.
Προνομιακές εξαργυρώσεις Bonus πόντων μέσω του e-Coupons με κάρτες της Alpha Bank

Εξαργυρώσεις των Bonus πόντων που έχουν συλλέξει με προνομιακούς όρους μπορούν να πραγματοποιήσουν οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank μέσω του e-Coupons.

Περισσότερα
Νέες ταξιδιωτικές προτάσεις με έκπτωση ως 30% από την AEGEAN - Πακέτο πτήσης και ξενοδοχείου

Ταξιδιωτικά πακέτα με έκπτωση ως 30% προσφέρει η AEGEAN για αποδράσεις στο εξωτερικό από την ερχόμενη άνοιξη, για όσους κάνουν την κράτησή τους τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα
Εισιτήρια για Ελλάδα και εξωτερικό με έως 30% έκπτωση για κατόχους καρτών της Τράπεζας Πειραιώς

Έκπτωση έως 30% για τα ταξίδια τους σε Ελλάδα και εξωτερικό μπορούν να κερδίσουν οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Πειραιώς μέσω της αεροπορικής SKY Express.

Περισσότερα
AEGEAN: Ποδαρικό στο 2023 με έκπτωση έως 50% για πτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό

Έκπτωση έως 50% προσφέρει η AEGEAN σε όσους κάνουν τις επόμενες ημέρες κράτηση για πτήσεις προς όλους τους προορισμούς που θα πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά.

Περισσότερα
Με έκπτωση 22% όλες οι πτήσεις εσωτερικού της AEGEAN για ταξίδια στις γιορτές

Ταξίδια με έκπτωση 22% προσφέρει η AEGEAN σε όσους επιλέξουν να πραγματοποιήσουν μία εντός συνόρων απόδραση με τις πτήσεις της αυτές τις γιορτές. Πώς θα την κερδίσετε.

Περισσότερα
Πτήσεις προς όλο το δίκτυο με έκπτωση έως 50% από την AEGEAN λόγω Black Friday

Έκπτωση 50% προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού προσφέρει η AEGEAN σε όσους κάνουν κράτηση έως τη Δευτέρα 28/11.

Περισσότερα
Κλείστε ξενοδοχείο στην Ελλάδα με κάρτες Εθνικής και Eurobank και κερδίστε έως 20%

Τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις σε πλήθος ξενοδοχείων στην Ελλάδα, κερδίζοντας επιβράβευση έως και 20% επί της αξίας της συναλλαγής, έχουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank και της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερα
Νέα προσφορά AEGEAN: Όλες οι πτήσεις εσωτερικού με έκπτωση 50% για χειμερινές αποδράσεις

Νέα προσφορά μέσω της οποίας μπορείτε να κλείσετε τα ταξίδια σας στην Ελλάδα ενεργοποίησε η AEGEAN, με την έκπτωση να διαμορφώνεται στο 50%.

Περισσότερα