A- A+
Καταναλωτικά δάνεια με δώρα από τις τράπεζες ενόψει Πάσχα - Οι 2 νέες προσφορές

Στην ενεργοποίηση προσφορών στην καταναλωτική πίστη προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες κάποιες τράπεζες, δίνοντας κίνητρο σε όσους αναζητούν χρηματοδότηση για να τις επιλέξουν.

Οι εποχές που κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν το Πάσχα, τα πιστωτικά ιδρύματα προσέφεραν προσωπικά δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια, έχουν περάσει.

Ευκαιρίες υπάρχουν, ωστόσο οι προσφορές πλέον δεν επικεντρώνονται τόσο στο κόστος χρηματοδότησης, αλλά σε άλλες παραμέτρους του δανείου.

Οι νέες προσφορές

Συγκεκριμένα, σχετίζονται με επιβράβευση είδος μέσω των συστημάτων ανταμοιβής καρτών, αλλά και με εκπτώσεις στα έξοδα της χορήγησης.

Αυτήν τη στιγμή δύο τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει προσφορές αυτής της μορφής. Πρόκειται για τις εξής:

Alpha Bank

Η προσφορά αφορά δύο δάνεια:

- Alpha Μέτρον Άριστον, χωρίς εξασφαλίσεις

Όσοι υποβάλλουν το αίτημά τους έως και τις 15 Απριλίου 2024 θα κερδίσουν 20.000 bonus πόντους, τους οποίους θα μπορούν να εξαργυρώσουν με οποιαδήποτε κάρτα τους.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν σε δωρεάν ή με έκπτωση αγορές αξίας τουλάχιστον 40 ευρώ και μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος.

Η απόδοση των πόντων θα πραγματοποιηθεί στο My Bonus Λογαριασμό σας έως και τις 15 Μαίου 2024.

Το ύψος του δανείου κυμαίνεται από 1.500 έως 30.000 ευρώ, ενώ το επιτόκιο είναι σταθερό 14% για όλη τη διάρκεια του δανείου, που μπορεί να κυμαίνεται από 6 έως 96 μήνες.


ADVERTISEMENT


- myAlpha Quick Loan

Η προσφορά ισχύει αυτόματα για όσους πελάτες αιτηθούν και αποκτήσουν καταναλωτικό δάνειο (είτε μέσω της εφαρμογής myAlpha Mobile ή μέσω υπολογιστή) από 8.4.2024 έως και 10.5.2024.

Όσοι προλάβουν την προθεσμία θα κερδίσουν 20.000 bonus πόντους, τους οποίους θα μπορούν να εξαργυρώσουν με οποιαδήποτε κάρτα τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν μόνο όσοι διατηρούν στην κατοχή τους κατά την ημερομηνία της εκταμίευσης του ποσού του δανείου έστω μία ενεργή, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο Bonus.

Η απόδοση των πόντων θα πραγματοποιηθεί εντός ενός μήνα μετά τη λήξη της ενέργειας σε τυχαία Bonus κάρτα στο My Bonus Λογαριασμό του πελάτη και θα πιστωθούν αθροιστικά για το σύνολο των δανείων myAlpha Quick Loan που θα αιτηθεί και αποκτήσει κάθε πελάτης κατά την διάρκεια της ενέργειας.


ADVERTISEMENT


Attica Bank

Η προσφορά της τράπεζας αφορά το το καταναλωτικό δάνειο Attica Συμφέρον.

Όσοι υποβάλλουν το αίτημά τους έως και τις 10 Μαίου 2024 δεν θα καταβάλλουν τα έξοδα εξέτασης του δανείου και θα γλυτώσουν μία δαπάνη αξίας 170 ευρώ.

Μέσω του συγκεκριμένου δανείου, μπορείτε να λάβετε από 1.000 έως 25.000 ευρώ.

Το επιτόκιο είναι σταθερό 9,50% για όλη τη διάρκεια, η οποία ανάλογα με το ποσό μπορεί να κυμαίνεται από 6 έως 84 μήνες.