.
Online καταναλωτικό δάνειο έως 15.000 ευρώ σε 5' από το κινητό ή το e-banking

Τη δυνατότητα να λάβετε άμεσα έως και 15.000 ευρώ μέσω των online καταναλωτικών δανείων προσφέρουν οι τράπεζες, μέσω μίας πολύ γρήγορης διαδικασίας.

Περισσότερα
Ποιοι μάζεψαν το χρήμα των δανείων τον Ιούνιο - Ανοδος και για ιδιώτες - 500 εκατ. ευρώ στην αγορά

Σχεδόν 500 εκατ. ευρώ επιπλέον ρευστότητας έπεσε στην αγορά τον Ιούνιο, μέσω των τραπεζικών χρηματοδοτήσεων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Περισσότερα
Νέα αύξηση της ζήτησης για στεγαστικά - 8 στα 10 δάνεια με σταθερό επιτόκιο

Άνοδο για 14ο συνεχόμενο τρίμηνο παρουσίασε η ζήτηση για στεγαστικά δάνεια στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Περισσότερα
Πάρτε δάνειο σε 10 λεπτά από το κινητό σας - Ποιες τράπεζες το προσφέρουν

Η διάθεση online προϊόντων μετά τις καταθέσεις και τις κάρτες, περνά και στα δάνεια, με τις τράπεζες να ενεργοποιούν νέες πλατφόρμες υποδοχής αιτήσεων.

Περισσότερα
Έγκριση δανείων IX το πολύ σε 1 ώρα - Μικροπιστώσεις σε 10' από το κινητό σας

Επιταχύνεται η ψηφιοποίηση των διαδικασιών έγκρισης αιτημάτων δανειοδότησης από τις τράπεζες, με στόχο να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος μέχρι την εκταμίευση.

Περισσότερα
Διετές δάνειο - ΓΕΦΥΡΑ ως 20.000 ευρώ σε όσους αναμένουν την έκδοση της σύνταξής τους

Ένα νέο δανειακό προϊόν ειδικά για όσους έχουν υποβάλλει αίτηση συνταξιοδότησης και αναμένουν την έκδοση της σύνταξής τους, προσφέρει η Παγκρήτια Τράπεζα.

Περισσότερα
Αυτό είναι το καταναλωτικό δάνειο με το χαμηλότερο επιτόκιο αυτή τη στιγμή στην αγορά

Με μονοψήφιο επιτόκιο μπορούν να λάβουν καταναλωτικό δάνειο χωρίς εγγυήσεις αυτήν την περίοδο οι ενδιαφερόμενοι, με τα ποσά να φτάνουν έως τις 25.000 ευρώ.

Περισσότερα
Eurobank: Δάνειο ως 3.000 ευρώ σε 10 λεπτά στο λογαριασμό σας - Η διαδικασία βήμα - βήμα

Στην ενεργοποίηση του νέου καταναλωτικού δανείου Fast Loan μέσω του οποίου μπορείτε άμεσα να λάβετε στο λογαριασμό σας έως 3.000 ευρώ, προχώρησε η Eurobank.

Περισσότερα
Attica Bank: Ακόμη πιο χαμηλό το επιτόκιο του καταναλωτικού δανείου με εξασφαλίσεις - Πού έπεσε

Σε μείωση του επιτοκίου του καταναλωτικού δανείου που διαθέτει με εξασφάλιση καταθέσεις του δανειολήπτη προχώρησε πρόσφατα η Attica Bank

Περισσότερα
Εθνική Τράπεζα: Δάνειο έως 2.000 ευρώ στη στιγμή από το κινητό χωρίς έξοδα ως 30/4

Έως και το τέλος Απριλίου παρατείνει η Εθνική Τράπεζα την προσφορά της ως προς τα μηδενικά έξοδα, στο καταναλωτικό δάνειο, για οποίο οι αιτήσεις online.

