.
Ποιοι αποκλείονται από την κρατική επιδότηση στο ρεύμα του Ιανουάριο - Η κρίσιμη λεπτομέρεια

Στην επιδότηση όλων των πρώτων κατοικιών για την κάλυψη μέρους των αυξήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος, θα προχωρήσει η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Νέο πρόγραμμα επιδότησης για αντικατάσταση οικιακών συσκευών - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων οικιακών συσκευών από τα νοικοκυριά, θα ανοίξει μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι.

Περισσότερα
Mέση επιδότηση 42 ευρώ στους λογαριασμούς ρεύματος τον Ιανουάριο - Όλα τα μέτρα

Το σύνολο των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας, οικιακών και επαγγελματικών, και φυσικού αερίου θα επιδοτηθεί τον Ιανουάριο, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η κυβέρνηση.

Περισσότερα
ελιν: Νέα προσφορά για πετρέλαιο θέρμανσης - 5% επιβράβευση με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Μία νέα προσφορά ενισχυμένης επιβράβευσης για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ενεργοποίησε η Εθνική Τράπεζα για τους κατόχους των καρτών της.

Περισσότερα
Πληρώθηκαν άλλοι 300.000 δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης - Για πότε είναι οι νέες πληρωμές

Το ποσό των 30,5 εκατ. ευρώ πίστωσε την Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών στους λογαριασμούς 299.324 δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

Περισσότερα
Alpha Bonus: Πετρέλαιο θέρμανσης από την BP με δώρο 100 ευρώ και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις

Πετρέλαιο θέρμανσης σε δόσεις, με έξτρα επιβράβευση και δυνατότητα έκπτωσης 100 ευρώ με την εξαργύρωση Bonus πόντων, μπορούν να προμηθευτούν από την BP, οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank.

Περισσότερα
Νέα κρατική στήριξη για το ρεύμα - Τι σημαίνει για το πορτοφόλι μας - Τα ποσά ανά μήνα

Νέα μέτρα για τον περιορισμό της επιβάρυνσης των καταναλωτών, λόγω του ράλι των ενεργειακών τιμών, ενεργοποιεί άμεσα η κυβέρνηση, και μάλιστα με αναδρομική ισχύ.

Περισσότερα
Νέες αλλαγές στα τιμολόγια ρεύματος - Πώς να κάνετε την επιλογή παρόχου σήμερα

Αυξημένα σε σχέση με λίγους μήνες νωρίτερα είναι τα τιμολόγια ρεύματος, λόγω της διεθνούς ανόδου των ενεργειακών τιμών που αυξάνει το κόστος ηλεκτροδότησης.

Περισσότερα