A- A+
Αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος από 1/10 - Πώς να μειώσετε το λογαριασμό σας στο μισό

Προνομιακές τιμές προσφέρουν για όλο τον Οκτώβριο οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις για το κόστος της κιλοβατώρας στα προγράμματά τους.

Στις οικιακές παροχές οι τιμές ξεκινούν από 0,799 ευρώ ανά κλιοβατώρα, ενώ η τελική χρέωση για τον καταναλωτή θα πέσει ακόμη χαμηλότερα μέσω της κρατικής επιδότησης, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι διαφορές

Υπάρχουν ωστόσο πακετά με χρεώσεις που ξεπερνούν ακόμη και τα 0,20 ευρώ και είναι πιθανό εάν δεν το έχετε ελέγξει, να πληρώνετε πανάκριβα την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνετε.

Επίσης, έχουν δημιουργηθεί καινούρια προγράμματα, τα οποία είναι φθηνότερα από τα υφιστάμενα.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν παραμείνετε στην ίδια εταιρεία, μπορεί να συμφέρει να μεταβείτε σε αυτά.

Με τον τρόπο αυτό, εάν αλλάξετε πάροχο ή πρόγραμμα, μπορείτε να μειώσετε κατά 50% ή και περισσότερο τους λογαριασμούς σας στο ρεύμα.

Πρόκειται για μία εύκολη διαδικασία που ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις λίγα λεπτά της ώρας, online, μέσω της υπηρεσίας allazorevma.

ADVERTISEMENT

Τι να κάνετε

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κάθε μήνα να συγκρίνετε τα τιμολόγια των παρόχων ενέργειας και να επιλέγετε το προϊόν με τη χαμηλότερη τιμή.

Στους ακόλουθους πίνακες μπορείτε να βρείτε τις τιμές σε όλες τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για οικιακά ακίνητα.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Online Αίτηση» δίπλα από κάθε πρόγραμμα, μπορείτε χωρίς κανένα κόπο, από την άνεση του χώρου σας να αλλάξετε πάροχο.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και λαμβάνετε ένα e-mail που αναφέρει τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μετά την αποστολή τους η διαδικασία αναλαμβάνεται από την υπηρεσία allazorevma.

ADVERTISEMENT

Οικιακά τιμολόγια

Αναλυτικότερα, οι τιμές ρεύματος για τον Σεπτέμβριο διαμορφώνονται στα ακόλουθα επίπεδα:

Τιμές προ κρατικής επιδότησης και μετά την έκπτωση συνέπειας, όπου αυτή προβλέπεται

ADVERTISEMENT

Επαγγελματικά τιμολόγια