Τραπεζικα | Ρυθμίσεις | Προϊοντικά νέα

1-20 of 31

Page:
  1. 1
  2. 2
Όλα τα δάνεια για μικρομεσαίες και online από τη Eurobank - Νέα υπηρεσία

Ενά νέο πλήρως ψηφιοποιημένο δάνειο εγκαινιάζει και εισάγει η Eurobank, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το οποίο χορηγείται αποκλειστικά σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Περισσότερα
18μηνες ρυθμίσεις με μειωμένες δόσεις έως 50% στα παγωμένα λόγω COVID-19 δάνεια μετά τα μορατόρια

Διευκολύνσεις πληρωμής με μισές δόσεις για όλο το 2021 και το 75% για το α΄ εξάμηνο του 2022 προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους δανειολήπτες που πλήττονται από την πανδημία.

Περισσότερα
ΕΤΕ: Αναστολή δόσεων έως 30/9 σε ενήμερα στεγαστικά, επαγγελματικά και καταλωτικά δάνεια

Ακόμη πιο γενναιόδωρες διευκολύνσεις προσφέρει τους ενήμερους δανειολήπτες που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού η Εθνική Τράπεζα.

Περισσότερα
Με χάρισμα τόκων επιβραβεύει η Εθνική όσους είναι συνεπείς στη ρύθμιση του στεγαστικού τους
Επιβράβευση των πελατών της που θα είναι συνεπής στην αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου, μετά τη ρύθμισή του, προσφέρει η Εθνική Τράπεζα.
Περισσότερα
Πώς ρυθμίζει καταναλωτικά δάνεια και χρέη από κάρτες η Τράπεζα Πειραιώς - Παραδείγματα
Αν αντιμετωπίζετε δυσχέρειες με τις οφειλές σας σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, υπάρχει συμφέρουσα λύση για τη ρύθμισή τους.
Περισσότερα
Τρ. Πειραιώς: Μετάθεση πληρωμής της τρέχουσας δόσης για αγρότες που έπαθαν ζημιές λόγω καιρού
Διευκόλυνση στους αγρότες με δάνεια, των οποίων η παραγωγή επηρεάσθηκε από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας του Ιανουαρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τον παγετό, προσφέρει η Τρ. Πειραιώς.
Περισσότερα
Οι 4 λύσεις ρύθμισης δανείων από την ΕΤΕ - Παραδείγματα
Κάλεσμα στους δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν δυσχέρεια στην αποπληρωμή των δόσεών τους, για τη ρύθμιση των οφειλών, απευθύνει η Εθνική Τράπεζα με νέα καμπάνια.
Περισσότερα
Άτοκο «πάγωμα» στεγαστικών από τη Eurobank
Ένα νέο πρόγραμμα ρύθμισης των στεγαστικών δανείων για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα τρέχει πιλοτικά η Eurobank τις τελευταίες ημέρες.
Περισσότερα
Καταναλωτικά έως €20.000 χαρίζει η Τράπεζα Πειραιώς
Πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα εξαιτίας της κρίσης, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.
Περισσότερα
Μεταφορά υπολοίπου σε κάρτες HSBC με 5,99% για πάντα
Προνομιακό επιτόκιο 5,99% για μεταφορές υπολοίπων από πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών στα προϊόντα της, προσφέρει η HSBC, στο πλαίσιο μίας νέας προσφοράς.
Περισσότερα
Πώς ρυθμίζει τα δάνεια των πελατών της η Τράπεζα Πειραιώς - Παραδείγματα μείωσης δόσεων
Κάλεσμα στους πελάτες της που αντιμετωπίζουν δυσχέρειες με τις οφειλές τους σε δάνεια και πιστωτικές κάρτες, απευθύνει η Τράπεζα Πειραιώς.
Περισσότερα
ΕΤΕ: 6 τρόποι ρύθμισης οφειλών από δάνεια και κάρτες
Έξι λύσεις για τη ρύθμιση των οφειλών των πελατών της από δάνεια και κάρτες προσφέρει στους δανειολήπτες της η Εθνική Τράπεζα. Όλες οι επιλογές.
Περισσότερα
Alpha Bank: Πώς μειώνει τις δόσεις ως 70% στα στεγαστικά
Τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τη δόση τους ανάλογα με τις μεταβολές στα εισοδήματά τους, δίνει στους πελάτες με στεγαστικό δάνειο η Alpha Bank.
Περισσότερα
Πειραιώς: Κάλεσμα στους πελάτες για ρύθμιση δανείων
Κάλεσμα στους πελάτες που αντιμετωπίζουν δυσχέρειες με την αποπληρωμή των οφειλών τους απεύθυνε η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο τη ρύθμιση των χρεών τους.
Περισσότερα
Eurobank: Οφειλές από δάνεια - κάρτες σε ένα προϊόν με 9,9%
Ένα νέο πρόγραμμα συγκέντρωσης ενήμερων οφειλών λάνσαρε η Eurobank, δίνοντας τη δυνατότητα μείωσης των δόσεων από καταναλωτικά δάνεια και κάρτες έως και 60%.
Περισσότερα
Τρεις λύσεις για ρύθμιση δανείων από την Εμπορική Τράπεζα
Μία νέα ιστοσελίδα με αποκλειστικό αντικείμενο τη ρύθμιση των δανείων στεγαστικών και καταναλωτικών, που έχει χορηγήσει σε πελάτες της, δημιούργησε η Εμπορική Τράπεζα. Τρεις τρόποι μείωσης των δόσεων.
Περισσότερα
Ρυθμίσεις για τους πληγέντες Μαστιχοπαραγωγούς της Χίου από την Τράπεζα Πειραιώς
Σε συνάντηση που είχε σήμερα στη Χίο ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Μιχάλης Σάλλας, με την διοίκηση της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ανακοίνωσε διευκολύνσεις για τον αγροτικό πληθυσμό του νησιού.
Περισσότερα
ΤΤ: Αναστολή πληρωμής δόσεων έως και 24 μήνες σε στεγαστικά δάνεια ανέργων
Παράταση έως τις 30/4/2013 λαμβάνει το πρόγραμμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου «Προστατεύω τους Ανέργους», που αφορά σε αναστολή της καταβολής δόσεων δανείων για ανέργους.
Περισσότερα
Alpha Bank: Ευνοϊκή συγκέντρωση οφειλών με προσημείωση
Ένα νέο πρόγραμμα συγκέντρωσης οφειλών από καταναλωτικά δάνεια και κάρτες, με προσημείωση ακινήτου και χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με το euribor 3μήνου, προσφέρει η Alpha Bank.
Περισσότερα
Aspis Bank: Ρυθμίσεις σε όλα τα δάνεια των πελατών της
Μέτρα για τη στήριξη των πελατών της ανακοίνωσε η Aspis Bank, στο πλαίσιο των προγραμμάτων που έχουν ανακοινώσει οι τράπεζες για τη μείωση των δόσεων των δανειοληπτών που δυσκολεύονται να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους.
Περισσότερα

1-20 of 31

Page:
  1. 1
  2. 2