Τραπεζικά | Καταθέσεις | Συμβουλές - Ειδήσεις

1-20 of 1511

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 76
Νέο λογαριασμό και χρεωστική κάρτα μέσω καταστήματος σε 15' υπόσχεται η Alpha Bank

Σε αλλαγές στο δίκτυό της και στην ψηφιακή της υποδομή που επιτρέπουν την απόκτηση νέων προϊόντων μέσω καταστήματος σε 15 λεπτά, έχει προχωρήσει η Alpha Bank.

Περισσότερα
Έως 270 ευρώ το ετήσιο κέρδος ανά 100.000 ευρώ στις προθεσμιακές καταθέσεις

Παρά την πτώση των επιτοκίων τους, οι προθεσμιακές καταθέσεις αποτελούν το πιο συμφέρον κλασικό αποταμιευτικό προϊόν με διασφαλισμένη απόδοση.

Περισσότερα
4 επενδυτικά χαρτοφυλάκια - αντίδοτο στα μηδενικά επιτόκια - Απόδοση και ρίσκο

Προτάσεις για τη διαμόρφωση του κατάλληλου επενδυτικού χαρτοφυλακίου διατυπώνει η Τράπεζα Πειραιώς, ανάλογα με το ρίσκο που θέλει να αναλάβει ο καθένας.

Περισσότερα
Κατά 30% μειώθηκαν σε 2 μήνες τα επιτόκια στις προθεσμιακές - Και έπεται συνέχεια

Νέο ιστορικό χαμηλό σημείωσαν τον Οκτώβριο τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων, μετά τις αναπροσαρμογές στις οποίες προχώρησαν όλες οι τράπεζες.

Περισσότερα
Γίνετε πελάτης στην Εθνική Τράπεζα online από το κινητό χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Τη δυνατότητα να γίνετε πελάτης στην Εθνική Τράπεζα χωρίς να επισκευθείτε κατάστημα, αλλά μέσω online διαδικασίας, δίνει πλέον ο συστημικός όμιλος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Τέλος τα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου από τον άλλο μήνα - Οι ευκαιρίες σήμερα

Στην κατάργηση των προγραμμάτων εγγυημένου κεφαλαίου θα προχωρήσουν σε λίγες εβδομάδες οι τράπεζες, καθώς πλέον δεν είναι συμφέρει η διάθεσή τους.

Περισσότερα
Σε ποια «ξένα» ΑΤΜ είναι δωρεάν οι αναλήψεις μετρητών - Οι προμήθειες στα υπόλοιπα

Δωρεάν αναλήψεις μετρητών σε συγκεκριμένα ΑΤΜ άλλων τραπεζών μπορούν να κάνουν οι πελάτες κάθε τράπεζας, αποφεύγοντας τις προμήθειες που πλέον φτάσουν ως τα 3,75 ευρώ.

Περισσότερα
Κίνδυνος να χάσετε ακόμη και κεφάλαιο αν σπάσετε πρόωρα την προθεσμιακή σας

Πολλοί προσεκτικοί θα πρέπει πλέον να είναι όσοι προχωρούν σε σύναψη νέας προθεσμιακής κατάθεσης, καθώς αν χρειαστούν τα χρήματα και τη διακόψουν πρόωρα, κινδυνεύουν με υψηλές χρεώσεις.

Περισσότερα
Διπλάσιες φέτος οι προμήθειες για πληρωμή τελών ΙΧ στο γκισέ - Οι χρεώσεις ανά τράπεζα

Ακόμη πιο τσουχτερές θα είναι εφέτος οι προμήθειες που επιβάλλουν οι τράπεζες για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και άλλων φόρων στα γκισέ των καταστημάτων τους.

Περισσότερα
Αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο το ποσοστό των Ελλήνων που είναι υπέρ του ευρώ

Το ευρώ γιορτάζει εφέτος τα 20ά του γενέθλια και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε μία νέα έρευνα σχετικά με τη  γνώμη των Ευρωπαίων πολιτών για το κοινό νόμισμα των χωρών της Ευρωζώνης.

