Τραπεζικά | Νέα | Στατιστική Επιτοκίων

1-20 of 217

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11
Στο 0,20% το επιτόκιο στους προνομιακούς λογαριασμούς Alpha Bank και Eurobank από 1/1

Σε μειώσεις επιτοκίων στους προνομιακούς καταθετικούς / αποταμιευτικούς τους λογαριασμούς προχώρησαν από 1/1 Alpha Bank και Eurobank.

Περισσότερα
Ποια επιτόκια μειώνει στις καταθέσεις η Alpha Bank στις 16 Δεκεμβρίου - Κούρεμα ως 0,40%

Σε περικοπές στα επιτόκια των απλών καταθετικών λογαριασμών προχωρά η Alpha Bank στις 16 Δεκεμβρίου, λίγα 24ωρα μετά τις περικοπές των αποδόσεων στις προθεσμιακές καταθέσεις.

Περισσότερα
Μειώσεις επιτοκίων στις περισσότερες κατηγορίες δανείων - Τα νέα στοιχεία της ΤτΕ

Κατά 27 μονάδες βάσης, στο 4,32%, μειώθηκε σε μηνιαία βάση το μέσο επιτόκιο των νέων δανείων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έδωσαν οι τράπεζες τον Οκτώβριο.

Περισσότερα
Κατά 30% μειώθηκαν σε 2 μήνες τα επιτόκια στις προθεσμιακές - Και έπεται συνέχεια

Νέο ιστορικό χαμηλό σημείωσαν τον Οκτώβριο τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων, μετά τις αναπροσαρμογές στις οποίες προχώρησαν όλες οι τράπεζες.

Περισσότερα
Ξεκινούν από Δευτέρα οι μειώσεις επιτοκίων στις καταθέσεις - Τι έχει προαναγγελθεί

Με τη Eurobank ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα ο νέος κύκλος μειώσεων στα επιτόκια των απλών καταθετικών λογαριασμών, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου του 2020.

Περισσότερα
Δάνεια μόνο σε επιχειρήσεις από τις τράπεζες - Εκτός αγοράς ιδιώτες - ελ. επαγγελματίες
Στις επιχειρήσεις συνεχίζει να κατευθύνεται το μεγαλύτερο μέρος των νέων δανείων που χορηγούν οι τράπεζες, ενώ ιδιώτες και ελεύθεροι επαγγελματίες παραμένουν εκτός παιχνιδού.
Περισσότερα
Φθηνότερα δάνεια προς επιχειρήσεις έδωσαν οι τράπεζες τον Ιούνιο - Όλα τα επιτόκια
Μείωση του κόστους δανεισμού προς επιχειρήσεις καταγράφηκε τον Ιούνιο στην ελληνική αγορά, εξέλιξη που ευνοεί την ανάληψη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών από τον ιδιωτικό τομέα.
Περισσότερα
Σημαντική μείωση στο κόστος δανεισμού στις νέες χορηγήσεις - Όλα τα μέσα επιτόκια
Πτωτικά κινήθηκε το μέσο κόστος δανεισμού επιχειρήσεων και νοικοκυριών το Μάιο, για τις περισσότερες κατηγορίες δανειοδοτήσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ττε.
Περισσότερα
Αλλάζει τα πάντα στην τιμολόγηση των δανείων της η Τρ. Πειραιώς - Πώς θα βγαίνουν τα επιτόκια
Νέο μοντέλο τιμολόγησης στα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια υιοθετεί η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέροντας προσωποποιημένα επιτόκια στους πελάτες της.
Περισσότερα
Με αυτά τα επιτόκια έδωσαν τα τελευταία δάνεια οι τράπεζες - Ανάλυση ανά κατηγορία
Σχεδόν αμετάβλητο στο 4,55% διατηρήθηκε το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων δανείων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έδωσαν οι τράπεζες το Μάρτιο.
Περισσότερα
Με μειωμένα επιτόκια τα νέα δάνεια το 2019 - Ο μέσος όρος ανά κατηγορία
Με μειωμένα επιτόκια δόθηκαν νέα δάνεια το πρώτο δίμηνο του 2019 σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, καθώς βελτιώνεται η κατάσταση στην οικονομία και οι τράπεζες βελτιώνουν τους όρους χρηματοδότησης.
Περισσότερα
Σε ιστορικό χαμηλό τα επιτόκια στις καταθέσεις των επιχειρήσεων - Η πορεία στα δάνεια
Στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών διαμορφώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο το μέσο επιτόκιο στους λογαριασμούς καταθέσεων πρώτης ζήτησης για επιχειρήσεις.
Περισσότερα
Ποια δάνεια έγιναν πιο φθηνά το Νοέμβριο - Τα στοιχεία ανά κατηγορία
Πτωτικά κινήθηκε το κόστος δανεισμού στις περισσότερες κατηγορίες πίστης το Νοέμβριο με τις πλέον κερδισμένες τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Περισσότερα
Αυξήσεις επιτοκίων στις περισσότερες κατηγορίες δανείων - Στο 3% τα στεγαστικά
Αύξηση σημειώθηκε στα επιτόκια των περισσότερων κατηγοριών στα δάνεια το Σεπτέμβριο, καθώς οι τράπεζες αύξησαν τα περιθώρια κέρδους τους στις νέες χορηγήσεις.
Περισσότερα
Τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων με βάση τα πιο πρόσφατα στοιχεία της ΤτΕ
Διεύρυνση του περιθωρίου κέρδους των τραπεζών σημειώθηκε τον Ιούλιο, καθώς τα επιτόκια καταθέσεων έμειναν αμετάβλητα και των δανείων αυξήθηκαν.
Περισσότερα
Μείωση επιτοκίων στα δάνεια τον Ιούνιο - Στο 2,97% το μέσο κόστος στα στεγαστικά
Κατά 8 μονάδες βάσης μειώθηκε το μέσο επιτόκιο των νέων δανείων προς νοικοκυριά και επιχειρήσεις τον Ιούνιο, το οποίο διαμορφώθηκε στο 4,38%.
Περισσότερα
Με τι επιτόκια έδωσαν δάνεια τον Απρίλιο οι τράπεζες - Ποια έπεσαν και ποια ανάβηκαν
Μικτές τάσεις εμφάνισαν τον Απρίλιο τα επιτόκια με τα οποία χορήγησαν νέα δάνεια οι τράπεζες, με τις μεγαλύτερες μειώσεις να σημειώνονται στα καταναλωτικά.
Περισσότερα
Ποια δάνεια ακρίβυναν τον Ιανουάριο για επιχειρήσεις και νοικοκυριά
Ανοδικά κινήθηκαν τα επιτόκια των δανείων στις περισσότερες κατηγορίες πίστης τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος.
Περισσότερα
Πιο ακριβά τα δάνεια που έδωσαν οι τράπεζες το Δεκέμβριο - Τα επιτόκια ανά κατηγορία
Ανοδικά κινήθηκαν τα επιτόκια το Δεκέμβριο στα δάνεια που δόθηκαν σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Ποιο είναι το ετήσιο κόστος ανά κατηγορία χρηματοδότησης.
Περισσότερα
Με χαμηλότερα επιτόκια τα δάνεια επιχειρήσεων - επαγγελματιών το Νοέμβριο
Καλύτερους όρους δανεισμού πέτυχαν όσες επιχειρήσεις και όσοι επαγγελματίες έλαβαν χρηματοδότηση το Νοέμβριο από τις τράπεζες.
Περισσότερα

1-20 of 217

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11