media Markt με 30% επιβράβευση πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς

Οικιακές συσκευές με επιβράβευση 30% σε yellows μπορούν να αποκτήσουν οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς το επόμενο διάστημα από τη Media Markt.

Περισσότερα
Νέος κύκλος επιβράβευσης από τις τράπεζες για αγορές με κάρτα με όφελος ως 30%

Μετά τη λήξη των πρώτων φθινοπωρινών προσφορών οι τράπεζες ενεργοποίησαν νέες για τους κατόχους των καρτών τους, οι οποίοι μπορούν να πάρουν πίσω έως το 30% των αγορών τους.

Περισσότερα
Πόσα μπορείτε να κερδίσετε κάθε χρόνο από τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών

Ακόμη και ένα μεσαίο μισθό μπορούν να κερδίσουν οι πελάτες των τραπεζών αξιοποιώντας τα προγράμματα επιβράβευσης της τράπεζας συνεργασίας τους.

Περισσότερα
Εξαργυρώσεις ευρώ €πιστροφή με κάρτες Eurobank στα Marks & Spencer με έκπτωση 20%

Έκπτωση 20% στους κατόχους των καρτών Eurobank που θα επιλέξουν τα καταστήματα Marks & Spencer για την εξαργύρωση των ευρώ €πιστροφή που έχουν συλλέξει, προσφέρει η τράπεζα.

Περισσότερα
Άνοιξε για όλα τα ΑΦΜ το Fuel Pass 2 - Προθεσμία για αιτήσεις ως την 1/9 - Ποσά και δικαιούχοι

Περιθώριο έως και την 1η Σεπτεμβρίου για την υποβολή αίτησης για το επίδομα καυσίμων, έχουν οι πολίτες, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως καταθέσει τη φορολογική τους δήλωση.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το επίδομα καυσίμων - Αρχή με ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3

Ξεκίνησαν τη Δευτερα οι αιτήσεις για το Fuel Pass 2, το δεύτερο κύκλο χορήγησης επιδόματος καυσίμων έως και 100 ευρώ στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετιστών.

Περισσότερα
Ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο επίδομα καυσίμων - Πώς θα πάρετε ως 100 ευρώ

Ξεκινούν έως την ερχόμενη Παρασκευή οι αιτήσεις για το «Fuel Pass 2», το δεύτερο κύκλο επιδότησης των πολιτών για την αγορά καυσίμων κίνησης.

Περισσότερα
Έως τα 100 ευρώ η νέα επιδότηση για τα καύσιμα - Τα ποσά ανά δικαιούχο - Παραδείγματα

Σε υπερδιπλασιασμό της επιδότησης για τα καύσιμα προχωρά η κυβέρνηση για την περίοδο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου, με στόχο να μειώσει την τιμή του λίτρου κάτω από τα 2 ευρώ.

Περισσότερα
Επιβράβευση ως 2% στα πρατήρια καυσίμων AVIN πληρώνοντας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Τα πρατήρια καυσίμων AVIN προστέθηκαν στο δίκτυο συνεργατών της Εθνικής Τράπεζας στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης go4more.

Περισσότερα
Επιδότηση 15 λεπτών το λίτρο και το Μάιο για το ντίζελ κίνησης - Αποφασίστηκε

Στην επιδότηση της τιμής του πετρελαίου κίνησης και τον Μάιο προχωρά η κυβέρνηση, συνεχίζοντας την πολιτική στήριξης των ιδιοκτητών ΙΧ για ένα ακόμη μήνα.

Περισσότερα
Οι 17 τρόποι για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι - Οδηγός

Με τις τιμές στα ύψη και το κλιμακωτό σύστημα επιδοτήσεων στο ρεύμα που επιβραβεύει όσους πετυχαίνουν μείωση της κατανάλωσής τους, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Περισσότερα
Κλιμακωτές οι επιδοτήσεις στο ρεύμα από 1/10 - Η στήριξη σε φυσικό αέριο - πετρέλαιο θέρμανσης

Έως και το 90% των επιβαρύνσεων στο ρεύμα θα καλύπτουν οι κρατικές επιδοτήσεις που θα ενεργοποιηθούν από την 1η Οκτωβρίου.Τι θα ισχύει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο θέρμανσης.

Περισσότερα
Με ποια επιδόματα θα «ζεσταθούμε» εφέτος το χειμώνα - Κίνητρα για πετρέλαιο θέρμανσης

Ένα νέο πλέγμα μέτρων και κινήτρων για τη μείωση της επιβάρυνσης των νοικοκυριών από τα έξοδα θέρμανσης, θα ενεργοποιήσει εφέτος η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Επιδοτήσεις στο ρεύμα μόνο για όσους μείωνουν από εδώ και στο εξής την κατανάλωσή τους

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο επιδότησης νοικοκυριών και επιχειρήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος θα προχωρήσει από τον ερχόμενο μήνα η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Η νέα επιβάρυνση στους λογαριασμούς ρεύματος από το Σεπτέμβριο

Μία επιπλέον επιβάρυνση στους λογαριασμούς του ρεύματος για την εξασφάλιση πόρων που θα δοθούν ως επιδοτήσεις, θα προστεθεί το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα
ΔΕΗ: Δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών σε έως και 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική

Ευκολίες πληρωμής για την εξόφληση των λογαριασμών ρεύματος έχει αρχίσει να προσφέρει στους πελάτες της ο μεγαλύτερος ενεργειακός πάροχος της χώρας, η ΔΕΗ.

Περισσότερα