.
Με τι επιτόκια έδωσαν το Φεβρουάριο νέα δάνεια οι τράπεζες - Στοιχεία από την ΤτΕ

Πτωτικά κινήθηκε το μέσο επιτόκιο του συνόλου των νέων δανείων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις το Φεβρουάριο, διαμορφούμενο σε 4,30%.

Περισσότερα
Όλα τα online προϊόντα των τραπεζών: Καταθέσεις, κάρτες, δάνεια μέσω e-banking

Πληθώρα προϊόντων προσφέρουν οι τράπεζες μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking), δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησή τους χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Περισσότερα
Δάνειο από τον καταθετικό λογαριασμό σας με χαμηλό επιτόκιο ή άτοκα για μικροποσά

Τη δυνατότητα να δανειστούν μέσω του καταθετικού τους λογαριασμούς και της υπηρεσίας υπεανάληψης με ευνοϊκούς όρους έχουν οι πελάτες των τραπεζών.

Περισσότερα
Τρεις τύποι καταναλωτικών δανείων - Ποιος σας συμφέρει -Βρείτε σε 1΄ το καλύτερο επιτόκιο

Ανακάμπτει η ζήτηση για καταναλωτικά δάνεια, καθώς βελτιώνεται το οικονομικό κλίμα και οι πολίτες αναζητούν χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Περισσότερα
Πρόγραμμα επιβράβευσης για ενήμερους δανειολήπτες και από την Attica Bank - Το όφελος

Σύστημα επιβράβευσης στους πελάτες τους που εξυπηρετούν κανονικά το στεγαστικό και καταναλωτικό τους δάνειο ενεργοποίησε η Attica Bank.

Περισσότερα
Attica Bank: Νέα προγράμμματα δανειαοδότησης για ακίνητα και αυτοκίνητα

Τρία νέα καινοτόμα δανειακά προγράμματα, που επιβραβεύουν την οικολογική συνείδηση με πολύ χαμηλά επιτόκια θα προσφέρει η Attica Bank από τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα
Νέο καταναλωτικό δάνειο έως 15.000 ευρώ μέσω e-banking από την Τράπεζα Πειραιώς
Ένα νέο καταναλωτικό δάνειο με προνομιακούς όρους και επιβράβευση σε yellows προσφέρει μέσω του e-banking της η Τράπεζα Πειραιώς. Κάντε αίτηση online.
Περισσότερα
Δάνειο έως 15.000 ευρώ για φοιτητές από τη Eurobank
Ένα νέο προσωπικό δάνειο αποκλειστικά για φοιτητές, το ύψος του οποίου μπορεί να φτάσει έως 15.000 ευρώ προσφέρει η Eurobank. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.
Περισσότερα
Νέο δάνειο για εξόφληση φορολογικών υποχρεώσεων από την Εθνική - Χαμηλό επιτόκιο
Ένα νέο δάνειο δημιούργησε και προσφέρει στους πελάτες της η Εθνική Τράπεζα για τη χρηματοδότηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Περισσότερα
HSBC: Δάνειο με επιτόκιο 2,75% με εγγύηση το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο
Μία νέα πρόταση χρηματοδότησης με εγγύηση το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του πελάτη, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά η HSBC. Τα χαρακτηριστικά του δανείου.
Περισσότερα
Επιταγές: Μέσω e-banking η δήλωση για την αναστολή 75 ημερών από επιχειρήσεις - δικαιούχους

Μέσω e-banking θα μπορούν οι επιχειρήσεις του μέτρου αναστολής κατά 75 ημέρες των πληρωμών αξιογράφων, να υποβάλουν τη σχετική δήλωση στην τράπεζά τους.

Περισσότερα
Άνοιξε το Taxis για αιτήσεις από επιχειρήσεις που θέλουν 5ετές κρατικό δάνειο

Άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής η πλατφόρμα αιτήσεων myBusinessSupport της ΑΑΔΕ, μέσω της οποίας όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν κρατικό δάνειο.

Περισσότερα
Πώς ανατράπηκε μέσα σε λίγες ημέρες λόγω κορωνοϊού η πρόθεση για αποταμίευση και μείζονες αγορές

Την αρνητική επίδραση της κρίσης του κορωνοϊού στην ψυχολογία των νοικοκυριών καταδεικνύει η τελευταία έρευνα του ΙΟΒΕ, στην οποία αποτυπώνεται η πρόθεση για αποταμίευση και κατανάλωση.

Περισσότερα
Τα 5 εργαλεία τόνωσης της ρευστότητας των επιχειρήσεων - Τι φθηνά δάνεια θα δοθούν

Στην ενεργοποίηση πέντε εργαλείων που εξασφαλίζουν στις επιχειρήσεις που έκλεισαν ή πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού ρευστότητα με πολύ προνομιακά επιτόκια, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Πέφτει κρατικό χρήμα στην αγορά - Όλα τα μέτρα στήριξης ανά κατηγορία δικαιούχου

Στήριξη σε όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, επαγγελματιών και επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση προσφέρουν τα μέτρα που έχει έως σήμερα ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Όλα τα μέτρα ανακούφισης εργαζομένων επιχειρήσεων - Ποιοι θα πάρουν 800 ευρώ

Πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 3,80 δισ. ευρώ για επιχειρήσεις που πλήττονται από την τρέχουσα κρίση και τους εργαζομένους τους, ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Περισσότερα
Ποιες επιταγές πάνε πίσω 75 ημέρες - Η διαδικασία ηλεκτρονικής μεταβίβασης

Την αναστολή της πληρωμής των επιταγών που έχουν κόψει επαγγελματίες και επιχειρήσεις που πλήττονται κατά 75 ημέρες, προβλέπει η νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Περισσότερα
Ποιοι στήνονται άδικα στις ουρές των τραπεζών - Οι 4 συναλλαγές που δεν γίνονται

Ουρές σχηματίτηκαν την Τρίτη, τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαρτίου, έξω από τα τραπεζικά καταστήματα, τόσο από ηλικιωμένους, όσο και από μικρότερης ηλικίας άτομα.

Περισσότερα
Μετά τις ουρές έξω από τράπεζες έρχεται έξοδος με χρονικό περιορισμό - Άδεια μόνο με SMS

Έτοιμη να εφαρμόσει νέο σύστημα για έξοδο από το σπίτι, που θα λαμβάνει υπόψιν το χρόνο της υπεύθυνης δήλωσης, είναι η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Και delivery εγγράφων στο σπίτι από τα ΚΕΠ με τηλεφωνική παραγγελία - Η διαδικασία μέσω gov

Και τηλεφωνικές παραγγελίες εγγράφων με παράδοση κατ΄ οίκον χωρίς κόστος, θα δέχονται πλέον τα ΚΕΠ σε όλη την Ελλάδα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Περισσότερα
Νέες μορφές απάτης στην εποχή του κορωνοϊού - Πώς να προφυλαχθείτε - Οι 3 περιπτώσεις

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι καταγγελίες πολιτών για περιπτώσεις διαδικτυακής απάτης, από δράστες που εκμεταλλεύονται την ανησυχία του κόσμου για τον κορωνοϊό.

Περισσότερα
Αυτόματη αποστολή SMS για έξοδο από το σπίτι με νέα υπηρεσία στο gov.gr

Εάν είστε από αυτούς που δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο σύνταξης του SMS που απαιτείται για την έξοδο από το σπίτι σας, μπορείτε να κάνετε χρήση της νέας υπηρεσίας του gov.gr.

Περισσότερα