.
Κατά 11 δισ. ευρώ έχουν αυξηθεί οι προθεσμιακές καταθέσεις από την αρχή του χρόνου

Εννέα διαδοχικούς μήνες αύξησης έχουν πλέον συμπληρώσει τα υπόλοιπα των προθεσμιακών καταθέσεων από νοικοκυριά στις ελληνικές τράπεζες.

Περισσότερα
Όλες οι εναλλακτικές για να μην έχετε τα χρήματά σας στο 0% του Ταμιευτηρίου

Να αναζητήσουν εναλλακτικές μορφές αποταμίευσης για τα χρήματά τους που λημνάζουν στο Ταμιευτήριο, κάλεσε τους καταθέτες ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

Περισσότερα
Παραμένουν πάνω από το 3,8% οι αποδόσεις στα έντοκα γραμμάτια - Ευκαιρία αποταμίευσης

Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι αποδόσεις των κρατικών εντόκων γραμματίων, δίνοντας την ευκαιρία και σε μικροαποταμιευτές να εξασφαλίσουν ένα πολύ καλό επιτόκιο.

Περισσότερα
Λαϊκά ομόλογα με επιτόκιο 4% προανήγγειλε το υπουργείο Οικονομικών - Πώς θα λειτουργούν

Την έκδοση ομολόγων τα οποία θα διατίθενται και σε φυσικά πρόσωπα προς κάλυψη σκοπών αποταμίευσης, προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης.

Περισσότερα
Με υψηλότερα επιτόκια οι προθεσμιακές καταθέσεις τον Οκτώβριο - Νέες κινήσεις

Συνεχίζεται η αναπροσαρμογή των αποδόσεων στις προθεσμιακές καταθέσεις από τις τράπεζες, προς όφελος των αποταμιευτών που αναζητούν ένα σίγουρο εισόδημα.

Περισσότερα
Έρχονται νέα 3μηνα έντοκα γραμμάτια - Tο 4% έφτασε η απόδοση των 6μηνων τίτλων

Υψηλές πτήσεις καταγράφουν οι αποδόσεις των εντόκων γραμματίων του δημοσίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταθέτες να κλειδώσουν επιτόκια κοντά στο 4%.

Περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις: Αυξήσεις επιτοκίων για μικρά και ...όχι μόνο ποσά - Οι τελευταίες κινήσεις

Στη βελτίωση των όρων διάθεσης των προθεσμιακών καταθέσεων προχώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες οι τράπεζες, για συγκεκριμένες διάρκειες και ποσά.

Περισσότερα
Στο 3,9% η απόδοση των νέων 6μηνων εντόκων γραμματίων - Πώς τα αποκτούν ιδιώτες

Στο 3,9% διαμορφώθηκε η απόδοση των νέων εξάμηνων εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, τα οποία είναι διαθέσιμα και σε φυσικά πρόσωπα.

Περισσότερα
Νέες online προθεσμιακές καταθέσεις λάνσαρε η Εθνική Τράπεζα για ποσά από 3.000 ευρώ - Όλες οι επιλογές

Στο λανσάρισμα νέων προθεσμιακών καταθέσεων που ανοίγουν αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών προχώρησε η Εθνική Τράπεζα.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι εγγραφές για τα 6μηνα λαϊκά έντοκα γραμμάτια - Επιτόκιο κοντά στο 4%

Άνοιξαν την Τρίτη το πρωί οι εγγραφές ιδιωτών για την απόκτηση των νέων εξάμηνων εντόκων γραμματίων του ελληνικού Δημοσίου, που υπόσχονται υψηλές αποδόσεις.

Περισσότερα