Τραπεζικά | Καταθέσεις | Συμβουλές - Ειδήσεις

1-20 of 1743

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 88
Προθεσμιακές καταθέσεις μέχρι 12 μηνών προτιμούν οι αποταμιευτές προς το παρόν

Υψηλό δύο ετών κατέγραψαν το Δεκέμβριο οι νέες τοποθετήσεις και οι ανανεώσεις σε προθεσμιακές καταθέσεις, μετά τις πρώτες αυξήσεις που εφάρμοσαν οι τράπεζες στα επιτόκια.

Περισσότερα
Εξαπλασιασμό των αποδόσεων στις προθεσμιακές καταθέσεις βλέπει η Τρ. Πειραιώς το 2023

Στον εξαπλασιασμό των επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις σε σύγκριση με πέρυσι θα προχωρήσει εντός του 2023 η Τράπεζα Πειραιώς, λόγω των αυξήσεων στους αντίστοιχους δείκτες της ΕΚΤ.

Περισσότερα
Νέες αυξήσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων προ των πυλών

Στην ενεργοποίηση ενός ακόμη κύκλου αύξησης των επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις θα οδηγήσει η επικείμενη νέα άνοδος του βασικού επιτοκίου του ευρώ.

Περισσότερα
Έσπασε το αρνητικό σερί 39 μηνών στα υπόλοιπα των προθεσμιακών καταθέσεων

Ανοδικά για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2019 κινήθηκαν τον τελευταίο μήνα του 2022 τα υπόλοιπα των προθεσμιακών καταθέσεων σε λογαριασμούς νοικοκυριών.

Περισσότερα
Αυτές είναι οι καλύτερες προθεσμιακές με μηνιαία καταβολή των τόκων - Πόσο κερδίζετε

Αρκετές επιλογές για την εξασφάλιση ενός μηνιαίου εισοδήματος έχουν οι αποταμιευτές μέσω των προθεσμιακών καταθέσεων, μετά τις αυξήσεις στα επιτόκιά τους.

Περισσότερα
Πάρτι στα ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια - Ετησιοποιημένες αποδόσεις ως 50% ως τώρα το 2023

Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις των ομολογιακών αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού από την αρχή του έτους, τα οποία πετυχαίνουν υψηλότατες ετησιοποιημένες αποδόσεις.

Περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις: Αυξάνονται τα υπόλοιπα για πρώτη φορά από το 2019

Αυξήθηκε σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες η μεταφορά καταθέσεων από το Ταμιευτήριο σε λογαριασμούς προθεσμίας, τα υπόλοιπα των οποίων κινούνται πλέον ανοδικά, για πρώτη φορά μετά από 40 μήνες.

Περισσότερα
Τι «μηνιάτικο» δίνουν σήμερα οι προθεσμιακές καταθέσεις - Όλες οι επιλογές

Αποταμιευτική λύση εξασφάλισης ενός σταθερού μηνιαίου εισοδήματος αποτελούν οι προθεσμιακές καταθέσεις μετά την αύξηση των επιτοκίων τους.

Περισσότερα
Στη μόδα τα ομολογιακά αμοιβαία με υψηλό ετήσιο μέρισμα - Πώς κερδίζετε, ποιοι οι κίνδυνοι

Σημαντικές αποδόσεις δύναται να προσφέρουν σήμερα τα ομολογιακά αμοιβαία κεφάλαια ειδικού τύπου που προσφέρουν οι τράπεζες σε όσους θέλουν ένα ετήσιο εισόδημα από τα χρήματά τους.

Περισσότερα
Ρεκόρ 8ετίας στις νέες προθεσμιακές καταθέσεις από επιχειρήσεις το Νοέμβριο

Στο υψηλότερο επίπεδο από το Δεκέμβριο του 2014 διαμορφώθηκαν οι νέες τοποθετήσεις κεφαλαίων σε λογαριασμούς προθεσμίας από επιχειρήσεις τον περασμένο Νοέμβριο.

Περισσότερα
Τι κερδίζετε σήμερα με προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας 1, 2 και 3 μηνών - Όλα τα επιτόκια

Με τα ευρωπαϊκά επιτόκια σε ανοδική τροχιά, δεν είναι λίγοι όσοι αναμένουν τις τράπεζες να ενισχύσουν κι άλλο τις αποδόσεις, πριν βάλουν τα χρήματά τους σε μία προθεσμιακή κατάθεση.

Περισσότερα
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για αύξηση των τοποθετήσεων σε λογαριασμούς προθεσμίας

Αύξηση των τοποθετήσεων σε προθεσμιακές καταθέσεις αναμένουν το 2023 οι τράπεζες, λόγω της ανόδου των επιτοκίων τους που έχει ήδη ξεκινήσει.

Περισσότερα
Όλες οι αυξήσεις επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις - Τι κερδίζετε πλέον

Σε μπαράζ αυξήσεων στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες μεγάλες και μικρές τράπεζας, προς όφελος των αποταμιευτών.

Περισσότερα
Μάχη στις προθεσμιακές - Δεύτερη αύξηση επιτοκίων και από την Alpha Bank

Έρχονται καλύτερες ημέρες για τους καταθέτες, καθώς οι τράπεζες προχωρούν σε αυξήσεις των επιτοκίων που προσφέρουν στους λογαριασμούς προθεσμίας.

Περισσότερα
Έως το 1,2% μπορεί να φτάσουν τα προθεσμιακά επιτόκια το 2023 λόγω ΕΚΤ

Σε επίπεδα υψηλότερα του 1% αναμένεται να αναρριχηθούν οι αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις το 2023, καθώς η ΕΚΤ θα συνεχίσει τις αυξήσεις των επιτοκίων του ευρώ.

Περισσότερα
Έρχονται νέες αυξήσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων - Το ύψος τους

Σε αυξήσεις των αποδόσεων στις προθεσμιακές καταθέσεις θα οδηγήσει το επόμενο διάστημα η νέα αναπροσαρμογή του βασικού επιτοκίου του ευρώ κατά 75 μονάδες βάσης στο 2%.

Περισσότερα
Μεγάλη άνοδος των καταθέσεων και τον Σεπτέμβριο - Αύξηση υπολοίπων κατά 2,4 δισ. ευρώ

Συνεχίστηκε και τον Σεπτέμβριο η άνοδος των καταθετικών υπολοίπων, παρά την ακρίβεια και τις αυξημένες φορολογικές υποχρεώσεις της περιόδου.

Περισσότερα
Έρχεται μπαράζ αυξήσεων στα προθεσμιακά επιτόκια - Πόσο θα ενισχυθούν

Θέμα ημερών είναι η έναρξη ενός νέου κύκλου αυξήσεων στις προθεσμιακές καταθέσεις από τις μεγάλες τράπεζες, ξεκολλώντας τις αποδόσεις τους από το μηδέν.

Περισσότερα
Σε 15 - 20 ημέρες οι πρώτες αυξήσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων

Το καθυστέρησαν όσο μπορούσαν οι τράπεζες, αλλά πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια άλλης αναβολής για την αύξηση των επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις.

Περισσότερα
Θέμα ημερών οι πρώτες αυξήσεις επιτοκίων σε δάνεια και καταθέσεις - Τί θα επηρεαστεί

Σε αυξήσεις στα επιτόκια δανείων και καταθέσεων στην Ελλάδα οδηγεί η τελευταία απόφαση της ΕΚΤ να αυξήσει το παρεμβατικό της επιτόκιο κατά 75 μονάδες βάσης, στο 1,25%.

Περισσότερα

1-20 of 1743

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 88