.

Πόσα χρήματα χρειάζονται για να βγάλετε 1.000 ευρώ από τόκους ως το Μάρτιο του 2025

Με τα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων να παραμένουν ουσιαστικά σταθερά σε γενικές γραμμές τον τελευταίο χρόνο, οι αποταμιευτές αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τα χρήματά τους.

Περισσότερα
Οι καλύτερες προθεσμιακές καταθέσεις στις 4 μεγάλες τράπεζες - Ποιες συμφέρουν πιο πολύ

Οι περισσότεροι καταθέτες στην Ελλάδα διατηρούν τα χρήματά στους αποκλειστικά σε συστημικές τράπεζες, για λόγους, ασφάλειας, συνήθειας ή ακόμη και αδράνειας.

Περισσότερα
Νέες τάσεις στις προμήθειες - Με 10 ευρώ συνδρομή η διατήρηση ΙΒΑΝ από τη Viva Bank

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προειδοποίησε τις τράπεζες ότι θα παρέμβει νομοθετικά για τη μείωση των προμηθειών, καταγράφονται νέα κρούσματα αύξησής τους στην αγορά.

Περισσότερα
Ποιες τράπεζες σας δίνουν έως 100 ευρώ για να σας κάνουν πελάτες τους - Πώς τα κερδίζετε

Νέες καμπάνιες για την προσέλκυση πελατών έχουν ενεργοποιήσει οι τράπεζες, προσφέροντας έπαθλα σε όλους όσους ανοίξουν νέο λογαριασμό, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Περισσότερα
Πόσα θα βγάλετε σε 6 μήνες ή 1 χρόνο με 20.000, 50.000 και 100.000 ευρώ στην τράπεζα με τα νέα επιτόκια

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος αναπροσαρμογών του 2024 στα καταθετικά επιτόκια από τις τράπεζες. Οι νέες τάσεις στην ελληνική αγορά.

Περισσότερα
Με αυξήσεις τα νέα επιτόκια στις προθεσμιακές καταθέσεις της Τράπεζας Πειραιώς

Με νέα επιτόκια, αρκετά βελτιωμένα για συγκεκριμένες διάρκειες, διατίθενται από αυτήν την εβδομάδα οι προθεσμιακές καταθέσεις της Τράπεζας Πειραιώς.

Περισσότερα
Οι 3 διαθέσιμες λύσεις για απόδοση έως 4,8% μέχρι το 2026 για ποσά από 1.000 ευρώ

Την ευκαιρία να πετύχουν μία υψηλή απόδοση έως και 4,8% έως τα μέσα του 2025, έχουν όλοι οι καταθέτες, ανεξαρτήτως ύψους αποταμίευσης.

Περισσότερα
Οι 6 ευκαιρίες για σίγουρη απόδοση άνω του 3% μέχρι το επόμενο κούρεμα επιτοκίων

Τη δυνατότητα να κλειδώσουν μία υψηλή απόδοση για τα χρήματά τους, άνω του 3%, θα έχουν μέχρι την επόμενη μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ οι αποταμιευτές.

Περισσότερα
Στο 3,42% η απόδοση της νέας τρίμηνης αποταμιευτικής λύσης για ποσά έως 15.000 ευρώ

Σε υψηλά επίπεδα διαμορφώθηκε η απόδοση της νέας τρίμηνης αποταμιευτικής λύσης, που προσφέρει το ελληνικό κράτος, για όσους έχουν ως 15.000 ευρώ.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι εγγραφές για το πιο αποδοτικό 3μηνο προϊόν - Επιτόκιο στο 3,5%

Άνοιξαν την Τρίτη και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη οι εγγραφές για όλους τους αποταμιευτές που θέλουν να αποκτήσουν το νέο τρίμηνο έντοκο γραμμάτιο του δημοσίου.

Περισσότερα