A- A+
Πώς πληρώνοντας το ρεύμα του σπιτιού σας κερδίζετε δωρεάν ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Δωρεάν αγορές στο σούπερ μάρκετ μπορούν να κερδίσουν οι πελάτες των τραπεζών, πληρώνοντας τους λογαριασμούς ρεύματος με την κάρτα τους.

Είτε πρόκειται για χρεωστική ή για προπληρωμένη κάρτα, όλα τα νοικοκυριά μπορούν να εξασφαλίσουν αγορές με ...επιδότηση από την τράπεζά τους.

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσω των συνεργασιών των τεσσάρων μεγαλύτερων τραπεζών με εταιρείες από τον κλάδο της ενέργειας.

ADVERTISEMENT

Πώς κερδίζετε

Αναλυτικότερα, κάθε τράπεζα συνεργάζεται με κάποια ενεργειακή εταιρεία. Αυτό σημαίνει πως πληρώνοντας το λογαριασμό του ρεύματος κερδίζετε επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή.

Παίρνετε σε πόντους ή ευρώ ένα ποσοστό της πληρωμής σας, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη επιχείρηση με το πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας σας.

Μεταξύ αυτών υπάρχουν και σούπερ μάρκετ, τα οποία ούτως ή αλλιώς επισκέπτεστε κάθε μήνα για τις ανάγκες του νοικοκυριού σας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν προσφορές με ανταμοιβή που φτάνει έως και το 5% σε κάθε συναλλαγή.

Έτσι, ανά 1.000 ευρώ που πληρώνετε για λογαριασμούς ρεύματος, κερδίζετε έως και 50 ευρώ δωρεάν αγορές στο σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη με την τράπεζά σας επιχείρηση.

ADVERTISEMENT

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Άρα το μυστικό είναι το εξής: Ανάλογα με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, να πληρώνετε τους λογαριασμούς με την κάρτα τράπεζας, με την οποία αυτός συνεργάζεται.

Αναλυτικότερα, οι πάροχοι ενέργειας και τα συνεργαζόμενα ανά τράπεζα σούπερ μάρκετ είναι τα εξής:

Alpha Bank - Bonus

Πάροχος ενέργειας: Φυσικό Αέριο

Κέρδος: 4 ή 8 πόντοι ανά 1 ευρώ (0,8% ή 1,6% επί της αξίας κάθε συναλλαγής)

Συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ: ΑΒ Βασιλόπουλος

Eurobank - €πιστροφή

Πάροχος ενέργειας: Elpedison

Κέρδος: 1% σε ευρώ €πιστροφή επί της αξίας κάθε συναλλαγής (Δεν ισχύει για πάγιες εντολές)

Συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ: Μασούτης, Σκλαβενίτης, My market, e-fresh, Χαλκιαδάκης

Εθνική Τράπεζα - go4more

Πάροχος ενέργειας: Elpedison

Κέρδος: 20 πόντοι ανά 1 ευρώ (5% επί της αξίας της συναλλαγής με πιστωτικές κάρτες) / 4 πόντοι ανά 1 ευρώ (1% επί της αξίας της συναλλαγής με χρεωστικές κάρτες)

Συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ: Μασούτης, Σκλαβενίτης, e-fresh

Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Πάροχος ενέργειας: ΗΡΩΝ

Κέρδος: 10 yellows ανά 1 ευρώ (2% επί της αξίας της συναλλαγής με πιστωτικές κάρτες) / 5 πόντοι ανά 1 ευρώ (1% επί της αξίας της συναλλαγής με χρεωστικές κάρτες)

Συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ: Σκλαβενίτης, Μασούτης, Χαλκιαδάκης, Κρητικός.

ADVERTISEMENT

Παράδειγμα

Στους ακόλουθους πίνακες βλέπετε πόσο κερδίζετε σε ετήσια βάση, πληρώνοντας 5.000 ευρώ το χρόνο στους λογαριασμούς ρεύματος.