.
Παγώστε τις αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος και φυσικού αερίου - Πώς γίνεται

Με τις ενεργειακές τιμές να καλπάζουν διεθνώς και να καταγράφουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, οι αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου είναι συνεχείς στην Ελλάδα.

Περισσότερα
Λογαριασμοί ρεύματος σε δόσεις αν χρειαστεί - Πώς επιδοτείται ηλεκτρική ενέργεια και θέρμανση

Tη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών ρεύματος τον εφετινό χειμώνα σε δόσεις, σε περίπτωση πολύ μεγάλων ανατιμήσεων, θα δώσει στα νοικοκυριά η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Πετρέλαιο θέρμανσης: Ανατίμηση 50% σε σχέση με το 2020 - Μειώστε το κόστος με την κάρτα σας

Με τιμή πάνω από τα επίπεδα του 1,15 ευρώ το λίτρο ξεκίνησε την Παρασκευή η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια όλης της χώρας.

Περισσότερα
Διπλασιάζεται η επιδότηση στο ρεύμα για να καλύψει τις αυξήσεις - Ο τελικός λογαριασμός

Στο διπλασιασμό της επιδότησης στους λογαριασμούς ρεύματος για την κάλυψη των ανατιμήσεων προχωρά η κυβέρνηση, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επιβαρύνσεις.

Περισσότερα
Αυτό είναι το νέο επίδομα θέρμανσης - Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Πώς υπολογογίζεται

Με περισσότερους δικαιούχους, υψηλότερο προϋπολογισμό και αυξημένα ποσά ανά νοικοκυριό, θα τρέξει εφέτος το πρόγραμμα επιδότησης για τη θέρμανση κατοικιών.

Περισσότερα
Eurobank: Δώρο 50 ευρώ σε όσους κάνουν νέα σύνδεση στην ELPEDISON και μόνιμο όφελος 3%

Δώρο 50 ευρώ €πιστροφή θα δώσει η Eurobank στους πελάτες της που θα κάνουν νέα σύνδεση για το ηλεκτρικό ρεύμα ή το φυσικό αέριο στην ELPEDISON τις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότερα
Επίδομα θέρμανσης και για τη μεσαία τάξη εφέτος - Τα εισοδηματικά κριτήρια

Θέμα ημερών είναι οι τελικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τη χορήγηση του έκτακτου επιδόματος θέρμανσης στα νοικοκυριά που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Περισσότερα
Έρχεται η ενεργειακή κάρτα για φθηνότερο ρεύμα στα ευάλωτα νοικοκυριά - Όλα τα οφέλη

Στο λανσάρισμα μίας «ενεργειακής κάρτας» μέσω της οποίας τα πληττόμενα νοικοκυριά θα έχουν πρόσβαση σε φθηνότερο ρεύμα, προχωρά η κυβέρνηση.

Περισσότερα