.
Το κράτος θα επιδοτήσει τις αύξησεις στην τιμή του ρεύματος - Το όφελος ανά νοικοκυριό

Στην επιδότηση του μεγαλύτερου μέρους ή ακόμη και του συνόλου των ενδεχόμενων αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος μέχρι το τέλος του χρόνου, προχωρά η κυβέρνηση.

Περισσότερα
Κλειδώσετε έως και 2 χρόνια την τιμή του ρεύματος και αποφύγετε τις επερχόμενες αυξήσεις

Να αποφύγουν τις αναπόφευκτες αυξήσεις των τιμών στο ρεύμα μπορούν οικιακοί καταναλωτές μέσω των ειδικών προγραμμάτων που προσφέρουν οι ενεργειακοί πάροχοι.

Περισσότερα
Φρένο στις χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος - Οι προτεινόμενες αλλαγές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημόσια διαβούλευση επί των προτάσεων της ΡΑΕ για κατάργηση συγκεκριμένων χρεώσεων στους λογαριασμούς ρεύματος.

Περισσότερα
Κλειδώστε τη τιμή του ρεύματος για να μην έχετε εκπλήξεις στους λογαριασμούς σας

Δεν είναι λίγα τα νοικοκυριά που τους τελευταίους μήνες έχουν ανεξήγητα φουσκωμένους λογαριασμούς. Ο λόγος; Η αύξηση της Οριακής Τιμής Συστήματος (ΟΤΣ).

Περισσότερα
Νέα προσφορά για ρεύμα από τη Volterra με δώρο 40 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό

Μία νέα ελκυστική προσφορά για την ηλεκτροδότηση κατοικιών ενεργοποίησε η Volterra για όλα τα νέα συμβόλαια που θα συναφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότερα
Χωρίς ρεύμα επ΄ αόριστον όσοι δεν δεν πληρώσουν δύο διαδοχικούς λογαριασμούς

Νέους αυστηρότερους κανόνες στην αγορά ρεύματος προτείνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), βάζοντας κόφτη στους απλήρωτους λογαριασμούς, που σήμερα φτάνουν τα 3 δισ. ευρώ.

Περισσότερα
Οι αθέμιτες πρακτικές των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας - Τα πιο συχνά κόλπα

Αποκαλυπτικές είναι οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην ΕΚΠΟΙΖΩ για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές των εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα
Δώρο επιπλέον 40 ευρώ για αλλαγή παρόχου ρεύματος - Ποιες εταιρείες αφορά η προσφορά

Έξτρα δώρο έως 40 ευρώ πέραν των άλλων προσφορών και εκπτώσεων στα τιμολόγια ρεύματος προσφέρουν 5 από τους μεγαλύτερους ιδιώτες παρόχου.

Περισσότερα