.
Με ενισχυμένες εκπτώσεις Public και Media Markt ενόψει click away - Κέρδος και από την κάρτα σας

Σε ενίσχυση των ποσοστών εκπτώσεων έχουν προχωρήσει Public και MediaMarkt, ενόψει της επανεκκίνησης του click away που θα επιτρέπει παραλαβή εμπορευμάτων από το κατάστημα.

Περισσότερα
Αγορές από το Φαρμακείο της Φύσης με 5% €πιστροφή πληρώνοντας με κάρτες Eurobank

Αγορές από το Φαρμακείο της Φύσης με όφελος 5% €πιστροφή για τους κατόχους των καρτών της, που είναι χρήστες και του €πιστροφή app, προσφέρει η Eurobank.

Περισσότερα
Δωρεάν e-shop αε όλους από την Περιφέρεια Αττικής - Πώς δουλεύει το agora delivery

Τη δυνατότητα δημιουργίας e-shop χωρίς κανένα κόστος δίνει η Περιφέρεια Αττικής στις επιχειρήσεις του Λεκανοπεδίου μέσω της νέας πλατφόρμας "agora delivery".

Περισσότερα
Δρομολογείται άνοιγμα του λιανεμπορίου με click-in-shop τη Δευτέρα 18/1

Προς το άνοιγμα των επιχειρήσεων λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου με τη μέθοδο του click in shop, που θα επιτρέπει την είσοδο των πελατών στα καταστήματα, προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Περισσότερα
10 + 1 ερωτήσεις για την ψηφιακή κατάθεση πινακίδων στην εφαρμογή myCAR

Ερωταπαντήσεις για την ψηφιακή κατάθεση πινακίδων για το έτος 2021 μέσω της νέας πλατφόρμας myCAR έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ.

Περισσότερα
Σε ισχύ η €πιστροφή 3% για αγορές σε πρατήρια ΕΚΟ πληρώνοντας με Eurobank Wallet

Αγορές στα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ με τριπλάσια επιβράβευση θα μπορούν να κάνουν τις επόμενες ημέρες όσοι πληρώσουν με το Eurobank Wallet.

Περισσότερα
Ανοιξε το myCAR για τέλη ΙΧ και κατάθεση πινακίδων - O oδηγός χρήσης της πλατφόρμας

Σε λειτουργία έθεσε το υπουργείο Οικονομικών την τελευταία ημέρα του 2020 την εφαρμογή myCAR, μέσω της οποίας θα γίνονται δηλώσεις ακινησίας οχημάτων.

Περισσότερα
Πληρώστε με κάρτα Mastercard της ΕΤΕ στη Shell και κερδίστε τα καύσιμα όλου του 2021

Διαγωνισμό με έπαθλο τα καύσιμα όλης της επόμενης χρονιάς διοργανώνουν οι Εθνική Τράπεζα και Mastercard για τους κατόχους των καρτών τους.

Περισσότερα
Ξεκινά η e-υποβολή δικαιολογητικών για επανέκδοση διπλωμάτων οδήγησης - Πώς γίνεται

Ηλεκτρονικά, μέσω του gov.gr, θα κατατίθενται από εδώ και στο εξής η αίτηση και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αντικατάσταση εντύπου άδειας οδήγησης.

Περισσότερα
Διόδια: Ενεργοποιήθηκε η χρέωση με το χλμ στην Ολυμπία Οδό - Πώς λειτουργεί

Ενεργοποιήθηκε το «Υβριδικό Σύστημα Χιλιομετρικής Χρέωσης» (Hybrid ETC) στην Ολυμπία Οδό, τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Κόρινθο με την Πάτρα.

Περισσότερα
Παράταση έως 14/1 στις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης - Πώς γίνονται online

Ολιγοήμερη παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης που έληγε τη Δευτέρα 11/1, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών,

Περισσότερα
Νέα γραμμή βοήθειας για το επίδομα θέρμανσης - Λήγει η προθεσμία των αιτήσεων

Μέχρι και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έχουν οι πολίτες δικαίωμα για την υποβολή αίτησης για το επίδομα θέρμανσης μέσω της ειδικής εφαρμογής.

Περισσότερα
Shell: Πετρέλαιο θέρμανσης με όφελος έως 5% πληρώνοντας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγεμένα πρατήρια Shell με κέρδος έως 5% σε go4more πόντους μπορούν να προμηθευτούν όλο τον Ιανουάριου οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

Περισσότερα
myΘερμανση: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης - Η διαδικασία βήμα-βήμα

Άνοιξε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το εφετινό επίδομα θέρμανσης, στην οποία μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον δικαιούχοι ιδιοκτήτες/ ενοικιστές μονοκατοικιών ή μεμονωμένων διαμερισμάτων.

Περισσότερα
Έως και 500 ευρώ όφελος για μία 4μελή οικογένεια με αλλαγή παρόχου ρεύματος - Οδηγός

Έως και ένα ...κατώτατο μισθό σε ετήσια βάση μπορούν να κερδίσουν τα νοικοκυριά, αλλάζοντας πάροχο για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους.

Περισσότερα
Πετρέλαιο θέρμανσης με όφελος 3% - 5% στη Shell πληρώνοντας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Όφελος έως 5% θα έχουν μέχρι το τέλος του χρόνου οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας που θα παραγγείλουν πετρέλαιο θέρμανσης από τη Shell.

Περισσότερα