.
Νέες μειώσεις στο ρεύμα τον Ιούνιο - Δείτε όλα τα προγράμματα και αλλάξτε online πάροχο

Μειωμένες σε σύγκριση με αυτόν το μήνα θα είναι οι τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας στους περισσότερους παρόχους τον Ιούνιο. Ποια είναι τα φθηνότερα προγράμματα.

Περισσότερα
Ρεύμα: Με επιδότηση 0,015 ευρώ η κιλοβατώρα το Μάιο - Οι πιο φθηνοί πάροχοι

Στα 1,5 σεντς ανά κιλοβατώρα ορίστηκαν από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι επιδοτήσεις για τις οικιακές παροχές ηλεκτρικής ενέργειας το επόμενο δίμηνο.

Περισσότερα
Νέα μείωση στις τιμές του ρεύματος για το Μάιο - Πού διαμορφώνονται - «Κούρεμα» 4% στη ΔΕΗ

Σε νέες μειώσεις στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας για το μήνα Μάιο προχώρησαν οι περισσότεροι πάροχοι ρεύματος, προς όφελος νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Περισσότερα
Ρεύμα: Με επιδότηση 0,015 ευρώ ανά κιλοβατώρα οι λογαριασμοί τον Απρίλιο - Όλες οι τιμές

Επιδοτούμενοι θα είναι και τον Απρίλιο οι λογαριασμοί ρεύματος, παρά τις αρχικές σκέψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος για κατάργηση της στήριξης λόγω πτώσης των τιμών.

Περισσότερα
Νέα ανατροπή με τις τιμές ρεύματος τον Απρίλιο - Ποιοι είναι οι πιο φθηνοί πάροχοι

Μειωμένα θα είναι τα τιμολόγια του Απριλίου για την ηλεκτρική ενέργεια, το κόστος της οποίας επιστρέφει με τον τρόπο αυτό στα προ της ενεργειακής κρίσης επίπεδα.

Περισσότερα
Πετρέλαιο θέρμανσης από την ελίν με επιβράβευση 3% ως το τέλος Μαρτίου, πληρώνοντας με κάρτες της Εθνικής

Επιβράβευση 3% θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας που θα προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από τα πρατήρια ελίν έως και το τέλος Μαρτίου.

Περισσότερα
Στα 0,04 ευρώ / KWh η επιδότηση στο ρεύμα το Μάρτιο - Χωρίς στήριξη τα εμπορικά τιμολόγια

Σταθερή στα 0,04 ευρώ ανά κιλοβατώρα διατήρησε η κυβέρνηση την επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος για τα νοικοκυριά το Μάρτιο. Μένουν εκτός στήριξης οι επαγγελματίες.

Περισσότερα
Ανατροπή με τις τιμές στο ρεύμα - Ποιοι είναι οι φθηνότεροι πάροχοι για το Μάρτιο

Σε μειώσεις των τιμών που θα ισχύουν το Μάρτιο προχώρησαν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ανατροπές είχαμε και στην κατάταξη των φθηνότερων προγραμμάτων.

Περισσότερα