Επιδοτήσεις | Eπιδότηση Επενδύσεων

1-20 of 164

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9
ΟΑΕΔ: Έρχεται νέο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας με επιδότηση έως 17.000 ευρώ

Ένα νέο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητες που επιδοτεί επιχειρηματικές προσπάθειες ανέργων με έως και 17.000 ευρώ, θα ενεργοποιήσει σύντομα ο ΟΑΕΔ.

Περισσότερα
Τα ενεργά προγράμματα επιδοτήσεων που προσφέρουν επιχορήγηση ως 65% για νέες επενδύσεις

Επενδύσεις με επιδότηση έως και 65% επί των σχεδίων τους μπορούν να πραγματοποιήσουν όλες οι επιχειρήσεις, κάνοντας χρήση των ενεργών προγραμμάτων.

Περισσότερα
Νέο πρόγραμμα επιδότησης ως 12.000 ευρώ για ανέργους που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες
Ένα νέο πρόγραμμα που προβλέπει επιχορήγηση έως 12.000 ευρώ σε ανέργους που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, ενεργοποίησε ο ΟΑΕΔ.
Περισσότερα
Νέος διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας από την ΕΤΕ
Η Εθνική Τράπεζα, διοργανώνει τον 10ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στις νέες τεχνολογίες και να προωθήσει την καινοτομία στην Ελλάδα.
Περισσότερα
Eurobank: Δωρεάν σεμινάρια για το e-shop σας
Δωρεάν σεμινάρια μέσω ίντερνετ προσφέρει η Eurobank σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν ηλεκτρονικά, μέσω νέου προγράμματος.
Περισσότερα
ΟΑΕΔ: Επιδότηση έως 12.000 ευρώ σε ανέργους που θα ξεκινήσουν νέα δουλειά
Βοήθημα που κυμαίνεται από 8.000 έως 12.000 ευρώ θα προσφέρει ο ΟΑΕΔ σε 10.000 ανέργους που θα κάνουν το δικό τους επιχειρηματικό ξεκίνημα.
Περισσότερα
Δύο νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ με επιδότηση έως 65% επενδύσεων για μικρές επιχειρήσεις
Στην προκήρυξη δύο νέων Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), που αφορούν μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, προχώρησε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Περισσότερα
Τρία νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για ψηφιακές επενδύσεις με επιδότηση 50%
Τρία νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ που επιδοτούν με 50% δράσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό υφιστάμενων επιχειρήσεων και τον εκσυγχρονισμό τους, ενεργοποιεί το υπουργείο Ανάπτυξης.
Περισσότερα
Νέο πρόγραμμα επιδότησης 50% για συμμετοχή εξαγωγικών επιχειρήσεων σε εκθέσεις
Ξεκινούν τον ερχόμενο Ιανουάριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Επιχειρούμε ΕΞΩ» του ΕΣΠΑ, το οποίο απευθύνεται σε εξαγωγικές επιχειρήσεις.
Περισσότερα
Επιδότηση έως 50.000 ευρώ σε πτυχιούχους για να ανοίξουν δική τους δουλειά
Άνοιξε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου το σύστημα των αιτήσεων για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος ΕΣΠΑ για την επιδότηση με έως και 50.000 σε πτυχιούχους για να κάνουν τη δική τους δουλειά.
Περισσότερα
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πτυχιούχων με 25.000 ευρώ για έναρξη επιχείρησης
Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης άνεργων πτυχιούχων που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους δουλειά.
Περισσότερα
Επιδότηση έως 50.000 ευρώ για πτυχιούχους ΑΕΙ - Οι προϋποθέσεις ένταξης
Ξεκινούν τον Ιούλιο οι αιτήσεις για το δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».
Περισσότερα
Επιδότηση έως 25.000 ευρώ για πτυχιούχους που θα ξεκινήσουν δική τους δουλειά
Ξεκινούν τον επόμενο μήνα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (β΄ κύκλος)».
Περισσότερα
Παράταση έως 7/6 για τη δράση «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» - Τι επιδοτείται
Στην παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» έως και τις 7 Ιουνίου, προχώρησε το υπουργείο Οικονομίας.
Περισσότερα
Βρείτε την επιδότηση που δικαιούστε με ένα ...κλικ - Νέα υπηρεσία Τρ. Πειραιώς
Ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το φάσμα των πληροφοριών για επιχειρήσεις που αναζητούν προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς μέσω νέας διαδικτυακής πύλης.
Περισσότερα
Νέα δράση επιδότησης με 300 εκατ. ευρώ για ερευνητικούς οργανισμούς
Ξεκινούν μέσα στο Μάρτιο οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα επιδότησης Δράση «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» , που απευθύνεται σε ερευνητικούς οργανισμούς.
Περισσότερα
Προσοχή! Κρούσματα απάτης από «γραφεία» που υπόσχονται επιτοδήτσεις μέσω ΕΣΠΑ
Για κρούσματα απάτης από επιτήδειους που αποσπούν χρήματα, υποσχόμενοι την ένταξη σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ, προειδοποιούν οι αρχές.
Περισσότερα
Ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών με έως 70% επιδότηση και άτοκο δάνειο - Νέο πρόγραμμα
Τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν ενεργειακά την κατοικία τους με επιδότηση έως 70% και άτοκο δάνειο, θα έχουν τα νοικοκυριά με το νέο «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον»
Περισσότερα
Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης με ενίσχυση ως 50% για λιανική εμπόριο, ετσίαση και εκπαίδευση
Ένα νέο πρόγραμμα επιδοτήσεων που θα αφορά τον τομέα των υπηρεσιών θα προκηρυχθεί μέσα στο α΄ τρίμηνο του 2017, προσφέροντας ενίσχυση έως 50% στους ωφελούμενους.
Περισσότερα
Συνεργασία ΕΤΕ με το «The People’s Trust» για παροχή μικροχρηματοδότησης
Την έναρξη συνεργασίας με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “The People’s Trust”, ο οποίος παρέχει μικροχρηματοδοτήσεις σε «μικρούς» όλων των κλάδων, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.
Περισσότερα

1-20 of 164

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9