Επιδοτήσεις | Μέτρα Στήριξης - COVID-19

1-20 of 157

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
SOS! Ποιοι πρέπει να κάνουν δήλωση COVID για κουρεμένα ενοίκια έως 27/8 - Ποιος είναι κίνδυνος

Την υποχρέωση υποβολής δήλωσης COVID στο Taxis για τα ενοίκια που έχασαν τον Ιούνιο έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με πληττόμενους μισθωτές.

Περισσότερα
ΥΠΟΙΚ: Πιστώθηκαν στους δικαιούχους οι αποζημιώσεις COVID για κουρεμένα ενοίκια Μαίου - Ιουνίου

Στην πίστωση στους λογαριασμούς εκμισθωτών των αποζημιώσεων COVID για τα ενοίκια που έχασαν τους προηγούμενους μήνες, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Σε 36 άτοκες ή 72 έντοκες δόσεις τα χρέη της πανδημίας με ελάχιστη δόση από 30 ευρώ

Οριστικοποιήθηκαν οι όροι της ρύθμισης των χρεών που δημιουργήθηκαν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, τα οποία υπολογίζονται περίπου στα 2,3 δισ. ευρώ.

Περισσότερα
Πάγιες δαπάνες: Πώς υπολογίζεται η ενίσχυση - Εκδόθηκε η ΚΥΑ - Ως 4/8 οι αιτήσεις

Στην τελική ευθεία για την εκταμίευση των ποσών της ενίσχυσης έχει εισέλθει το πρόγραμμα επιδότησης πάγιων δαπανών σε πληττόμενες το 2020 επιχειρήσεις με εργαζομένους.

Περισσότερα
Έρχονται οι πληρωμές αποζημιώσεων για τα κουρεμένα ενοίκια του Ιουνίου

Στην τελική ευθεία για την καταβολή των αποζημιώσεων στους εκμισθωτές ακινήτων που έχασαν με κρατική εντολή μέρος ή όλο το ενοίκιό τους, έχει μπει η σχετική διαδικασία.

Περισσότερα
Πάγιες δαπάνες: Μοιράζει 500 εκατ. ευρώ το ΥΠΟΙΚ σε 31.000 επιχειρήσεις ως τη Δευτέρα

Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, είναι η δημοσίευση της απόφασης για το κρατικό πρόγραμμα επιδότησης πάγιων δαπανών και το άνοιγμα των αιτήσεων χορήγησης από τους δικαιούχους.

Περισσότερα
Η λίστα με τους ΚΑΔ των επιχειρήσεων που δεν θα πληρώσουν ενοίκιο τον Ιούλιο

Ανακοινώθηκε η πλήρης λίστα των ΚΑΔ που δικαιούνται πλήρους απαλλαγής από το ενοίκιο του Ιουλίου, καθώς θεωρούνται σοβαρά πληττόμενοι από τα περιοριστικά μέτρα της οικονομικής δραστηριότητας.

Περισσότερα
Σε 36 άτοκες ή 72 έντοκες δόσεις τα χρέη πληττόμενων ύψους 2,3 δισ. ευρώ

Οριστικοποίηθηκε η ρύθμιση που θα τρέξει για τις οφειλές προς εφορία και Ταμεία που πάγωσαν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας για πληττόμενες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Περισσότερα
Νέα ευκαιρία για τις Επιστρεπτέες 3 και 4 σε όσους έκαναν λάθη στις δηλώσεις

Τη δυνατότητα έμμεσης διόρθωσης των δηλώσεων που έκαναν για το 3ο και τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, έχουν οι επιχειρήσεις που είχαν εξασφαλίσει ενισχύσεις.

Περισσότερα
Ρύθμιση με 36 άτοκες ή 72 έντοκες δόσεις για τα χρέη της πανδημίας - Μεγάλη ευκαιρία

«Κλείδωσε» η ανανεωμένη και πιο γενναιόδωρη ρύθμιση για τα χρέη της πανδημίας, τα οποία μπορούν πλέον να αποπληρωθούν σε έως και 6 χρόνια.

