Φορολογία | Εργατικά

1-20 of 581

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 30
ΕΦΚΑ: Αρχές Μαρτίου τα εκκαθαριστικά του Ιανουαρίου με τις νέες εισφορές

Ανάσα για μερικές ημέρες θα πάρουν ελεύθεροι επαγγελματίες και συμμετέχοντες σε εταιρείες, καθώς θα καθυστερήσει η έκδοση των εκκαθαριστικών από τον ΕΦΚΑ.

Περισσότερα
Σχέδια για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 685 ευρώ από το 2021 - Τι θα γίνει με επιδόματα

Ξεκινάει η διαβούλευση του υπουργείου Εργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που αναμένεται να αυξηθεί κατά 5,50% το 2021.

Περισσότερα
Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο με τις νέες ασφαλιστικές εισφορές υπέρ ΕΦΚΑ - Όλα τα ποσά

Περιθώριο δύο μηνών μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου θα έχουν περιθώριο αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματίες για να επιλέξουν τη νέα τους ασφαλιστική κλάση.

Περισσότερα
Αυξήσεις στις συντάξεις όσων πλήρωναν εισφορές για πάνω από 30 έτη - Πάνω από 1 εκατ. οι δικαιούχοι

Αυξήσεις για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα δουν οι συνταξιούχοι με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης το επόμενο διάστημα, μετά την κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου.

Περισσότερα
Επανέρχεται (;) το επίδομα γάμου - Υπεγράφη η νέα εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας

Την επαναφορά του επιδόματος γάμου σε όλους τους παντρεμένους εργαζόμενους υποστηρίζουν στην ΓΣΕΕ ότι πέτυχαν με την υπογραφή της νέας Γενικής Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας.

Περισσότερα
Επίδομα γέννας: Ξεκινά από την Πρωτοχρονιά η καταβολή των 2.000 ευρώ - Online η διαδικασία

Το επίδομα των 2.000 ευρώ ανά παιδί που γεννιέται από την ερχόμενη Πρωτοχρονιά θα καταβάλλει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς ενεργοποιείται η πληρωμή του βοηθήματος.

Περισσότερα
Τέλος οι διπλές εισφορές για μισθωτούς με μπλοκάκι - Ο ελάχιστος μισθός για πλήρη απαλλαγή

Αλλάζουν όλα στο σύστημα υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών από την Πρωτοχρονιά, με μεγάλους κερδισμένους τους μισθωτούς με παράλληλη απασχόληση.

Περισσότερα
Επιδότηση 70% επί μισθού 3.000 ευρώ σε ταλαντούχους Έλληνες που θα επιστρέψουν για δουλειά στη χώρα

Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης του 70% του μισθού εργαζομένων που σήμερα βρίσκονται στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν για δουλειά στη χώρα, ενεργοποιεί το υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα
Τέλος οι διπλές ασφαλιστικές εισφορές σε μισθωτούς με παράλληλη εργασία - Ο όρος

Στην κατάργηση των διπλών εισφορών που πλήρωναν έως και σήμερα στον ΕΦΚΑ προχωρά το υπουργείο Εργασίας για όσους είναι μισθωτοί και έχουν ταυτόχρονα εισοδήματα από ελεύθερα επαγγέλματα.

Περισσότερα
Αυξήσεις από την Πρωτοχρονιά για μισθωτούς και συνταξιούχους - Τα ποσά ανά κατηγορία

Αύξηση των καθαρών τους αποδοχών θα έχουν από την 1/1/2020 όλοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, καθώς μειώνεται η παρακράτηση φόρου, μετά την αλλαγή στην κλίμακα των φορολογικών συντελεστών.

Περισσότερα
Αυτές είναι οι νέες εισφορές για επαγγελματίες - Αποκάλυψε τα ποσά ο υπ. Εργασίας

Το ύψος των ασφαλιστικών εισφορών που θα πληρώνουν στον ΕΦΚΑ οι μη μισθωτοί - επαγγελματίες από το 2020, αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Περισσότερα
Από 130 έως 520 ευρώ οι ασφαλιστικές εισφορές για επαγγελματίες - Όλες οι αλλαγές
Με σταθερά ποσά, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους και τα έτη ασφάλισής τους, θα επιβαρύνονται για εισφορές από τον ΕΦΚΑ όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Περισσότερα
Το σχέδιο για τις νέες εισφορές ελ. επαγγελματιών - Τα σταθερά ποσά που θα πληρώνουν
Προ των πυλών σαρωτικών αλλαγών βρίσκεται το σύστημα υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών και με εταίρων σε επιχειρήσεις, καθώς έρχεται το τέλος του νόμου Κατρούγκαλου.
Περισσότερα
Ασφαλιστικές εισφορές: Τέλος στον υπολογισμό επί του εισοδήματος - Προς σταθερά ποσά
Την επαναφορά των ασφαλιστικών κλάσεων για τον υπολογισμό των εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών εξετάζει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση.
Περισσότερα
Αύξηση μισθών 10% σε όσους εργάζονται με σύμβαση μερικής απασχόλησης και κάνουν υπερωρίες
Νομοσχέδιο με το οποίο θα αυξάνεται η αμοιβή των υπερωριών όσων εργάζονται με μερική απασχόληση θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.
Περισσότερα
ΟΑΕΔ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επίδομα 720 ευρώ με 3 μόνο δικαιολογητικά
Ειδικό επίπεδο 720 ευρώ μπορούν να λάβουν από τον ΟΑΕΔ άνεργοι που δεν λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας, εφόσον πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Περισσότερα
13η σύνταξη: Πώς μισό ευρώ μπορεί να κοστίσει έως και 200 ευρώ - Τι ορίζει η τροπολογια
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία ορίζονται τα ποσά που θα καταβληθούν ως 13η σύνταξη στις 20 Μαίου σε όλους τους συνταξιούχους.
Περισσότερα
Καταβάλεται στις 20/5 η 13η σύνταξη - Τι ποσό δικαιούστε - Πίνακας με παραδείγματα
Στην καταβολή της 13ης σύνταξης θα προχωρήσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία στις 20 Μαίου, λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές. Οδηγός για τα ποσά ανά συνταξιούχο.
Περισσότερα
Μέχρι 24/4 η καταβολή του δώρου Πάσχα - Υπολογίστε το online
Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα πρέπει όλες οι επιχειρήσεις να καταβάλλουν το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Πόσα δικαιούστε - Online υπολογισμός.
Περισσότερα
Ετοιμάζονται να μοιράσουν δώρο Πάσχα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούξους
Εφάπαξ επίδομα κατά τα πρότυπα του δώρου Πάσχα σχεδιάζει η κυβέρνηση να χορηγήσει τον επόμενο μήνα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.
Περισσότερα

1-20 of 581

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 30