Φορολογία | Φορολογικά Νέα

1-20 of 1923

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 97
Αναρτήθηκαν στο Taxis τα τέλη κυκλοφορίας του 2023 - Πώς τα βλέπετε

Αναρτήθηκαν στην ΑΑΔΕ τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2023, τα οποία θα πρέπει να πληρωθούν έως και τις 31/12/2022. Πώς τα βλέπετε.

Περισσότερα
Νέο app από το κράτος: Βρείτε μαϊμού αποδείξεις και κερδίστε ως 2.000 ευρώ

Επιβράβευση με χρηματικά έπαθλα αξίας έως 2.000 ευρώ θα προσφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους εντοπίζουν πλαστές αποδείξεις, μέσω μίας νέας εφαρμογής.

Περισσότερα
Παράταση ως 2/9 στις δηλώσεις εισοδήματος για νομικά πρόσωπα - Τι γίνεται με τις δόσεις

Μέχρι και την Παρασκευή 2/9 στις 15:00 έχουν περιθώριο τα νομικά πρόσωπα να υποβάλλουν τη δήλωση για τα εισοδήματα του 2021, μετά από παράταση που έδωσε το ΥΠΟΙΚ.

Περισσότερα
Όλες οι νέες προθεσμίες για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος - Το χρονοδιάγραμμα των δόσεων

Στην παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα έως και τις 30 Αυγούστου, προχωρά με τροπολογία το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Δηλώσεις: Παράταση της προθεσμίας έως και τις 30/8 - Το νέο χρονοδιάγραμμα πληρωμής

Στην παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Πιθανή μία νέα παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις - Τι ζητούν οι λογιστές - Τι εξετάζεται

Καθώς πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των εφετινών φορολογικών δηλώσεων, χιλιάδες είναι οι φορολογούμενοι που δεν έχουμε εκπληρώσει την υποχρέωσή τους.

Περισσότερα
ΑΑΔΕ: Από κόσκινο 43.000 επιχειρήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή - Από τι κινδυνεύουν

Σαρωτικούς ελέγχους σε περίπου 43.000 επιχειρήσεις διενεργεί η ΑΑΔΕ για να διαπιστώσει εάν προχώρησαν σε «μαγείρεμα» των δηλώσεών τους για να λάβουν αυξημένη Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

Περισσότερα
Ξεκίνησε η ανάρτηση των βεβαιώσεων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες από την ΑΑΔΕ, η βεβαίωση του επιστρεπτέου μέρους όλων των κύκλων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Πού θα δείτε τα ποσά.

Περισσότερα
Έως την Παρασκευή θα ανέβουν στο Taxis οι οφειλές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Εντός της εβδομάδας θα αναρτήσει η ΑΑΔΕ στους λογαριασμούς των επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο Taxis τις οφειλές τους από τη δράση Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

Περισσότερα
Αποστολή μηνιαίου e-statement από την εφορία από εδώ και στο εξής - Νέα εφαρμογή στο myAADE

Μία νέα υπηρεσία προς τους φορολογούμενους που διευκολύνει την ενημέρωσή τους για κάθετι που έχει να κάνει με τη σχέση τους με την εφορία, ενεργοποίησε η ΑΑΔΕ.

Περισσότερα
Μηνιαία ενημέρωση με e-statement από την εφορία για όλες τις κινήσεις μας - Τι περιλαμβάνει

Μία νέα ψηφιακή εφαρμογή που θα παρέχει πλήρη ενημέρωση στους φορολογούμενους για τις μηνιαίες κινήσεις του λογαριασμού τους στην Εφορία, έχει σχεδόν έτοιμη η ΑΑΔΕ.

Περισσότερα
Είναι επίσημο! Παράταση της προθεσμίας για τις φορολογικές δηλώσεις έως και τις 29 Ιουλίου

Ανακοινώθηκε η παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του 2021 έως και το τέλος του ερχόμενου μήνα.

Περισσότερα
Προς παράταση η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις του 2022 - Τα σενάρια

Στην παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των εφετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που κανονικά εκπνέει στις 30/6, προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Έρχεται η αυτόματη συμπλήρωση του Ε9 από το myProperty της ΑΑΔΕ - Η διαδικασία

Τέλος στην ταλαιπωρία των διορθώσεων της περιουσιακής κατάστασης στην εφαρμογή Ε9 βάζει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η ΑΑΔΕ, μέσω της διασύνδεσής της με το myProperty.

Περισσότερα
Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Νέα παράταση έως τις 29/7 για την έναρξη εξόφλησης

Στα τέλη Ιουλίου μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης εξόφλησης των δανείων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Περισσότερα
Τι έδειξε ο λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ - 8 στους 10 πληρώνουν λιγότερα - Ποιοι την πάτησαν

Οκτώ στους δέκα πολίτες είδαν στο εκκαθαριστικό τους μείωση του εφετινού ΕΝΦΙΑ, σε σχέση με το 2021, με βάση την επεξεργασία των στοιχείων που έκανε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα σε ένα έντυπο μέσω gov - Νέα δυνατότητα

Τη δυνατότητα να εκδίδουν με μία μόνο αίτηση φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέσω του gov.gr θα έχουν σύντομα οι πολίτες και οι επιχειρήσεις.

Περισσότερα
ΕΝΦΙΑ: Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών - Πού να δείτε το ...λογαριασμό

Ξεκίνησε την Τρίτη το βράδυ η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ 2022, στα οποία περιλαμβάνεται ο λογαριασμός του εφετινού φόρου.

Περισσότερα
Έτοιμα τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ - Πού τα βρίσκετε - Οι δόσεις και οι εκπτώσεις

Την Τρίτη αναρτώνται τα εκκαθαριστικά του νέου ΕΝΦΙΑ στο MyAADE μετά από ολιγοήμερη καθυστέρηση, με την πρώτη δόση να πρέπει να πληρωθεί το αργότερο έως και τις 31 Μαίου.

Περισσότερα
Καθυστερούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ - Στις 31/5 η πληρωμή της πρώτης δόσης

Λίγες ακόμη ημέρες θα πρέπει να κάνουν υπομονή οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να πάρουν στα χέρια τους το λογαριασμό του εφετινού ΕΝΦΙΑ, καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις στην έκδοσή του.

Περισσότερα

1-20 of 1923

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 97