.
Δωρεάν διακοπές για 300.000 νοικοκυριά από τη ΔΥΠΑ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Πού κάνετε αίτηση

Άνοιξε την Τρτίτη το πρωί η πλατφόρμα των αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Περισσότερα
H AEGEAN έχει γενέθλια και προσφέρει εκπτώσεις έως 60% σε όλες τις πτήσεις της

Πάρτυ εκτπώσεων διοργανώνει η AEGEAN, με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της, προσφέροντας μεγάλες προσφορές για κρατήσεις τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα
Δώρο 1+1 εισιτήριο της Aegean με κάθε νέα χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa της Alpha Bank

Ένα δωρεάν εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι σε οποιοδήποτε προορισμό προσφέρει η Alpha Bank σε όσους αποκτήσουν το επόμενο διάστημα τη χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa Debit.

Περισσότερα
AEGEAN: Κλείστε πακέτο ξενοδοχείο και αεροπορικά εισιτήρια για το καλοκαίρι με έκπτωση 30%

Πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε προνομιακές τιμές μπορείτε να αποκτήσετε για το ερχόμενο καλοκαίρι μέσω της AEGEAN.

Περισσότερα
Κλείστε ξενοδοχείο με δώρο ως 80 ευρώ, εξαργυρώνοντας Bonus πόντους με κάρτες της Alpha Bank

Στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus των καρτών της Alpha Bank εντάχθηκε το online site για κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα, xenodoxeio.gr.

Περισσότερα
Προσφορά AEGEAN για λίγες ημέρες - Όλες οι πτήσεις εσωτερικού με έκπτωση 30%

Νέα προσφορά για όλες τις πτήσεις εσωτερικού ενεργοποίησε η AEGEAN Airlines για όσους θέλουν να προγραμματίσουν το πρώτο καλοκαιρινό τους ταξίδι στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο στην Ελλάδα με έκπτωση 30% - Νέα προσφορά της AEGEAN

Έκπτωση 30% και διπλάσια επιβράβευση προσφέρει η AEGEAN σε όσους επιλέξουν να κλείσουν τις επόμενες ημέρες το ταξίδι τους στην Ελλάδα μέσω του AEGEAN Travel Package.

Περισσότερα
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Avis και Budget με 15% επιβράβευση πληρώνοντας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Επιβράβευση 15% στους κατόχους των καρτών της θα προσφέρει η Εθνική Τράπεζα το επόμενο διάστημα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων από επιλεγμένους συνεργάτες της.

Περισσότερα