Τραπεζικα | Ρυθμίσεις | Συμβουλές - Ειδήσεις

1-20 of 487

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 25
Ρυθμίσεις σε τιμές ...Black Friday μέσω εξωδικαστικού με μεγαλύτερα κουρέματα και καλύτερα επιτόκια

Καλύτερους όρους αποπληρωμής των οφειλών τους, με μεγαλύτερα κουρέματα και καλύτερα επιτόκια, θα μπορούν σύντομα να πετύχουν οι δανειολήπτες μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Περισσότερα
Θεσσαλία: Θα «τρέχουν» οι τόκοι για όσους αναστείλουν τις πληρωμές στα δάνειά τους

Τη δυνατότητα για αναστολή στις πληρωμές των δόσεων των δανείων τους δίνουν οι τράπεζες στους πληγέντες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, από την κακοκαιρία Daniel.

Περισσότερα
Στεγαστικά δάνεια: Νέα διευρυμένα όρια για την επιδότηση του 50% από την αύξηση των επιτοκίων

Τη διεύρυνση κατά 30% των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων για τη δράση επιδότησης στεγαστικών δανείων αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.

Περισσότερα
Πώς ευάλωτος δανειολήπτης πέτυχε διαγραφή του 80% της οφειλής του μέσω ρύθμισης

Διαγραφή του 80% της οφειλής του πέτυχε ευάλωτος δανειολήπτης μετά από συμφωνία με την εταιρεία που διαχειριζόταν το δάνειό του. Γιατί δόθηκε η απαλλαγή.

Περισσότερα
Ποιες λύσεις ρύθμισης δανείων προσφέρουν σήμερα οι εταιρείες διαχείρισης

Κάλεσμα στους δανειολήπτες με ληξιπρόθεσμα τραπεζικά χρέη να προχωρήσουν σε ρύθμισή τους απευθύνουν οι εταιρείες διαχείρισης επισφαλειών από δάνεια και πιστώσεις.

Περισσότερα
Στεγαστικά δάνεια: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση ευάλωτων νοικοκυριών

Ξεκίνησαν την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για την επιδότηση των στεγαστικών και μικρών επιχειρηματικών δανείων με εγγύηση την α΄ κατοικία για ευάλωτους πολίτες.

Περισσότερα
Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση στεγαστικών δανείων ευάλωτων με έως 210 ευρώ το μήνα

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η πλατφόρμα του νέου προγράμματος συνεισφοράς του Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες, για τη διάσωση της κύριας κατοικίας τους.

Περισσότερα
Κούρεμα χρέους ακόμη και για όσους έχουν υψηλά εισοδήματα - Παραδείγματα

Τη δυνατότητα ευνοϊκής ρύθμισης του συνόλου των χρεών τους προς Δημόσιο και τράπεζες, έχουν όλοι οι πολίτες, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Περισσότερα
Αυτό θα είναι το ενοίκιο που θα πληρώνουν οι ευάλωτοι που θα χάσουν το σπίτι τους λόγω χρεών

Τον τρόπο υπολογισμού του ενοικίου που θα πληρώνουν τα ευάλωτα νοικοκυριά που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, ώστε να παραμείνουν στο σπίτι τους, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Τα 3 οφέλη για όσους εντάξουν τα χρέη τους σε τράπεζες και Δημόσιο στον εξωδικαστικό μηχανισμό

Αποπληρωμή σε πολλές δόσεις και κούρεμα της οφειλής μπορούν να πετύχουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης χρεών.

Περισσότερα
Σε ποιες ρυθμίσεις δανείων κουρεύονται περισσότερo τα χρέη - Τα στοιχεία του 2021

Με διαφορετικού ύψους κουρέματα ρυθμίζονται τα κόκκινα δάνεια από τους διαχειριστές τους, ανάλογα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χρέους. Δηλαδή από το εάν έχουν πουληθεί από την τράπεζα σε τρίτο ή όχι.

Περισσότερα
Σε ποιους θα δίνει το κράτος 70 - 210 ευρώ το μήνα για το στεγαστικό τους δάνειο

Νέο πρόγραμμα που θα επιδοτεί ευάλωτα νοικοκυριά κάθε μήνα για πέντε τρίμηνα με ποσά έως 210 ευρώ για την αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου, ενεργοποιεί το ΥΠΟΙΚ.

Περισσότερα
Πώς κουρεύονται τα χρέη μέσω του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού - Παραδείγματα

Μεγάλα κουρέματα, διαγραφή προσαυξήσεων και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής υπόσχεται ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης χρεών, που είναι ήδη σε λειτορυγία.

Περισσότερα
Κουρέματα έως 80% στις ρυθμίσεις στεγαστικών - καταναλωτικών δανείων

Ρυθμίσεις με σημαντικά κουρέματα επί του οφειλόμενου κεφαλαίου που ξεπερνούν ακόμη και το 75% έχουν συμφωνήσει με τους δανειολήπτες τράπεζες και servicers μέχρι σήμερα.

Περισσότερα
Πώς το ΓΕΦΥΡΑ θα καλύψει τελικά από το 40% έως το 70% των ετήσιων δόσεων σε ενυπόθηκα δάνεια

Σημαντική κρατική στήριξη που σε ετήσια βάση θα κυμαίνεται από 40% έως 70% εξασφαλίζουν οι δικαιούχοι του προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ, μετά την τρίμηνη επέκταση της επιδότησης.

Περισσότερα
Πυρόπληκτοι: Όλα τα μέτρα στήριξης από κράτος - τράπεζες - ασφαλιστικές

Με τις πυρκαγιές να μαίνονται ακόμη σε πολλά μέτωπα, έχουν ήδη αρχίσει οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για τους πληγέντες πολίτες, από κράτος, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείας.

Περισσότερα
Ετοιμάζουν πακέτα ανακούφισης των πυρόπληκτων δανειοληπτών οι τράπεζες - Χωρίς ΕΝΦΙΑ το 2021

Στήριξη στους δανειολήπτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών θα παρέχουν οι τράπεζες, με ευνοϊκά προγράμματα που θα ενεργοποιήσουν άμεσα.

Περισσότερα
Νέος γύρος ρύθμισης χρέων προς τράπεζες, δημόσιο και Ταμεία - Ως 420 δόσεις

Ενεργοποιείται η εξωδικαστική ρύθμιση χρεών, στο πλαίσιο του πτωχευτικού κώδικα, δίνοντας διέξοδο σε χιλιάδες υπερχρεωμένους δανειολήπτες.

Περισσότερα
Με ποιες κάρτες μπορείτε να πληρώνετε από το κινητό σας παντού - Οδηγός ανά τράπεζα

Ολοένα και περισσότερο κερδίζει έδαφος ο τομέας των πληρωμών με κάρτα σε φυσικά καταστήματα με χρήση του κινητού τηλεφώνου για την πραγματοποίηση της συναλλαγής.

Περισσότερα
Μετά την 8μηνη επιδότηση δόσεων και κούρεμα στα δάνεια που θα ενταχθούν στο ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ

Ακόμη πιο ευνοϊκό γίνεται το πρόγραμμα επιδότησης δόσεων «ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ» για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς προβλέπεται πλέον και κούρεμα της οφειλής.

Περισσότερα

1-20 of 487

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 25