A- A+
Ψώνια στο σούπερ μάρκετ με επιβράβευση ως 6% αν πληρώσετε με κάρτα - Νέες προσφορές

Αντίδοτο ενάντια στον πληθωρισμό και την ακρίβεια προσφέρουν οι τράπεζες, μέσω των νέων προσφορών επιβράβευσης για αγορές στο σούπερ μάρκετ.

Οι κάτοχοι καρτών κάνοντας χρήση τους για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, κερδίζουν πίσω ένα ποσοστό της συναλλαγής τους, το οποίο μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για δωρεάν ή με έκπτωση αγορές.

Πρόκειται επί της ουσίας για πραγματικό χρήμα, καθώς με την εξαργύρωση της ανταμοιβή σας μειώνετε τα έξοδα που ούτως ή αλλιώς κάνετε κάθε μήνα, σε μία σειρά από επιχειρήσεις.

Πώς λειτουργεί

Όλες οι τράπεζες συνεργάζονται με σούπερ μάρκετ, στα οποία οι κάτοχοι των καρτών τους έχουν μόνιμη επιβράβευση όταν τις χρησιμοποιούν.

Ως εκ τούτου, για να κερδίσετε θα πρέπει να επιλέξετε για τα ψώνια σας τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο δίκτυο των συνεργατών του προγράμματος επιβράβευσης της κάρτας σας.

Σε γενικές γραμμές τα ποσοστά επιστροφής φτάνουν το 1% - 2%, ανάλογα με την κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε.

Έτσι, αν όλο το χρόνο κάνετε ψώνια 5.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ, παίρνετε πίσω από 50 έως 100 ευρώ, τα οποία μπορείτε να δαπανήσετε όπου θέλετε, εντός του δικτύου των συνεργαζόμενων με την τράπεζά σας επιχειρήσεων.

Μπορείτε για παράδειγμα να γεμίσετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή να ψωνίσετε στο σούπερ μάρκετ, ακόμη και χωρίς να πληρώσετε τίποτε σε ορισμένες αγορές.

ADVERTISEMENT

Οι νέες προσφορές

Τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει νέες προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές σε συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για τις εξής:

Yellow - Τράπεζα Πειραιώς

Για όλο το Μάρτιο, τις Τρίτες και τις Πέμπτες, όλες οι αγορές στα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιβραβεύονται με επιστροφή έως και του 6% της αξίας τους σε yellows.

Συγκεκριμένα, για αγορές από 30 ευρώ και άνω κερδίζετε:

- 6% σε yellows, για συναλλαγές με πιστωτική κάρτα ή/και προπληρωμένη κάρτα

- 2% σε yellows, για συναλλαγές με χρεωστική κάρτα

Στο λογαριασμό σας θα πιστωθούν 30 yellows ανά 1 ευρώ και 10 yellows ανά 1 ευρώ αντίστοιχα.

Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας ή εάν η αγορά σας είναι κάτω των 30 ευρώ, θα κερδίζετε 10 και 5 yellows ανά 1 ευρώ, που ισοδυναμούν με το 2% και 1% της συναλλαγής σας αντίστοιχα.

ADVERTISEMENT

Bonus - Alpha Bank

Σε όλες τις αγορές σας με κάρτες Bonus της Alpha Bank, θα κερδίζετε 50% περισσότερους Bonus πόντους από το κανονικό.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις συναλλαγές ανεξαρτήτως αξίας, από 1.3.24 έως και 15.3.24, στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αναλυτικότερα, η επιβράβευση ανέρχεται σε:

- 6 πόντους ανά 1 ευρώ (ελάχιστη ανταμοιβή 1,2%) για αγορές με τις απλές κάρτες Bonus

- 12 πόντους ανά 1 ευρώ (ελάχιστη ανταμοιβή 2,4%) για αγορές με τις premium κάρτες Bonus

ADVERTISEMENT

Οι άλλες κάρτες

Στην αγορά είναι διαθέσιμες και άλλες κάρτες που προσφέρουν υψηλά ποσοστά ανταμοιβής για αγορές σε σούπερ μάρκετ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μασούτης Visa, στην οποία η ανταμοιβή στα καταστήματα λιανικής μασούτης ανέρχεται σε μόνιμη βάση σε 4%.

Μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών και να υπολογίσετε από πού σας συμφέρει να ψωνίζετε ή ποια κάρτα να χρησιμοποιείτε ανάλογα με τις καταναλωτικές σας συνήθειες, μέσω του εργαλείου του Moneyonline.

Επιλέγοντας στην κατηγορία δαπάνης «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» θα βρείτε άμεσα όλες τις σχετικές προσφορές επιβράβευασης.