A- A+
Χαμός με το φθηνότερο πρόγραμμα σταθερής χρέωσης στο ρεύμα για 8 μήνες - Ποιο είναι

Σημαντική ζήτηση καταγράφει το φθηνότερο πρόγραμμα αυτήν την στιγμή στην αγορά της ηλεκρικής ενέργειας με σταθερή χρέωση ανά κιλοβατώρα για διάστημα 8 μηνών.

Ο λόγος γίνεται για το πρόγραμμα «Ρεύμα MAXI Home Fixed» από το Φυσικό Αέριο, που παρέχει σταθερό τιμολόγιο για διάρκεια 8 μηνών.

Με αυτό γνωρίζετε για όλη αυτήν την περίοδο την τιμή που θα πληρώσετε για την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνετε, ενώ μετά το πέρας της έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε πρόγραμμα ή πάροχο χωρίς πέναλτι.



Οι χρεώσεις

Αναλυτικότερα, η χρέωση ανά κλιοβατώρα είναι σταθερή για 8 μήνες, ανερχόμενη σε 0,123 ευρώ.

Επιιπλέον, χρεώνεστε με πάγιο 9 ευρώ το μήνα, ενώ δεν επιβαρύνεστε με εγγύηση, εάν ενεργοποιήσετε πάγια εντολή.

Εφόσον πληρώνετε το λογαριασμό σας ηλεκτρονικά με κάρτες της Alpha Bank, κερδίζετε Bonus πόντους (4 πόντοι ανά 1 ευρώ με απλές κάρτες, 8 πόντους ανά 1 ευρώ με premium κάρτες).

Στο πλαίσιο αυτό, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε το λογαριασμό σας εξαργυρώνοντας τους Bonus πόντους που έχετε συλλέξει.

Τέλος, αν αλλάξετε εταιρεία πριν από τους 8 μήνες, θα επιβαρυνθείτε με κόστος πρόωρης αποχώρησης που κυμαίνεται από 30 έως 60 ευρώ. Από τον 8ο μήνα ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

ADVERTISEMENT

Πώς το αποκτάτε

Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε την παροχή σας στην εταιρεία Φυσικό Αέριο και στο πρόγραμμα «Ρεύμα MAXI Home Fixed» από την άνεση του χώρου σας.

Συγκεκριμένα υποβάλλετε το αίτημά σας online στην υπηρεσία allazorevma.

Στη φόρμα που εμφανίζεται καταχωρείτε το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το e-mail σας.

Ακολούθως λαμβάνετε e-mail με τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, απαντώντας στο ίδιο μήνυμα.

Αυτό ήταν! Η διαδικασία στη συνέχεια ολοκληρώνεται εντός ολίγων ημερών, χωρίς να κάνετε τίποτε άλλο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα τιμολόγια ρεύματος μέσω του εργαλείου του Moneyonline για την ηλεκτρική ενέργεια.