Φορολογία | Φορολογικά Νέα

1-20 of 1648

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 83
ΥΠΟΙΚ: Προς αναστολή πληρωμών σε εφορία - ΕΦΚΑ λόγω κορωνοϊού - Τι εξετάζεται

Σε αναστολή της υποχρέωσης πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών βαρών προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών λόγω αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Έκπτωση 40% στα ενοίκια για όλο το 2020 ζητούν οι έμποροι που πλήττονται από την κρίση

Σε αδυναμία καταβολής των μισθωμάτων για το ακίνητο που χρησιμοποιούν έχουν έλθει χιλιάδες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, καθώς η αγορά είναι νεκρή.

Περισσότερα
Κλείδωσαν οι εκπτώσεις ενοικίου για επιχειρήσεις και εργαζομένους - Τι ισχύει κατά περίπτωση

Έκπτωση ενοικίου κατά 40% για το Μάρτιο ή και τον Απρίλιο, εξασφαλίζουν όλες οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοί τους που πλήττονται από την κρίση του κορωνοϊού.

Περισσότερα
Έκπτωση ενοικίου 40% και για τις πληττόμενες βάση ΚΑΔ επιχειρήσεις και εργαζομένους

Στο μέτρο της έκπτωσης ενοικίου κατά 40% εντάσσει η κυβέρνηση και τους εργοδότες που πλήττονται βάσει του ΚΑΔ τους από την κρίση, καθώς και τους εργαζομένους τους.

Περισσότερα
Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα των 800 ευρώ σε επαγγελματίες - ιδιοκτήτες εταιρειών

Ανοίγει άμεσα, ενδεχομένως και σήμερα, η πλατφόρμα αιτήσεων για τους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δικαιούνται οι ίδιοι την ειδική αποζημίωση των 800 ευρώ.

Περισσότερα
Λύθηκε το θέμα με την έκπτωση ενοικίου 40% και τους ΚΑΔ επιχειρήσεων και υποκαταστημάτων

Με νέα αλλαγή του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, λύνεται οριστικά το θέμα που είχε προκύψει με τη δυνατότητα ένταξης επιχειρήσεων στο μέτρο της έκπτωσης του 40% στα ενοίκια Μαρτίου - Απριλίου.

Περισσότερα
Online στο Taxis και οι επιστροφές φόρου που δικαιούστε - Πού βλέπετε τα ποσά

Τη δυνατότητα να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο και online όλες τις επιστροφές φόρου που δικαιούνται από το δημόσιο, έχουν πλέον όλοι οι φορολογούμενοι.

Περισσότερα
Ποιοι φόροι μπορούν να πληρωθούν και σε άτοκες δόσεις και με έκπτωση 25%

Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης του 25% στις πληρωμές φόρων και να εξοφλήσουν το ποσό σε άτοκες δόσεις.

Περισσότερα
Ηλεκτρονικά πλέον η έκδοση βεβαίωσης μη οφειλής τελών κυκλοφορίας - Πώς γίνεται

Η κρίση του κορωνοϊού επιταχύνει την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δημοσίου προς τους πολίτες, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την καθημερινότητά τους.

Περισσότερα
Ποιοι φόροι πρέπει να πληρωθούν ως 10/4 και ποιοι ως 30/4 - Πότε υπάρχει 25% έκπτωση

Παράταση έως και τις 10 Απριλίου για εξόφληση κάθε οφειλής που έπρεπε να πληρωθεί στις 31/3 έδωσε το υπουργείο Οικονομικών σε πολίτες και επιχειρήσεις.

Περισσότερα
SOS της εφορίας για τους κωδικούς σας στο Taxis - Γιατί πρέπει να τους αλλάξετε

Να αντικαταστήσουν τους κωδικούς που έχουν για την είσοδό τους στο Taxis καλεί τους φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών, μετά την ενεργοποίηση του gov.gr.

Περισσότερα
Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εταιρειών δικαιούνται και οι ίδιοι το επίδομα των 800 ευρώ

Ειδικό επίδομα ύψους 800 ευρώ δε θα λάβουν μόνο οι εργαζόμενοι που πλήττονται, αλλά και οι ίδιοι οι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με ή χωρίς προσωπικό.

Περισσότερα
Χρηματική ενίσχυση και για ελεύθερους επαγγελματίες ή επιστήμονες τον Απρίλιο και το Μάιο

Τη χρηματική ενίσχυση των 800 ευρώ δεν δικαιούνται μόνο οι εργαζόμενοι με σύμβαση εργασίας σε αναστολή, αλλά και οι ίδιοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Περισσότερα
Ποιοι φόροι και εισφορές μπορούν να πληρωθούν εμπρόθεσμα με 25% έκπτωση

Τη δυνατότητα να πληρώσουν εμπρόθεσμα με έκπτωση 25% φόρους ή και ασφαλιστικές εισφορές, έχουν όσοι πλήττονται από την κρίση.

Περισσότερα
Λύθηκε το θέμα με τους δευτερεύοντες ΚΑΔ - Πότε εμπίπτουν στα μέτρα στήριξης

Ίδια ενίσχυση με τους πρωτεύοντες ΚΑΔ θα απολαμβάνουν και όλες οι επιχειρήσεις ή εργοδότες που έχουν τα περισσότερα έσοδα από τους δευτερεύοντες πληττόμενους ή υποχρεωτικά κλειστούς ΚΑΔ.

Περισσότερα
ΥΠΟΙΚ: 75 ημέρες πίσω πάει η πληρωμών των επιταγών που λήγουν ως 31/5 - Η προϋπόθεση

Περιθώριο 75 ημερών για την πληρωμή των μεταχρονολογημένων επιταγών με ημερομηνία από την ημέρα έκδοση της ΠΝΠ έως και τις 31/5/2020, έδωσε το ΥΠΟΙΚ.

Περισσότερα
Έκπτωση 25% θα έχουν όσοι πλήττονται και πληρώσουν φόρους ή εισφορές αυτό το μήνα

Έκπτωση 25% προσφέρουν τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας σε όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και εργαζομένους πλήττονται από την κρίση, αλλά επιλέξουν να πληρώσουν σήμερα φόρους και εισφορές.

Περισσότερα
Μέχρι 31/8 η πληρωμή όλων των φόρων με προθεσμία από 11/3 έως 30/4 - Οι δικαιούχοι

Περιθώριο μέχρι τις 31 Αυγούστου για την εξόφληση κάθε βεβαιωμένης ή ρυθμισμένης οφειλής, που έπρεπε να πληρωθεί από τις 11/3 έως τις 30/4 δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους πλήττονται από την κρίση.

Περισσότερα
Ποιες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι δικαιούνται μείωση ενοικίου στο 60% - Ισχύει και για οχήματα

Μείωση 40% στο ενοίκιό τους δικαιούνται επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που απασχολούνται σε αυτές για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, σύμφωνα με τη νέα ΠΝΠ.

Περισσότερα
Όλα τα μέτρα ανακούφισης εργαζομένων επιχειρήσεων - Ποιοι θα πάρουν 800 ευρώ

Πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 3,80 δισ. ευρώ για επιχειρήσεις που πλήττονται από την τρέχουσα κρίση και τους εργαζομένους τους, ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Περισσότερα

1-20 of 1648

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 83