.
Μειώστε τα κόστη του σπιτιού σας με δύο κινήσεις - Ασφάλιση και ρεύμα - Πόσα κερδίζετε

Τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος του σπιτιού τους έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες, επιλέγοντας οικονομικότερα προγράμματα ασφάλισης και ηλεκτροδότησης.

Περισσότερα
NOVA Energy: Δώρο το ρεύμα των δύο πρώτων μηνών σε όλους τους νέους πελάτες έως 30/6

Το ηλεκτρικό ρεύμα των δυο πρώτων μηνών κάνει δώρο η Nova Energy σε όλους τους νέους πελάτες που θα την επιλέξουν για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους.

Περισσότερα
Φύγατε από τη ΔΕΗ αλλά σας φαίνεται ακριβό το ρεύμα; Κάντε το τεστ και αλλάξτε πάροχο ξανά

Το γεγονός ότι έχετε ήδη φύγει από τη ΔΕΗ προς ένα ιδιωτικό πάροχο ενέργειας δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχετε πετύχει το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα
Πώς να αποφύγετε τη χρέωση του 11770 της ΔΕΗ για δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Μεγάλος αριθμός παραπόνων έχει φτάσει στη ΔΕΗ για τις υψηλές χρεώσεις όταν κάποιος καλεί στον 5ψήφιο αριθμό της για τηλεφωνική εξυπηρέτησή του.

Περισσότερα
ΔΕΗ: Ποιοι δικαιούνται επανασύνδεση μετά από διακοπή λόγω χρεών - Νέα απόφαση

Την επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος στα οποία έχει γίνει αποσύνδεση της ηλεκτρικής παροχής λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Έσπασε και το φράγμα των 0,06 ευρώ /kWh η τιμή του ρεύματος - Το όφελος και τα δώρα

Ακόμη πιο χαμηλές τιμές στο ρεύμα προσφέρουν οι ιδιώτες πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας με την τιμή της κιλοβατώρας να πέφτει πλέον ακόμη και κάτω από 0,06 ευρώ.

Περισσότερα
Νέα παράταση για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης - Οι τιμές και το όφελος στις πληρωμές με κάρτα

Σε νέα παράταση της προθεσμίας διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, δίνοντας τη δυνατότητα προμήθειας του καυσίμου έως και το τέλος Μαίου.

Περισσότερα
Ποιοι δεν πλήρωσαν το λογαριασμό του ρεύματος κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Μειωμένες είναι στο σύνολό τους οι εισπράξεις από λογαριασμούς ρεύματος το Μάρτιο και τον Απρίλιο, με την πτώση να κυμαίνεται γύρω στο 25%.

Περισσότερα