Τραπεζικά | Κάρτες | Συμβουλές - Ειδήσεις

1-20 of 515

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 26
Πληρωμή φόρων σε 12 άτοκες δόσεις - Προετοιμάστε την πιστωτική σας

Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας πλησιάζει, ενώ η εξόφληση του ΕΝΦΙΑ συνεχίζεται. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος του μήνα οι υποχρεώσεις των φορολογούμενων πολλαπλασιάζονται.

Περισσότερα
Σε 1.000 ΑΤΜ δωρεάν συναλλαγές με κάρτες της Attica Bank - Πού βρίσκονται

Συνολικά σε 1.000 ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα μπορούν να κάνουν δωρεάν συναλλαγές πελάτες της Attica Bank με τις κάρτες τους, πέραν του δικτύου της τράπεζας.

Περισσότερα
Συνεχίζεται η έκδοση νέων χρεωστικών - Στα 67 ευρώ η μέση συναλλαγή

Παρά τη μεγάλη άνοδο του αριθμού των καρτών μετά την επιβολή των capital controls, η αύξηση τους συνεχίζεται, καθώς εκδίδονται ολοένα και περισσότερες χρεωστικές κάρτες.

Περισσότερα
Πόσα κερδίζετε πληρώνοντας με κάρτα στο σούπερ μάρκετ - Ως €288 το χρόνο για ένα μέσο νοικοκυριό

Οι κάρτες είναι πλέον το δημοφιλέστερο μέσο πληρωμής στα σούπερ μάρκετ. Δεν είναι λίγοι όμως που χάνουν πολλά ευρώ ετησίως, κάνοντας λάθος επιλογή.

Περισσότερα
Οι τελικές διατάξεις για e-αποδείξεις - Ποιες δαπάνες καλύπτουν το 30% - Ποιοι εξαιρούνται

Οριστικοποιήθηκε το μέτρο της συλλογής ηλεκτρονικών αποδείξεων που θα ισχύει από το 2020, υποχρεώνοντας τους περισσότερους φορολογούμενους σε δαπάνες ίσες με το 30% του εισοδήματός τους.

Περισσότερα
Όλες οι εξαιρέσεις από το μέτρο συλλογής του 30% του εισοδήματος σε e-αποδείξεις

Στο 30% του πραγματικού εισοδήματος ορίστηκε το ύψος των ηλεκτρονικών δαπανών που πρέπει να πραγματοποιούν από το 2020 οι φορολογούμενοι για να μην πληρώσουν πέναλντι 22%

Περισσότερα
Έφτασε η Black Friday των προγραμμάτων επιβράβευσης στις κάρτες - Όλες οι προσφορές

Όφελος έως και 15% προσφέρουν τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών σήμερα Παρασκευή σε όσους επιλέξουν συγκεκριμένες αλυσίδες για τις αγορές τους.

Περισσότερα
Παραμένει στα 500 ευρώ το όριο για πληρωμές με μετρητά

Δε θα αλλάξει τελικά το πλαφόν που ισχύει σήμερα για πληρωμές αγαθών και υπηρεσιών με μετρητά, μετά από αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Περισσότερα
Από που συμφέρει να πάρετε πετρέλαιο θέρμανσης ανάλογα με την κάρτα σας

Καθώς μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα, αυξάνονται οι ανάγκες θέρμανσης και ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά προχωρούν σε παραγγελίες για να γεμίσουν τις δεξαμενές τους.

Περισσότερα
Πέναλντι από όλες τις τράπεζες αν χάσετε ή σας κλέψουν την κάρτα σας - Δείτε τις χρεώσεις

Την κάρτα και τα ...μάτια σας! Αυτό θα μπορούσε να ήταν το μήνυμα της τράπεζας στα δελτία προμηθειών δίπλα από τη χρέωση σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας σας.

