A- A+
Καύσιμα κίνησης με επιβράβευση ως 4% όλα τα τριήμερα του Μαρτίου με κάρτες yellow της Τρ. Πειραιώς

Επιβράβευση έως 4% για καύσιμα κίνησης θα προσφέρει στους κατόχους των καρτών της η Τράπεζα Πειραιώς όλα τα τριήμερα του Μαρτίου.

Η προσφορά ισχύει για αγορές στα πρατήρια Shell κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του Μαρτίου, για όσους είναι χρήστες του yellow app, της εφαρμογής για κινητά του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας.

Σε αυτές τις ημέρες η τράπεζα θα διπλασιάζει την ανταμοιβή που κερδίζετε σε yellows. Ως εκ τούτου, συμφέρει να γεμίζετε τότε το ρεζερβουάρ του οχήματός σας.

Πόσο κερδίζετε

Αναλυτικότερα, το όφελος, ανεξάρτητα από το ύψος της συναλλαγής, ανέρχεται σε:

- 20 yellows ανά 1 ευρώ με πιστωτική ή/και προπληρωμένη κάρτα

- 10 yellows ανά 1 ευρώ με χρεωστική κάρτα

Δηλαδή κερδίζετε το 4% και 2% της αξίας της συναλλαγής σας αντίστοιχα.

Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας το όφελος θα είναι μισό: 10 yellows ή 5 yellows, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας, ήτοι 2% και 1% επί της αξίας της συναλλαγής σας.

ADVERTISEMENT

Οι προϋποθέσεις

Σημειώνεται ότι δεν αρκεί να χρησιμοποιήσετε κάρτα yellow στη Shell κατά τη διάρκεια των τριημέρων, για να επωφεληθείτε της προσφοράς.

Θα πρέπει να είστε και χρήστης του yellow app. Τι σημαίνει αυτό;

Να έχετε καταβάσει την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο και να έχετε κάνει σύνδεση σε αυτήν με τους κωδικούς winbank, έστω και μία φορά πριν την πραγματοποίηση της αγοράς σας.

Σε κάθε περίπτωση το σύνολο των yellows που κερδίζετε θα καταχωρυθεί στο λογαριασμό σας ως και 5 ημέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Σημειώνεται πως η προσφορά ισχύει για αγορά βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και υγραερίου κίνησης.