.
Στα 4 δισ. ευρώ τα δάνεια που παραμένουν σε αναστολή από το υψηλό των 28 δισ. ευρώ

Έληξε η περίοδος αναστολής πληρωμών για δάνεια πληττόμενων επιχειρήσεων και νοικοκυριών σε ποσοστό 85%, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Τράπεζα της Ελλάδος.

Περισσότερα
ΓΕΦΥΡΑ με επιδότηση δόσης έως 80% για επαγγελματικά και επιχειρηματικά δάνεια

Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης δόσεων με την κωδική ονομασία ΓΕΦΥΡΑ αποκλειστικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα ενεργοποιηθεί σύντομα.

Περισσότερα
Καταγγελία: Kόπηκε από το ΓΕΦΥΡΑ λόγω κοινού λογαριασμού της συζύγου με τη μητέρα της

Δεν πρέπει να είναι λίγoi oι daneiol;hptew που κόπηκαν από το πρόγραμμα επιδότησης στεγαστικών δανείων ΓΕΦΥΡΑ, για λόγο που δεν μπορούσαν να φανταστούν.

Περισσότερα
Σε αναστολές δόσεων δανείων 30 δισ. ευρώ και σε ρυθμίσεις 15 δισ. ευρώ προχώρησαν οι τράπεζες το 2020

Εντυπωσιακή ήταν η στήριξη των δανειοληπτών από τις τράπεζες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας μέσω νέων ρυθμίσεων προβληματικών ανοιγμάτων και αναστολών δόσεων εξυπηρετούμενων οφειλών.

Περισσότερα
18μηνες ρυθμίσεις με μειωμένες δόσεις έως 50% στα παγωμένα λόγω COVID-19 δάνεια μετά τα μορατόρια

Διευκολύνσεις πληρωμής με μισές δόσεις για όλο το 2021 και το 75% για το α΄ εξάμηνο του 2022 προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους δανειολήπτες που πλήττονται από την πανδημία.

Περισσότερα
ΕΤΕ: Αναστολή δόσεων έως 30/9 σε ενήμερα στεγαστικά, επαγγελματικά και καταλωτικά δάνεια

Ακόμη πιο γενναιόδωρες διευκολύνσεις προσφέρει τους ενήμερους δανειολήπτες που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού η Εθνική Τράπεζα.

Περισσότερα
Με χάρισμα τόκων επιβραβεύει η Εθνική όσους είναι συνεπείς στη ρύθμιση του στεγαστικού τους
Επιβράβευση των πελατών της που θα είναι συνεπής στην αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου, μετά τη ρύθμισή του, προσφέρει η Εθνική Τράπεζα.
Περισσότερα
Πώς ρυθμίζει καταναλωτικά δάνεια και χρέη από κάρτες η Τράπεζα Πειραιώς - Παραδείγματα
Αν αντιμετωπίζετε δυσχέρειες με τις οφειλές σας σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, υπάρχει συμφέρουσα λύση για τη ρύθμισή τους.
Περισσότερα
Τρ. Πειραιώς: Μετάθεση πληρωμής της τρέχουσας δόσης για αγρότες που έπαθαν ζημιές λόγω καιρού
Διευκόλυνση στους αγρότες με δάνεια, των οποίων η παραγωγή επηρεάσθηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας του Ιανουαρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τον παγετό, προσφέρει η Τρ. Πειραιώς.
Περισσότερα
Οι 4 λύσεις ρύθμισης δανείων από την ΕΤΕ - Παραδείγματα
Κάλεσμα στους δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν δυσχέρεια στην αποπληρωμή των δόσεών τους, για τη ρύθμιση των οφειλών, απευθύνει η Εθνική Τράπεζα με νέα καμπάνια.
Περισσότερα