.
Το 10% των οφειλών τους από κάρτες και ανοιχτά δάνεια εξόφλησαν τα νοικοκυριά το 2020

Έτος νοικοκυρέματος των οικονομικών αποτέλεσε το 2020 για μεγάλη μερίδα νοικοκυριών, που έσπευσε να αποπληρώσει χρέη που τοκίζονται με υψηλό επιτόκιο.

Περισσότερα
Τα πιο φθηνά καταναλωτικά δάνεια της αγοράς - Τα επιτόκια για ποσά έως €10.000

Ζεσταίνονται οι μηχανές της καταναλωτικής πίστης, καθώς ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά προσφεύγουν στον τραπεζικό δανεισμό για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Περισσότερα
Αυτές είναι οι 3 τράπεζες που διαθέτουν καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking

Όλο και πιο κοντά στην εποχή που δεν θα χρειάζεται η επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα για ένα απλό δάνειο, έρχεται η ελληνική αγορά.

Περισσότερα
Πώς να κάνετε οικονομία έως και 2 μισθούς το χρόνο - 6 χρήσιμες συμβουλές

Οικονομία χωρίς να αλλάξουν στο παραμικρό τις καταναλωτικές τους συνήθειες και γενικά τη ζωή τους, μπορούν να κάνουν όλοι, ακολουθώντας 6 χρήσιμες συμβουλές.

Περισσότερα
Attica Bank: Στο 8,50% σταθερό για όλη τη διάρκεια το επιτόκιο καταναλωτικού δανείου

Με επιτόκιο 8,50% σταθερό για όλη τη διάρκεια εξόφλησης θα διαθέτει για τους επόμενους μήνες η Attica Bank το καταναλωτικό δάνεια Attica Συμφέρον.

Περισσότερα
Εθνική Τράπεζα: Πάρτε καταναλωτικό δάνειο από το κινητό σας! Μηδενικά έξοδα ως 28/2

Παράταση έως το τέλος Φεβρουαρίου πήρε η προσφορά των μηδενικών εξόδων για το νέο καταναλωτικό δάνειο ΕΞΠΡΕΣ της Εθνικής Τράπεζας που εκδίδεται μέσω e-banking και m-banking.

Περισσότερα
Μείωσε τα κυμαινόμενα επιτόκια στα καταναλωτικά δάνεια η Εθνική Τράπεζα

Σε μικρές μειώσεις στα επιτόκια των καταναλωτικών / προσωπικών της δανείων προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, με ημερομηνία εφαρμογής την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Περισσότερα
Online δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ» από την Εθνική Τράπεζα χωρίς έξοδα φακέλου έως 31/1 - Έως 2.000 ευρώ

Δώρο τα έξοδα φακέλου ύψους 185 ευρώ κάνει η Εθνική Τράπεζα σε όσους κάνουν online αίτηση για το νέο καταναλωτικό δάνειο ΕΞΠΡΕΣ και δεν πάνε σε κατάστημά της.

Περισσότερα
Online καταναλωτικό δάνειο από την Τρ. Πειραιώς με δώρο τα έξοδα λόγω Black Friday και Cyber Monday

Με δώρο τα έξοδα φακέλου θα διαθέτει έως και τις 30 Νεομβρίου η Τράπεζα Πειραιώς το online καταναλωτικό δάνειο e-loan μέσω της winbank.

Περισσότερα
Μειώσεις επιτοκίων στα καταναλωτικά δάνεια της Attica Bank - Πού έπεσε το κόστος

Σε προς τα κάτω αναπροσαρμογές στα επιτόκια των καταναλωτικών της δανείων προχώρησε η Attica Bank, μειώνοντας το κόστος δανειολότησης των πελατών της.

Περισσότερα
Αυτά είναι σήμερα τα πιο hot ακίνητα της αγοράς που πωλούνται σήμερα ...στο λεπτό

Την αγορά αυτοτελών οικιστικών ή και γραφειακών κτιρίουν αναζητούν funds και επενδυτές που θέλουν να επενδύσουν στην ελληνική κτηματαγορά.

