.
Ρεύμα: Δεν πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση και ήλθε υψηλό το ΕΝΑΝΤΙ; Πώς να το μειώσετε

Πονοκέφαλος για πολλά νοικοκυριά είναι οι υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος ΕΝΑΝΤΙ που τους έρχονται, στις περιπτώσεις που ο ΔΕΔΔΗΕ δεν κάνει μέτρηση της κατανάλωσης.

Περισσότερα
Άλλαξε πάροχο, μείωσε το κόστος για το ρεύμα ως 30% και κέρδισε 30 ευρώ δωροεπιταγές από το you.gr

Δωροεπταγές 30 ευρώ για εξαργύρωση στο e-shop you.gr προσφέρει η energy-market σε όσους χρησιμοποιήσουν το εργαλείο της για αλλαγή παρόχου ενέργειας.

Περισσότερα
Black Friday στην αγορά του ρεύματος - Πλούσια δώρα από τους παρόχους στους νέους πελάτες

Δώρα έως και 70 ευρώ ή μηδενικές χρεώσεις στο ρεύμα τους πρώτους μήνες του νέου σας συμβολαίου, προσφέρουν οι ιδιώτες πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα
Μειώστε τα κόστη του σπιτιού σας με δύο κινήσεις - Ασφάλιση και ρεύμα - Πόσα κερδίζετε

Τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος του σπιτιού τους έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες, επιλέγοντας οικονομικότερα προγράμματα ασφάλισης και ηλεκτροδότησης.

Περισσότερα
NOVA Energy: Δώρο το ρεύμα των δύο πρώτων μηνών σε όλους τους νέους πελάτες έως 30/6

Το ηλεκτρικό ρεύμα των δυο πρώτων μηνών κάνει δώρο η Nova Energy σε όλους τους νέους πελάτες που θα την επιλέξουν για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους.

Περισσότερα
Φύγατε από τη ΔΕΗ αλλά σας φαίνεται ακριβό το ρεύμα; Κάντε το τεστ και αλλάξτε πάροχο ξανά

Το γεγονός ότι έχετε ήδη φύγει από τη ΔΕΗ προς ένα ιδιωτικό πάροχο ενέργειας δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχετε πετύχει το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα
Πώς να αποφύγετε τη χρέωση του 11770 της ΔΕΗ για δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Μεγάλος αριθμός παραπόνων έχει φτάσει στη ΔΕΗ για τις υψηλές χρεώσεις όταν κάποιος καλεί στον 5ψήφιο αριθμό της για τηλεφωνική εξυπηρέτησή του.

Περισσότερα
ΔΕΗ: Ποιοι δικαιούνται επανασύνδεση μετά από διακοπή λόγω χρεών - Νέα απόφαση

Την επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος στα οποία έχει γίνει αποσύνδεση της ηλεκτρικής παροχής λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, αποφάσισε η κυβέρνηση.

Περισσότερα