A- A+
Μειώστε το λογαριασμό του ρεύματος πληρώνοντας με κάρτα - Νέες προσφορές

Διευρύνουν οι τράπεζες τις συνεργασίες τους με παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και προσφέρουν επιβράβευση στους κατόχους των καρτών τους που θα τις επιλέξουν.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες τους μπορούν κάθε μήνα να παίρνουν πίσω ένα μέρος του ποσού της πληρωμής, εφόσον έκαναν τη συναλλαγή με την κάρτα τους.

Η επιβράβευση αυτή μπορεί στη συνέχεια να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε συνεργάτη του εκάστοτε προγράμματος, πληρώνοντας σε επόμενες αγορές λιγότερο ή και καθόλου.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική παράμετρο που θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν οι καταναλωτές, πέραν των τιμολογίων των εταιρειών.

Εάν γίνει ο κατάλληλος συνδυασμός του πακέτου με την επιβράβευση, το όφελος μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Όλες οι συνεργασίες

Η νέα συνεργασία που ανακοινώθηκε τις τελευταίες ώρες αφορά την Elpedison και το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας.

Οι κάτοχοι των καρτών της πληρώνοντας τους λογαριασμούς τους στην εταιρεία θα κερδίζουν 5% επιβράβευση σε go4more πόντους, αν πρόκειται για πιστωτική και 1% αν πρόκειται για χρεωστική ή προπληρωμένη.

Επίσης, με κάθε νέα σύνδεση έως και τις 15 Νοεμβρίου, θα αποδίδονται ως δώρο 20.000 go4more πόντοι, που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές ύψους 50 ευρώ.

Μετά από αυτήν την προσθήκη οι συνεργασίες των τραπεζών με εταιρείες ενέργειας διαμορφώνονται ως εξής:

Alpha Bank

Συνεργάζεται με την εταιρεία Φυσικό Αέριο και προσφέρει 4 ή 8 πόντους ανά 1 ευρώ πληρωμής στους κατόχους των καρτών Bonus.

Το ελάχιστο όφελος δηλαδή αντιστοιχεί σε 0,8% και 1,6% αντίστοιχα.

Επίσης, προσφέρει προνομιακή αναλογία στις εξαργυρώσεις πόντων που εξασφαλίζουν έκπτωση στο λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου.

Ειδικά αυτήν την περίοδο κάνει έκπτωση 50% στους πόντους που εξαργυρώνετε και εξασφαλίζουν έκπτωση από 4 έως 100 ευρώ. Δείτε εδώ περισσότερα


Eurobank

Το πρόγραμμα €πιστροφή της τράπεζας συνεργάζεται με την εταιρεία Elpedison.

Ειδικότερα, κερδίζετε το 1% της αξίας των πληρωμών σας έως 300 ευρώ, που γίνονται στα καταστήματα ELPEDISON σε όλη την Ελλάδα και online στο elpedison.gr.

Επίσης, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα ευρώ που έχετε ήδη συγκεντρώσει σε πληρωμές λογαριασμών στα καταστήματα της εταιρείας.


ADVERTISEMENT


Εθνική Τράπεζα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Elpedison, στο πλαίσιο του προγράμματος go4more.

Στο πλαίσιο αυτό, έως τις 15 Νοεμβρίου η τράπεζα προσφέρει τα εξής:

- 50 ευρώ με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος ή/και φυσικού αερίου, σε go4more πόντους

- 5% σε go4more πόντους σε κάθε εξόφληση οικιακού λογαριασμού με τις πιστωτικές της κάρτες

Το αυξημένο ποσοστό επιβράβευσης ισχύει για πληρωμές στα φυσικά σημεία και το ηλεκτρονικό κατάστημα ELPEDISON, αλλά και για εξόφληση μέσω πάγιας εντολής με χρήση κάρτας ΕΤΕ έως τις 15/11.

Σύντομα δε, θα δίδεται επιβράβευση και για πληρωμές μέσω του digital banking της τράπεζας.

Από την άλλη, για πληρωμές με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες το όφελος διαμορφώνεται σε 1% (4 πόντοι ανά 1 ευρώ).


ADVERTISEMENT


Τράπεζα Πειραιώς

Συνεργάζεται με την εταιρεία ΗΡΩΝ, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης yellow.

Το όφελος για πληρωμές με πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες διαμορφώνεται σε 2% (10 yellows ανά 1 ευρώ) και με χρεωστικές κάρτες σε 1% (5 yellows ανά 1 ευρώ).

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω:

- Της υπηρεσίας winbank web και mobile banking

- Της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμής του Ομίλου ΗΡΩΝ

- Πάγιας εντολής χρέωσης πιστωτικής κάρτας

Επίσης, τα yellows που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργυρωθούν για εξοφλήσεις λογαριασμών της εταιρείας στα online της κανάλια.

Μπορείτε τέλος να αποκτήσετε κουπόνι έκπτωσης αξίας 50 ευρώ, με την εξαργύρωση 25.000 yellows.

ADVERTISEMENT

Οι άλλες κάρτες

Επιβράβευση μπορείτε να κερδίσετε κατά περίπτωση και με άλλα προγράμματα ανταμοιβής, καθώς και σε εταιρείες που δεν συνεργάζονται με την τράπεζά σας.

Μπορείτε να βρείτε το ακριβές όφελος μέσω του εργαλείου σύγκρισης προγραμμάτων επιβράβευσης του Moneyonline.

Επιλέγετε την κάρτα σας, εισάγετε το ποσό που πληρώνετε κάθε μήνα ή σε ετήσια βάση και σε 1΄ βρίσκετε το κέρδος σας.

Θα πρέπει να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ως προς την κατηγορία δαπάνης (ΡΕΥΜΑ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ), ενώ μπορείτε να βρείτε το κέρδος σας για όλες τις εταιρείες ή μόνο για τον πάροχο ενέργειας που σας ενδιαφέρει.

Κάντε την αναζήτηση εδώ