A- A+
Αύξησε τα επιτόκια έως και κατά 250 μ.β. στα καταναλωτικά δάνεια η Alpha Bank - Πού έφτασαν

Στην αναπροσαρμογή της επιτοκιακής της πολιτικής στην καταναλωτική πίστη προχώρησε η Alpha Bank σε συνέχεια της ενίσχυσης του κόστους δανεισμού στη ζώνη του ευρώ.

Οι αυξήσεις φτάνουν έως και τις 250 μονάδες βάσης (+2,50%) και αφορούν τα σταθερά επιτόκια που είναι καθοριζόμενα από την ίδια την τράπεζα.

Από την άλλη πλευρά, στα κυμαινόμενα επιτόκια οι αυξήσεις εφαρμόζονται αυτόματα, καθώς το τελικό κόστος είναι συνδεδεμένο με τους δείκτες euribor.

Τα νέα επιτόκια

Αναλυτικότερα, τα νέα σταθερά επιτόκια στα προϊόντα καταναλωτικής πίστης της Alpha Bank διαμορφώνονται πλέον στα ακόλουθα επίπεδα:

Alpha Μέτρον Άριστον

Πρόκειται για τοκοχρεολυτικό δάνειο ύψους από 1.500 έως 30.000 ευρώ με διάρκεια αποπληρωμής που κυμαίνεται από 6 έως 96 μήνες.

Το επιτόκιο του δανείου είναι σταθερό. Αυξήθηκε από το 11,5% στο 14%.


myAlpha Quick Loan

Αφορά καταναλωτικό δάνειο που διατίθεται μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της τράπεζας, e-banking ή m-banking.

Το ύψος του μπορεί να φτάσει έως και τις 5.000 ευρώ, ενώ η διάρκειά του ανάλογα με το ποσό της χορήγησης μπορεί να ανέλθει έως και τους 60 μήνες.

Το νέο επιτόκιο του προϊόντος διαμορφώθηκε σε 15% από 13,50% προηγουμένως και είναι σταθερό σε όλη τη διάρκεια εξόφλησης.



Alpha Όλα σε 1

Είναι ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης οφειλών από προσωπικά / καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες της Alpha Bank.

Για να γίνει χρήση του θα πρέπει οι οφειλές σας να είναι τουλάχιστον 1.500 ευρώ, ενώ η διάρκειά του χωρίς προσημείωση κυμαίνεται από 6 έως 96 μήνες.

Το επιτόκιο είναι σταθερό και αυξήθηκε στο 14% από 12,50% προηγουμένως.