.
Απόφαση βόμβα από Άρειο Πάγο: Μόνο με απτές αποδείξεις η «τιμωρία» μπαταχτσήδων

Μία νέα απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να ανατρέψει το 90% των δικαστικών αποφάσεων που χαρακτήρισαν δανειολήπτες ως στρατηγικούς κακοπληρωτές.

Περισσότερα
Σε ισχύ ο Ν. Κατσέλη για την πρώτη κατοικία έως 31/5 - Ρυθμίσεις αλλά χωρίς κούρεμα

Τη δυνατότητα να προσφύγουν στο νόμο Κατσέλη για να σώσουν την πρώτη κατοικία τους έχουν έως το τέλος Μαίου κόκκινοι δανειολήπτες, σύμφωνα με την ΕΚΠΟΙΖΩ.

Περισσότερα
Ξεκινά τον Απρίλιο το «Γέφυρα 2» για πληττόμενες επιχειρήσεις - Οκτάμηνη επιδότηση δόσης έως 90%

Άμεσα θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος επιδότησης δόσεων δανείων «Γέφυρα» για επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Περισσότερα
Κι όμως! Οι μπαταχτζήδες πληρώνουν χαμηλότερα επιτόκια από τους ενήμερους δανειολήπτες

Με χαμηλότερα επιτόκια βαρύνεται το χρέος των κόκκινων δανείων σε σχέση με τα ενήμερα, καταδεικνύοντας πως για μία ακόμη φορά οι κακοπληρωτές στη χώρα μας επιβραβεύονται.

Περισσότερα
Όλα τα δάνεια για μικρομεσαίες και online από τη Eurobank - Νέα υπηρεσία

Ενά νέο πλήρως ψηφιοποιημένο δάνειο εγκαινιάζει και εισάγει η Eurobank, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το οποίο χορηγείται αποκλειστικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Περισσότερα
18μηνες ρυθμίσεις με μειωμένες δόσεις έως 50% στα παγωμένα λόγω COVID-19 δάνεια μετά τα μορατόρια

Διευκολύνσεις πληρωμής με μισές δόσεις για όλο το 2021 και το 75% για το α΄ εξάμηνο του 2022 προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους δανειολήπτες που πλήττονται από την πανδημία.

Περισσότερα
ΕΤΕ: Αναστολή δόσεων έως 30/9 σε ενήμερα στεγαστικά, επαγγελματικά και καταλωτικά δάνεια

Ακόμη πιο γενναιόδωρες διευκολύνσεις προσφέρει τους ενήμερους δανειολήπτες που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού η Εθνική Τράπεζα.

Περισσότερα
Με χάρισμα τόκων επιβραβεύει η Εθνική όσους είναι συνεπείς στη ρύθμιση του στεγαστικού τους
Επιβράβευση των πελατών της που θα είναι συνεπής στην αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου, μετά τη ρύθμισή του, προσφέρει η Εθνική Τράπεζα.
Περισσότερα
Πώς ρυθμίζει καταναλωτικά δάνεια και χρέη από κάρτες η Τράπεζα Πειραιώς - Παραδείγματα
Αν αντιμετωπίζετε δυσχέρειες με τις οφειλές σας σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, υπάρχει συμφέρουσα λύση για τη ρύθμισή τους.
Περισσότερα
Τρ. Πειραιώς: Μετάθεση πληρωμής της τρέχουσας δόσης για αγρότες που έπαθαν ζημιές λόγω καιρού
Διευκόλυνση στους αγρότες με δάνεια, των οποίων η παραγωγή επηρεάσθηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας του Ιανουαρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τον παγετό, προσφέρει η Τρ. Πειραιώς.
Περισσότερα