Φορολογία | Εργατικά

1-20 of 606

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31
Κλείδωσαν οι εκπτώσεις ενοικίου για επιχειρήσεις και εργαζομένους - Τι ισχύει κατά περίπτωση

Έκπτωση ενοικίου κατά 40% για το Μάρτιο ή και τον Απρίλιο, εξασφαλίζουν όλες οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοί τους που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Αναρτήθηκαν στον e-ΕΦΚΑ τα εκκαθαριστικά για μη μισθωτούς με την έκπτωση του 25%

Προθεσμία έως και τις 10/4 έχουν οι μη μισθωτοί που πλήττονται για να πληρώσουν τις εισφορές τους στον ΕΦΚΑ και να λάβουν έκπτωση 25%.

Περισσότερα
Χρηματική ενίσχυση και για ελεύθερους επαγγελματίες ή επιστήμονες τον Απρίλιο και το Μάιο

Τη χρηματική ενίσχυση των 800 ευρώ δεν δικαιούνται μόνο οι εργαζόμενοι με σύμβαση εργασίας σε αναστολή, αλλά και οι ίδιοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Περισσότερα
Ποιοι φόροι και εισφορές μπορούν να πληρωθούν εμπρόθεσμα με 25% έκπτωση

Τη δυνατότητα να πληρώσουν εμπρόθεσμα με έκπτωση 25% φόρους ή και ασφαλιστικές εισφορές, έχουν όσοι πλήττονται από την κρίση.

Περισσότερα
Λύθηκε το θέμα με τους δευτερεύοντες ΚΑΔ - Πότε εμπίπτουν στα μέτρα στήριξης

Ίδια ενίσχυση με τους πρωτεύοντες ΚΑΔ θα απολαμβάνουν και όλες οι επιχειρήσεις ή εργοδότες που έχουν τα περισσότερα έσοδα από τους δευτερεύοντες πληττόμενους ή υποχρεωτικά κλειστούς ΚΑΔ.

Περισσότερα
Έως 30/6 η καταβολή του Δώρου Πάσχα - «Τσόντα» και από το Δημόσιο για να καλυφθεί το 100%

Υποχρέωση καταβολής του Δώρου Πάσχα έως και τις 30/6 στους εργαζομένους τους έχουν όλοι οι εργοδότες που πλήττονται από την κρίση.

Περισσότερα
Πότε πρέπει να κάνουν αίτηση οι εργαζόμενοι για το επίδομα των 800 ευρώ βάση του ΑΦΜ τους

Ανάλογα με το ΑΦΜ τους θα κάνουν την αίτησή τους για τη λήψη του επιδόματος ειδικού σκοπού των 800 ευρώ οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που πλήττονται.

Περισσότερα
Πώς θα πάρουν το επίδομα των 600 ευρώ 166 χιλ. επιστήμονες - Καταβολή σε δύο δόσεις

Μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ θα στηρίξει η κυβέρνηση σε πρώτη φάση τους 166.000 επιστήμονες, εξασφαλίζοντάς τους επίδομα ύψους 600 ευρώ.

Περισσότερα
Έκπτωση 25% θα έχουν όσοι πλήττονται και πληρώσουν φόρους ή εισφορές αυτό το μήνα

Έκπτωση 25% προσφέρουν τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας σε όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και εργαζομένους πλήττονται από την κρίση, αλλά επιλέξουν να πληρώσουν σήμερα φόρους και εισφορές.

Περισσότερα
Πώς θα πάρετε το επίδομα των 800 ευρώ - Ανοίγει την Τρίτη η πλατφόρμα στην Εργάνη

Την Τρίτη το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας στο σύστημα Εργάνη για τα αιτήματα χορήγησης του έκτακτοι επιδόματος των 800 ευρώ.

Περισσότερα
Κανονικά το Δώρο Πάσχα έως τη Μ. Τετάρτη στις επιχειρήσεις που δεν πλήττονται

Με νέες τους δηλώσεις υπουργοί της κυβέρνησης προανήγγειλαν την υποχρεωτική καταβολή του Δώρου Πάσχα ως τη Μεγάλη Τετάρτη από τις επιχειρήσεις που δεν πλήττονται από την τρέχουσα κρίση.

Περισσότερα
Αυτή είναι η διαδικασία για να πάρετε το επίδομα των 800 ευρώ - Οι δικαιούχοι

Δημοσιεύτηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία καθορίζονται τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι για τη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ.

Περισσότερα
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ - Η πλήρης λίστα με τους ΚΑΔ

Διευκρινίσεις αναφορικά με τους δικαιούχους του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ σε εργαζομένους, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, έδωσε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Οριστικό! Το καλοκαίρι το Δώρο Πάσχα - Εθελοντική η καταβολή του ως τη Μεγάλη Τετάρτη

Στην άρση κάθε ποινικής δίωξης εναντίον εργοδοτών μέχρι να οριστεί η νέα καταληκτική ημερομηνία καταβολής του Δώρου Πάσχα, προχωρά η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Πάει για το καλοκαίρι το Δώρο Πάσχα - Θα καταβληθεί όμως κανονικά - Ποια είναι τα σενάρια

Διευκρινίσεις σχετικά με το επίδομα Πάσχα έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα της Πέμπτης, ξεκαθαρίζοντας ότι θα καταβληθεί, χωρίς όμως να προσδιορίσει το χρόνο.

Περισσότερα
Όλα τα μέτρα ανακούφισης εργαζομένων επιχειρήσεων - Ποιοι θα πάρουν 800 ευρώ

Πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 3,80 δισ. ευρώ για επιχειρήσεις που πλήττονται από την τρέχουσα κρίση και τους εργαζομένους τους, ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Περισσότερα
Στα 400 ευρώ το επίδομα ανά εργαζόμενο στις επιχειρήσεις που κλείνουν - Πώς θα δοθεί

Επίδομα ύψους 400 ευρώ ανά εργαζόμενο σε επιχειρήσεις που κλείνουν ή λειτουργούν εν μέρει θα δώσει το υπουργείο Οικονομικών μέσα στο Μάρτιο.

Περισσότερα
Κλείνουν Τειρεσίας και ΟΑΕΔ λόγω κορωνοϊού - Πώς θα εξυπηρετούνται οι πολίτες

Σε αναστολή της εξυπηρέτησης των πολιτών από το δίκτυό τους προχωρούν λόγω του κορωνοϊού Τειρεσίας και ΟΑΕΔ. Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Περισσότερα
Έως την Παρασκευή η επιλογή ασφαλιστικών εισφορών - Πώς γίνεται online σε 5 βήματα

Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία για την επιλογή από τους μη μισθωτούς της ασφαλιστικής τους κλάσης και των εισφορών που θα καταβάλλουν από εδώ και στο εξής στον ΕΦΚΑ.

Περισσότερα
Όλα τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων - Σενάριο για επίδομα 500 ευρώ ανά εργαζόμενο

Εκδόθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία ορίζεται το πλαίσιο στήριξης των επιχειρήσεων, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης λόγω κορωνοϊού.

Περισσότερα

1-20 of 606

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31