Περισσότερα
Παρατείνονται αυτόματα οι «κλειστές» λόγω COVID-19 μισθώσεις - Η προϋπόθεση

Τροπολογία που προβλέπει την αυτόματη παράταση των επαγγελματικών μισθώσεων επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή λόγω πανδημίας, κατατέθηκε στη Βουλή.

Περισσότερα
Άνοιξε το Taxis για αρχικές και διορθωτικές δηλώσεις COVID για τα κουρεμένα ενοίκια όλου του 2021

Τη δυνατότητα υποβολής αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων COVID έχουν πλέον όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που εισέπραξαν μέσα στο 2021 μειωμένα ενοίκια.

Περισσότερα
Έως 15/7 οι δηλώσεις για τα κουρεμένα ενοίκια Μαίου - Ο κίνδυνος αν το ξεχάσετε

Πιστώθηκαν την Τετάρτη οι προκαταβαλές των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες ακινήτων που έλαβαν κουρεμένο ενοίκιο το Μάιο. Υπάρχει ωστόσο κίνδυνος να τις ζητήσουν πίσω.

Περισσότερα
Χωρίς κούρεμα στα ενοίκια ο Ιούλιος - Ποιες είναι οι ελάχιστες εξαιρέσεις - 30/6 πληρωμές για Μάιο

Το τέλος των υποχρεωτικών μειώσεων στα ενοίκια επαγγελματικής στέγης πληττόμενων επιχειρήσεων σηματοδοτεί η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για το μήνα Ιούλιο.

Περισσότερα
Ξεκινά σήμερα το ΥΠΟΙΚ τις πληρωμές για κουρεμένα ενοίκια - Ποιοι θα πάρουν λεφτά

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 28/6, οι πληρωμές αποζημιώσεων από το κράτος, σε όσους είχαν απώλεια εισοδημάτων, λόγω του υποχρεωτικού κουρέματος των ενοικίων.

Περισσότερα
Κουρεμένα ενοίκια: Πληρώνει το κράτος τους ιδιοκτήτες ως την Παρασκευή

Θέμα ημέρα είναι η έναρξη του νέου γύρου πληρωμών στους ιδιοκτήτες ακινήτων που έλαβαν μειωμένο ή και καθόλου ενοίκιο το Μάιο από πληττόμενες επιχειρήσεις.

Περισσότερα
Παράταση έως 2 Ιουλίου στις αιτήσεις για την επιδότηση πάγιων δαπανών - Οι δικαιούχοι

Παράταση έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης πάγιων δαπανών, πληττόμενων από την κρίση επιχειρήσεων.

Περισσότερα
Υπεκμισθώσεις: Η κρίσιμη λεπτομέρεια που μπορεί να κοστίσει την κρατική αποζημίωση

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι εκμισθωτές και υπεκμισθωτές σε περιπτώσεις υπεκμίσθωσης ακινήτων, καθώς ένα λάθος μπορεί να τους κοστίσει την κρατική αποζημίωση που νόμιζαν πως δικαιούνται.

Περισσότερα
Πληρώνει το ΥΠΟΙΚ για τα κουρεμένα ενοίκια - Τέλος Ιουνίου η πίστωση για Μάιο

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία πληρωμής των ιδιοκτητών ακινήτων που έλαβαν μειωμένα ενοίκια το Μάιο, καθώς οι μισθωτές τους ήταν πληττόμενοι.

Περισσότερα
Ημέρα πληρωμών από το κράτος η Δευτέρα για 280 χιλιάσδες εργαζομένους

Σειρά πληρωμών θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα το υπουργείο Εργασίας σε χιλιάδες εργαζομένους, συμπεριλαμβανομένων και όσων βρέθηκαν σε αναστολή το Μάιο.

Περισσότερα

1-20 of 157

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8