A- A+
Μειώστε άμεσα το λογαριασμό του ρεύματος ως 50% - Τι μπορεί να κάνετε λάθος

Δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που συνεχίζουν να παραπονούνται για φουσκωμένους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, παρ΄ ότι οι τιμές έχουν υποχωρήσει σημαντικά τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, αυτήν τη στιγμή η τιμή ανά κιλοβατώρα σε πλήθος προγραμμάτων διαμορφώνεται κάτω από τα 0,1 ευρώ, επίπεδα που βλέπαμε προ της ενεργειακής κρίσης.

Ωστόσο, χιλιάδες νοικοκυριά, αλλά και επιχειρήσεις, συνεχίζουν να επιβαρύνονται με υψηλότερες τιμές.

Το λάθος

Αυτό που κάνουν λάθος είναι ότι παραμένουν σε ακριβά προγράμματα για μήνες, χωρίς να ελέγχουν την εξέλιξη των χρεώσεων που επιβάλλουν οι ενεργειακές εταιρείες.

Σήμερα, υπάρχουν ενεργειακά πακέτα με τιμές που φτάνουν έως και 0,19 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό η εταιρεία στην οποία βρίσκονται να έχει ρίξει τις τιμές σε νέα προγράμματα και ο καταναλωτής μην γνωρίζοντάς το να παραμένει σε παλαιό προϊόν με υψηλότερες τιμές.

Έτσι, ενώ έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος της ηλετροδότησης του ακινήτου του έως και 50%, συνεχίζει να πληρώνει πανάκριβα το ρεύμα του.

ADVERTISEMENT

Τι να κάνετε

Η αλήθεια είναι ότι η μείωση του λογαριασμού ρεύματος είναι μία εύκολη υπόθεση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κάθε μήνα να συγκρίνετε τα τιμολόγια των παρόχων ενέργειας και να επιλέγετε το προϊόν με τη χαμηλότερη τιμή.

Στους ακόλουθους πίνακες μπορείτε να βρείτε τις τιμές σε όλες τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για οικιακά ακίνητα.

Κάνοντας κλικ στην επιλογή «Online Αίτηση» δίπλα από κάθε πρόγραμμα, μπορείτε χωρίς κανένα κόπο, από την άνεση του χώρου σας να αλλάξετε πάροχο.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και λαμβάνετε ένα e-mail που αναφέρει τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποστείλετε με ηλεκτρονικό τρόπο.

Μετά την αποστολή τους η διαδικασία αναλαμβάνεται από την υπηρεσία allazorevma.

Οικιακά τιμολόγια


ADVERTISEMENT


Επαγγελματικά τιμολόγια