A- A+
Ποιες κάρτες σας επιστρέφουν χρήματα αυτό το Πάσχα για αγορές σε σούπερ μάρκετ

Προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ ενόψει Πάσχα έχουν ενεργοποιήσει όλες οι τράπεζες για τους κατόχους των καρτών τους.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές κάνοντας χρήση των καρτών τους, χρεωστικών ή πιστωτικών, παίρνουν πίσω ένα ποσοστό της αξίας της συναλλαγής τους, που μπορεί να φτάνει έως και το 5%.

Το όφελος αυτό μπορούν στη συνέχεια να το εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε συνεργάτη της τράπεζάς τους, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

ADVERTISEMENT

Πώς κερδίζετε

Για παράδειγμα, αν κάποιος κάνει αγορές αξίας 500 ευρώ από το συνεργαζόμενο με την τράπεζά του σούπερ μάρκετ μπορεί να κερδίσει 25 ευρώ.

Με αυτά έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αγορές ίδιας αξίας, χωρίς να βγάλει ούτε ένα ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Προστίθενται δηλαδή στο πορτοφόλι του και αποτελούν πραγματικό χρήμα, εντός του δικτύου των συνεγαζόμενων με την τράπεζά του, επιχειρήσεων.

Έτσι, μειώνονται τα έξοδά του νοικοκυριού, χωρίς να αλλάξει τις καταναλωτικές του συνήθειες.

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει την κάρτα του για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ και το δώρο αποδίδεται αυτόματα στο λογαριασμό του.

ADVERTISEMENT

Οι νέες προσφορές

Αυτήν την περίοδο όλες οι τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει προσφορές ενισχυμένης επιβράβευσης για τους πελάτες τους που θα κάνουν ψώνια σε συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για τις εξής:

Alpha Bonus

Όσοι είναι χρήστες του Bonus app, της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα του προγράμματος Bonus, κερδίζουν 50% περισσότερους πόντους σε σχέση με το κανονικό σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Ειδικά στον κλάδο των σούπερ μάρκετ, η Alpha Bank συνεργάζεται με τα AB Βασιλόπουλος, όπου το όφελος θα ανέρχεται έως και τις 5/5 σε:

- 6 πόντους ανά 1 ευρώ ή 1,2% επί της συναλλαγής με απλές κάρτες Bonus

- 12 πόντους ανά 1 ευρώ ή 2,4% επί της συναλλαγές με premium κάρτες Bonus

Η προσφορά ισχύει για αγορές έως και τις 5/5/2024


Eurobank - €πιστροφή

Όλες τις Τρίτες του Απριλίου η τράπεζα προσφέρει επιβράβευση 3% για αγορές στα καταστήματα λιανικής μασούτης.

Ως εκ τούτου, την ερχόμενη Τρίτη 30/4 όσοι χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές ή πιστωτικές τους κάρτες στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, θα κερδίσουν αυτό το ποσοστό επί κάθε συναλλαγής τους.

Η προσφορά αφορά μόνο τις αγορές στα φυσικά καταστήματα και τις online αγορές που εξοφληθούν με κάρτα κατά την παράδοση των προϊόντων.

ADVERTISEMENT

Εθνική Τράπεζα - go4more

Προσφέρει 5% επιβράβευση σε go4more πόντους σε όσους κάνουν αγορές με πιστωτικές κάρτες στα καταστήματα μασούτης ή στο masoutis.gr.

Η προσφορά ισχύει από 19/04 έως 04/05 για συναλλαγές άνω των 30 ευρώ και στο διάστημά της θα κερδίζετε 20 go4more πόντους ανά 1 ευρώ.

H απόδοση των πόντων για τις αγορές από το e-shop θα γίνει έως τις 20/05.


Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Αποκλειστικά γαι τους χρήστες του yellow app της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα του προγράμματος yellow, η Τράπεζα Πειραιώς διπλασιάζει την επιβράβευση στα συνεργαζόμενα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και στο www.sklavenitis.gr.

Η προσφορά ισχύει για κάθε αγορά αξίας 50 ευρώ και άνω, με κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Αναλυτικότερα, το όφελος ανέρχεται σε:

  • 20 yellows ανά 1 ευρώ με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα
  • 10 yellows ανά 1 ευρώ με χρεωστική κάρτα

Επί της αξίας της συναλλαγής, το κέρδος διαμορφώνεται σε 4% και 2% αντίστοιχα.