Περισσότερα
Ξεκινούν από Δευτέρα οι μειώσεις επιτοκίων στις καταθέσεις - Τι έχει προαναγγελθεί

Με τη Eurobank ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα ο νέος κύκλος μειώσεων στα επιτόκια των απλών καταθετικών λογαριασμών, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου του 2020.

Περισσότερα
Καταθέσεις: Άνοδος 5,2 δισ. ευρώ από την αρχή του χρόνου - Πρωταγωνιστές τα νοικοκυριά

Ανοδικά κινήθηκαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Οκτώβριο, μετά το πτωτικό διάλλειμμα του Σεπτεμβρίου, με τους ιδιώτες να πρωταγωνιστούν στις εισροές.

Περισσότερα
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα καταθετικά προϊόντα από την Πρωτοχρονιά

Ένα νέο κύμα σαρωτικών αλλαγών που θα ανατρέψει σταθερές δεκαετιών για τους καταθέτες / αποταμιευτές έρχεται από την ερχόμενη Πρωτοιχρονιά.

Περισσότερα
Πόσα μπορείτε να «σηκώσετε» με την κάρτα σας από ΑΤΜ - Αλλάξτε το όριο στο e-banking

Αυξημένα όρια στις αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ μπορούν να έχουν πλέον οι πελάτες των τραπεζών μετά την κατάργηση των capital controls τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Περισσότερα
Νέο εργαλείο: Βρείτε το συνολικό κέρδος σε τόκους και σε είδος στις προθεσμιακές καταθέσεις

Ένα νέο εργαλείο θέτει στη διάθεση του αποταμιευτικού κοινού το Moneyonline.gr, καθιστώντας την επιλογή της συμφερότερης επιλογής στις προθεσμιακές καταθέσεις, πιο εύκολη από ποτέ.

Περισσότερα
Νέα προϊόντα χωρίς ρισκο με απόδοση από 1% έως 10% - Ποντάρετε σε ΧΑ και ευρώ - δολάριο
Νέα προγράμματα εγγυημένου κεφαλαίου διαθέτουν οι ελληνικές τράπεζες, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποταμιευτές να διεκδικήσουν χωρίς ρίσκο μία υψηλή απόδοση για τα χρήματά τους.
Περισσότερα
Προθεσμιακές με επιβράβευση - Ποιους συμφέρουν μετά τις τελευταίες αλλαγές
Με τις τράπεζες να διαθέτουν και προθεσμιακές καταθέσεις με επιβράβευση σε είδος, οι αποταμιευτές καλούνται να λύσουν ένα δύσκολο γρίφο για το τι τελικά τους συμφέρει.
Περισσότερα
Φάγαμε σε 10 χρόνια 94 δισ. ευρώ από τα έτοιμα - Αρνητική η αποταμίευση
Σε αρνητικά επίπεδα έχει διαμορφωθεί στα χρόνια της κρίσης η αποταμίευση στην Ελλάδα κόντρα στις τάσεις που επικρατούν στην ΕΕ.
Περισσότερα
Οι 6 επενδυτικές προτάσεις της Alpha Bank στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων
Τις εναλλακτικές των αποταμιευτών στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων στις απλές καταθέσεις παρουσιάζει η Alpha Bank. Η απόδοση και το ρίσκο.
Περισσότερα
Προθεσμιακές: Πρώτη φορά κάτω από το 0,50% το μέσο επιτόκιο - Τα νέα στοιχεία
Κάτω από τα επίπεδα του 0,50% για πρώτη φορά στα χρονικά βρέθηκε το Σεπτέμβριο το μέσο επιτόκιο των νέων προθεσμιακών καταθέσεων που συνάφθηκαν από τους αποταμιευτές.
Περισσότερα

1-20 of 1511

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 76