Περισσότερα
Τα "τρικ" των τραπεζών στα προγράμματα επιβράβευσης - Όλες οι παγίδες

Στις διαφημιστικές τους καμπάνιες για τα προγράμματα επιβράβευσης οι τράπεζες προβάλλουν τα οφέλη από τη χρήση των καρτών, κρύβουν όμως ορισμένες παγίδες που μπορεί να αποβούν ...μοιραίες.

Περισσότερα
Στα μίνι - μάρκετ το 43% του τζίρου των τροφίμων - Το όφελος πληρώνοντας με κάρτα
Στο 43% ανέρχεται ο τζίρος των παντοπωλείων επί της συνολικής αγοράς τροφίμων, με τα μερίδια αγοράς των σούπερ μάρκετ να υποχωρούν ελαφρά τα τελευταία χρόνια.
Περισσότερα
Στα 300 ευρώ το όριο πληρωμής με μετρητά - Κάρτα για όλες τις άλλες συναλλαγές
Σε μείωση του πλαφόν για την πραγματοποίηση πληρωμών με μετρητά από τα 500 στα 300 ευρώ προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την αύξηση της χρήσης καρτών.
Περισσότερα
Σε ποιες περιοχές μπορείτε να κάνετε ανάληψη μετρητών δωρεάν από ΑΤΜ άλλων τραπεζών
Δωρεάν θα γίνονται οι αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών σε δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές που η τράπεζα συνεργασίας σας δεν διαθέτει δίκτυο.
Περισσότερα
Ενδιάμεσες εκπτώσεις: Η επιβράβευση στις μεγάλες αλυσίδες με την κάρτα σας
Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν και όλες οι μεγάλες αλυσίδες έχουν ξεκινήσει προσφορές για τους πελάτες τους. Πρόσθετο κέρδος από τη χρήση των καρτών.
Περισσότερα
Ποιες προμήθειες δεν κατήργησαν οι τράπεζες στις κάρτες - Τι πληρώνουμε - Όλη η αλήθεια
Μπορεί σύσσωμο το τραπεζικό σύστημα πριν λίγες ημέρες να ανακοίνωσε την κατάργηση χρεώσεων που επιβάλλονταν στους κατόχους καρτών, ωστόσο οι περισσότερες προμήθειες παραμένουν.
Περισσότερα
Δωρεάν οι αναλήψεις μετρητών σε νησιά όπου η τράπεζά σας δεν έχει ΑΤΜ
Στην επιστροφή της προμήθειας που θα τους παρακρατηθεί εάν κάνουν ανάληψη μετρητών σε «ξένο» ΑΤΜ, όταν βρίσκονται σε νησί που οι ίδιες δεν έχουν δίκτυο, θα προχωρούν οι τράπεζες.
Περισσότερα
Παίρνει πίσω αυξήσεις σε προμήθειες η Εθνική Τράπεζα - Τι θα κάνουν οι άλλες τράπεζες
Στην ανάκληση ορισμένων αυξήσεων στις προμήθειες που ήταν προγραμματισμένες για τις 31 Οκτωβρίου προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, υπό την πίεση της κυβέρνησης.
Περισσότερα
Με κάρτα πληρώνουμε πλέον 1 στα 5 ευρώ κατανάλωσης - Πώς θα αυξηθεί κι άλλο
Σε χαμηλότερη επίπεδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, παρά την αύξηση των τελευταίων 5 ετών, διαμορφώνεται η αξία των συναλλαγών που γίνονται με κάρτες και όχι με μετρητά.
Περισσότερα
Οδηγίες SOS της ΕΛΑΣ για τις συναλλαγές σε ΑΤΜ - Οι κίνδυνοι και πώς να τους αποφύγετε
Πρακτικές συμβουλές για να μην πέσετε θύματα επιτήδειων όταν κάνετε ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜ παρέχει η Ελληνική Αστυνομία, μέσω νέας ανακοίνωσής της.
Περισσότερα

1-20 of 515

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 26