Καταναλωτής | Ρεύμα - Ενέργεια | Συμβουλές - Ειδήσεις

1-20 of 237

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12
Πετρέλαιο θέρμανσης με 3% Επιστροφή με πιστωτικές κάρτες Eurobank

Προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης με πιστωτική κάρτα Eurobank από τα συνεργαζόμενα πρατήρια ΕΚΟ κερδίστε 3% €πιστροφή & εξοφλήστε σε έως 9 άτοκες δόσεις.

Περισσότερα
go4more: Πετρέλαιο θέρμανσης στη Shell με όφελος έως 5%

Όφελος έως 5% στις παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης θα έχουν το επόμενο διάστημα οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας σε επιλεγεμένα πρατήρια Shell.

Περισσότερα
Από που συμφέρει να πάρετε πετρέλαιο θέρμανσης ανάλογα με την κάρτα σας

Καθώς μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα, αυξάνονται οι ανάγκες θέρμανσης και ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά προχωρούν σε παραγγελίες για να γεμίσουν τις δεξαμενές τους.

Περισσότερα
Έως 350 ευρώ το επίδομα θέρμανσης - Ποιοι το δικαιούνται και ποότε θα το λάβουν
Άνοιξε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το φετινό επίδομα θέρμανσης, το οποίο μπορεί να φτάσει έως τα 350 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητό σας.
Περισσότερα
10 τρόποι για να ζεσταθείτε οικονομικότερα το χειμώνα - Όλες οι επιλογές
Ενώ λοιπόν ο Ελληνικός χειμώνας είναι σχετικά πιο ήπιος σε σχέση με τους «παγετώνες» των Ευρωπαίων γειτόνων, παρόλα αυτά συχνά εμφανίζει εξαιρετικά κρύες ημέρες.
Περισσότερα
Έρχεται μεγάλη μείωση στο νυχτερινό ρεύμα από τη ΔΕΗ - Πώς το ενεργοποιείτε
Μειώσεις, που κατά ορισμένες πληροφορίες μπορεί να φτάσουν ακόμη και το 65%, θα εφαρμόσει το επόμενο διάστημα η διοίκηση της ΔΕΗ στο νυχτερινό τιμολόγιο.
Περισσότερα
Πώς μία μέση οικογένεια μπορεί να κερδίσει ως 440 ευρώ το χρόνο στο λογαριασμό ρεύματος
Σημαντικό όφελος μπορούν να πετύχουν τα νοικοκυριά επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα για την ηλεκτροδότηση της κατοικίας τους.
Περισσότερα
ΔΕΗ: Έρχονται νέα εκπτωτικά πακέτα - Απάντηση στους ιδιωτικούς παρόχους
Εκπτωτικά πακέτα στο ρεύμα σχεδιάζει η ΔΕΗ με στόχο να ανακόψει τις απώλειες πελατών που κατευθύνονται σε εναλλακτικούς παρόχους για καλύτερη τιμολόγηση.
Περισσότερα
Φθηνότερο ρεύμα έως 48% υπόσχονται οι ιδιωτικοί πάροχοι ενέργειας
Μετά τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ η επιλογή ενός εναλλακτικού παρόχου για την ηλεκτροδότηση του ακινήτου σας, έχει γίνει πιο συμφέρουσα.
Περισσότερα
Τι να προσέχουμε όταν αλλάζουμε πάροχο ρεύματος - Οι προσφορές σήμερα
Μετά την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, η επιλογή ενός ιδιώτη παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας έχει καταστεί πιο συμφέρουσα, καθώς οι τιμές τους δεν έχουν αλλάξει έως τώρα.
Περισσότερα
Λογαριασμοί ρεύματος: Πακέτα με σταθερό πάγιο και όριο κατανάλωσης, όπως στην κινητή τηλεφωνία
Η εποχή που οι καταναλωτές πληρώνουν το ρεύμα ανάλογα με τις κιλοβατώρες που έκαψαν πλησιάζει προς το τέλος της. Έρχονται πακέτα όπως αυτά στην κινητή τηλεφωνία.
Περισσότερα
Έως 27% φθηνότερο το ρεύμα στους εναλλακτικούς παρόχους - Σύγκριση και online προσφορές
Φθηνότερα τιμολόγια έως και 27% σε σχέση με τη ΔΕΗ έχουν οι εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Η επίσημη σύγκριση και η δυνατότητα online προσφορών.
Περισσότερα
Σχέδιο για Τειρεσία στην αγορά ενέργειας - Θα πληρώνουν ακριβότερα το ρεύμα οι κακοπληρωτές
Τη δημιουργία μητρώου κακοπληρωτών εξετάζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το υπουργείο Ενέργειας, με στόχο να χρεώνονται περισσότερο όσοι αφήνουν χρέη στις εταιρείες.
Περισσότερα
ΔΕΗ: Μείωση του ΕΤΜΕΑΡ κατά 25% κόντρα στις αυξήσεις - Ποια η τελική επιβάρυνση
Ολοκληρώθηκε το πάζλ των χρεώσεων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, καθώς μετά την αύξηση των τιμολογίων έως 20%, εφαρμόζεται και η μείωση του ΕΤΜΕΑΡ κατά 25%.
Περισσότερα
Αυξήσεις φωτιά έως 20% στα τιμολόγια της ΔΕΗ - Στο 5% η έκπτωση συνέπειας
Έτοιμη να ανακοινώσει τα μέτρα διάσωσης της επιχείρησης είναι η διοίκηση της ΔΕΗ, επιβαρύνοντας μεταξύ άλλων και τους πελάτες της, που θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Περισσότερα
ΔΕΗ: Στις 30/8 αποφάσεις για τις νέες αυξημένες χρεώσεις - Τέλος το ρεύμα σε 30.000 ακίνητα
Για τις 30/8 έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, που θα αποφασίσει την αύξηση των τιμολογίων του ρεύματος και ενδεχομένως την κατάργηση του μπόνους συνέπειας ύψους 10%.
Περισσότερα
Σκέψεις για κατάργηση της έκπτωσης συνέπειας του 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ
Το ενδεχόμενο κατάργησης της έκπτωσης 10% που παρέχεται στους συνεπείς πελάτες της ΔΕΗ εξετάζει η κυβέρνηση, με στόχο την αύξηση των εσόδων της επιχείρησης για τη σωτηρία της.
Περισσότερα
Ως 30/9 οι αιτήσεις για το κοινωνικό τιμολόγιο - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση στο ρεύμα
Παράταση έως και τις 30/9 στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος, έδωσε ο διαχειριστής του συστήματος.
Περισσότερα
Κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος - Έως 30/8 οι αιτήσεις - Ποιοι είναι δικαιούχοι και τι κερδίζουν
Προθεσμία έως και τις 30 Αυγούστου έχουν οι καταναλωτές για να υποβάλλουν αίτησης υπαγωγής στο κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος, που τους εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις.
Περισσότερα
Δωρεάν 30% ρεύμα για 2 χρόνια - Νέα προσφορά
Δωρεάν 30% ρεύμα για δύο χρόνια σε όλες τις νέες συνδέσεις προσφέρει η NRG μέσω της νέας καμπάνιας revmamou που προωθεί.
Περισσότερα

1-20 of 237

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12