Περισσότερα
Αύξηση ενοικίων σε γραφεία - καταστήματα μέσα στην πανδημία - Τι συμβαίνει

Οριακές ήταν το 2020 οι μεταβολές στα μισθώματα επαγγελματικών χώρων, παρά τα lockdowns και τη μείωση της οικονομικής δραστηριότητας. Αύξηση το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Περισσότερα
Αύξησης κατανάλωσης και αποταμίευσης μετά τη χαλάρωση του lockdown - Έρευνα ΙΟΒΕ

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες εβδομάδες χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων στην οικονομική δραστηριότητα και στην κυκλοφορία, για να πάρουν τα πάνω τους οι καταναλωτές.

Περισσότερα
Ποδαρικό στο 2021 με άνοδο τιμών στην κτηματαγορά - Πρωταθλήτρια η Αθήνα

Με άνοδο των τιμών παρά την πανδημία και την επιβάρυνση της ψυχολογίας λόγω των lockdown, έκλεισε το α΄ τρίμηνο του 2021 για τα οικιστικά ακίνητα.

Περισσότερα
Ακίνητα: Αύξηση ζήτησης εκτός κέντρου λόγω πανδημίας - Τι ψάχνουν οι αγοραστές

Εκ νέου ανοδική αναμένεται να είναι η επόμενη ημέρα στην κτηματαγορά, που αποτελεί έναν από τους λίγους κλάδους που άντεξε κατά την πανδημία.

Περισσότερα
ΤτΕ: Σαρωτικές αλλαγές στην αγορά ακινήτων μετά την πανδημία - Θα ξεκινήσουν εφέτος

Μεγάλες αλλαγές στη ζήτηση σε πολλές περιοχές της Πρωτεύουσας, αναμένεται να δρομολογηθούν μέσα στο 2021, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.

Περισσότερα
Κυριαρχούν τα ακίνητα έως 5 ετών στην κτηματαγορά - Αύξηση των τιμών πώλησης και το 2020

Κυρίαρχη επενδυτική επιλογή παραμένουν τα ακίνητα, γεγονός που συνέβαλλε στην ενίσχυση των τιμών πώλησής τους, με βάση ολοκληρωμένες συναλλαγές και το 2020.

Περισσότερα
Έρχονται γνήσιο υπογραφής και online ανανέωση διαβατηρίου μέσω του gov

Τη δυνατότητα να ανανεώνουν online το διαβατήριό τους και να εκδίδουν έγγραφα με το γνήσιο της υπογραφής τους μέσω gov, θα έχουν σύντομα οι πολίτες.

Περισσότερα
Επιστρέφουν στην κανονική ζωή οι εμβολιασμένοι - Άρση μέτρων και στις κόκκινες περιοχές

Σημαντικές αλλαγές στα μέτρα υγειονομικής προστασίας ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας, τα οποία δίνουν περισσότερες ελευθερίες κυρίως στους εμβολιασμένους πολίτες.

Περισσότερα
Μέσω gov η δήλωση απώλειας αστυνομικής ταυτότητας με online εφαρμογή της ΕΛΑΣ

Τη δυνατότητα δήλωσης της απώλειας του δελτίου της ταυτότητας τους ώστε να ακυρωθεί, έχουν οι πολίτες μέσω εφαρμογής στο gov.

Περισσότερα
Γνήσιο υπογραφής μέσω gov - Έρχεται νέα online εφαρμογή σε λίγες ημέρες

Θέμα ημερών είναι η ενεργοποίηση μίας νέας εφαρμογής στο gov που θα επιτρέπει στους πολίτες να επικυρώνουν έγγραφα με το γνήσιο της υπογραφής τους.

Περισσότερα
Ανεμβολίαστοι: Εμβόλιο, πληρωμή rapid test από τους ίδιους ή σπίτι τους!

Σφίγγει ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους από τις 13/9. Για να δουλέψουν θα πρέπει να εμβολιαστούν ή να κάνουν rapid / PCR τέστ, 1 ή 2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το επάγγελμά τους

Περισσότερα
Έχετε μήνυμα από την Τροχαία στο κινητό σας; Μάλλον φάγατε κλήση και πρέπει να την πληρώσετε

Με αποστολή SMS στο κινητό του πολίτη κοινοποιούνται πλέον όλες τις κλήσεις από την Τροχαία, ανεξάρτητα από τον τρόπο που βεβαιώνονται οι παραβάσεις.

Περισσότερα