.
Κρατική επιδότηση στο ρεύμα για όλους τον Ιούλιο - Ως 100% η κάλυψη των επιβαρύνσεων

Με κρατική επιδότηση θα καλυφθεί το επιπλέον κόστος που θα προκύψει στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούλιο, πριν την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής την 1η Αυγούστου.

Περισσότερα
SOS! Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Power Pass ...χωρίς λόγο - Τι πρέπει να κάνετε

Τον κίνδυνο να μην λάβουν την επιδότηση που δικαιούνται για τους λογαριασμούς ρεύματος, ακόμη κι αν έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτηση, αντιμετωπίζουν χιλιάδες πολίτες.

Περισσότερα
Τα τρικ των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας που κοστίζουν - Ποια είναι τα πιο συχνά

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι καταναλωτές τόσο όταν επιλέγουν πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και κατά τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου τους.

Περισσότερα
Παράταση έως τις 5/7 στις αιτήσεις για το Power Pass - Δικαιούχοι και διαδικασία υποβολής

Έως και τις 5 Ιουλίου έχουν περιθώριο οι πολίτες για να υποβάλουν αίτηση για το επίδομα ηλεκτρικής ενέργειας, γνωστό ως Power Pass.

Περισσότερα
Έως 710 ευρώ η επιδότηση για αντικατάσταση οικιακών συσκευών - Τα ποσά και οι δικαιούχοι

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή» μέσω του οποίου αναμένεται να επιδοτηθούν περίπου 200.000 νοικοκυριά.

Περισσότερα
Άνοιξαν οι αιτήσεις για την επιδότηση ρεύματος - Τα πάντα σε 15 ερωταπαντήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Power Pass, την επιδότηση του κράτους προς τα νοικοκυριά για την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσαν το διάστημα Δεκεμβρίου 2021 - Μαίου 2022.

Περισσότερα
Ανοίγει το Power Pass για την επιδότηση στο ρεύμα - Τι πρέπει να κάνετε

Θέμα ωρών είναι το άνοιγμα της πλατφόρμας των αιτήσεων για το επίδομα ηλεκτρικής ενέργειας έως και του ποσού των 600 ευρώ που θα διανεμηθεί για την ανακούφιση των νοικοκυριών.

Περισσότερα
Έρχεται δεύτερο επίδομα για καύσιμα από Ιούλιο - Διεύρυνση δικαιούχων

Στη χορήγηση δεύτερου επιδόματος για τα καύσιμα κίνησης προσανατολίζεται η κυβέρνηση από τον ερχόμενο μήνα, καθώς οι τιμές παραμένουν στα ύψη.

Περισσότερα