Περισσότερα
Οι Έλληνες συνεχίζουν να χτίζουν και μέσα στην πανδημία - Ποιες είναι οι πιο ενεργές περιοχές

Με άνοδο αναμένεται να κλείσει το 2020 ως προς την οικοδομική δραστηριότητα, καθώς παρά τα lockdowns σε πολλές περιοχές συνεχίστηκε η ανάπτυξη της προηγούμενης διετίας.

Περισσότερα
Ποιοι αύξησαν τις καταθέσεις τους εν μέσω πανδημίας - Τι σκοπεύουν να τις κάνουν μετά την κρίση

Αύξηση των καταθέσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη σημειώθηκε το 2020, παρά την πανδημία και την ύφεση που προκάλεσε στην οικονομία.

Περισσότερα
Ποιες περιοχές γέμισαν οικοδομές μέσα στην πανδημία - Προβλέψεις για έκρηξη τιμών

Ένας από τους κλάδους που δεν κατέβασε ρολά μέσα στην πανδημία ήταν ο κατασκευαστικός, με τις οικοδομές να ξεφυτρώνουν ή μία μετά την άλλη σε πολλές περιοχές της χώρας.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού - Οι προθεσμίες, τα ποσά και οι δικαιούχοι

Άνοιξε τη Δευτέρα η πλατφόρμα των αιτήσεων για το επίδομα παιδιού, προκειμένου οι δικαιούχοι να κάνουν την απαραίτηση αίτηση για την εξασφάλισή του.

Περισσότερα
Ποιοι ΚΑΔ δικαιούνται μείωση 40% του ενοικίου τους το Δεκέμβριο - Όλη η λίστα

Εκδόθηκε η απόφαση που καθορίζει τους ΚΑΔ που δικαιούνται έκπτωση του επαγγελματικού τους ενοικίου κατά 40% το μήνα Δεκέμβριο.

Περισσότερα
Ποιες επιχειρήσεις μένουν ανοιχτές από 11 έως 28 Φεβρουαρίου - Η πλήρης λίστα

Τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους τομείας παροχείς υπηρεσιών που θα μείνουν ανοιχτές κατά τη διάρκεια του lockdwon, δημοσιοποίησε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Κλειστή η Αττική από την Πέμπτη έως τις 28/2 - Τι μένει ανοιχτό - Τα μέτρα στήριξης

Ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την Αττική ένα νέο ολικό lockdown κατά τα πρότυτπα του περιοριστικού καθεστώτος του διμήνου Μάρτιος - Απρίλιος.

Περισσότερα
Κλείνει το λιανεμπόριο τα Σαββατοκύριακα - Μόνο click away τις καθημερινές - Τι μένει ανοιχτό

Κλειστά θα είναι όλα τα καταστήματα στο λιανεμπόριο από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατοκύριακο μέχρι νεωτέρας και η αγορά επιστρέφει στο click away.

Περισσότερα
Click away ξανά στην αγορά - Ραντεβού για ψώνια στα μαγαζιά ένδυσης - υπόδησης

Είναι πλέον επίσημο. Η κυβέρνηση μετά την εισήγηση των ειδικών προχωρά σε κλείσιμο του λιανεμπορίου, επαναφέρει το click away και επιτρέπει μόνο σε ένδυση-υπόδηση την είσοδο στα μαγαζιά.

Περισσότερα
Έρχεται «κόφτης» στις 2ωρες εξόδους για ψώνια - Μετακίνηση μέσω e-πλατφόρμας αντί για SMS

Σενάρια κατάργησης των αδειών μετακίνησης για αγορές σε φυσικά καταστήματα (κωδικός 2) εξετάζει η κυβέρνηση για να περιορίσει την κινητικότητα των πολιτών.

Περισσότερα
Πάνω από 1.000 οι υπηρεσίες στους πολίτες μέσω gov - Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς

Περισσότερες από 1.000 είναι πλέον οι υπηρεσίες που έχουν ενταχθεί στο gov.gr για την εξυπηρέτηση των πολιτών 9 μήνες περίπου μετά την έναρξη της λειτουργίας του.

Περισσότερα