.

Όλες οι προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκια 2% ως 2,5% για ποσά από 5.000 ευρώ

Μπορεί οι τράπεζες να έχουν ήδη αρχίσει την αποκλιμάκωση των επιτοκίων στις προθεσμιακές καταθέσεις, ωστόσο ευκαιρίες ακόμη υπάρχουν.

Περισσότερα
Οι καλύτερες ετήσιες προθεσμιακές καταθέσεις για 5.000, 20.000, 50.000 και 100.000 ευρώ

Προ των πυλών σημαντικών μειώσεων στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων βρίσκονται οι τράπεζες, ενόψει της πρώτης κίνησης της ΕΚΤ στους παρεμβατικούς της δείκτες.

Περισσότερα
Καταθέτες γυρίζουν τα χρήματά τους σε προθεσμιακές άνω των 12 μηνών - Η νέα τάση

Σημαντική αύξηση της ζήτησης για προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας άνω των 12 μηνών καταγράφεται από τις αρχές του 2024. Ποιος είναι ο λόγος.

Περισσότερα
Το κράτος μοιράζει τόκους: Πόσα βγάζετε με 10.000, 50.000 ή 100.000 ευρώ ως το Μάρτιο του 2025

Την ευκαιρία να κερδίσουν ένα διασφαλισμένο και υψηλό εισόδημα από τις καταθέσεις τους, έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα μέσω των βραχυπρόθεσμων κρατικών τίτλων.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι εγγραφές για το νέο 6μηνο έντοκο γραμμάτιο - Πόσος τόκους κερδίζετε με επιτόκιο 3,7%

Άνοιξε την Τρίτη η διαδικασία των εγγραφών για τα φυσικά πρόσωπα που θέλουν να εξασφαλίσουν ένα υψηλό επιτόκιο για τα χρήματά τους, μέσω του νέου εξάμηνου εντόκου γραμματίου.

Περισσότερα
Επενδυτικά προϊόντα χαμηλού ρίσκου με αποδόσεις ως 5,9% στη διετία - Οι 4 λύσεις

Νέα επενδυτικά προϊόντα που υπόσχονται αποδόσεις υψηλότερες των προθεσμιακών καταθέσεων και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είναι διαθέσιμα αυτήν την στιγμή στην αγορά.

Περισσότερα
Με επιτόκιο ως 3,5% η νέα εξάμηνη δομημένη προθεσμιακή κατάθεση της Τρ. Πειραιώς

Επιτόκιο έως 3,5% μπορούν να διεκδικήσουν οι αποταμιευτές μέσω της νέας δομημένης προθεσμιακής κατάθεσης που θα διαθέτει η Τράπεζα Πειραιώς ως την Παρασκευή.

Περισσότερα
Οι καλύτερες προθεσμιακές καταθέσεις αν έχετε 10.000 ευρώ - Τώρα με επιτόκια ως 2,5%

Την ευκαιρία να κλειδώσουν επιτόκια ακόμη και άνω του 2% έχουν όσοι διαθέτουν 10.000 ευρώ, μέσω των ανανεωμένων προθεσμιακών καταθέσεων των τραπεζών.

Περισσότερα
Με επιτόκια ως 2,5% οι νέες προθεσμιακές καταθέσεις της Παγκρήτιας Τράπεζας

Αντεπίθεση στις προθεσμιακές κατατθέσεις με τη δημιουργία των πλέον αποδοτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά εξαπολύει η Παγκρήτια Τράπεζα.

Περισσότερα
Κερδίστε απόδοση από 2% έως 3% τα επόμενα 2 έτη μέσω ομολόγων - Η λύση των τραπεζών

Την ευκαιρία να κλειδώσουν μία υψηλή απόδοση για την επόμενη διετία έχουν οι καταθέτες μέσω των ομολόγων, που παραμένουν προς ώρας ελκυστικά.

Περισσότερα