A- A+
Ακόμη πιο φθηνό το ρεύμα το Μάρτιο - Προσφορές ακόμη και κάτω από τα 0,1 ευρώ ανά Kwh

Τη δυνατότητα να μειώσουν ακόμη περισσότερο το λογαριασμό της ηλεκτρικής ενέργειας έχουν αυτό το μήνα τα νοικοκυριά, με τις νέες προσφορές που ενεργοποίησαν οι πάροχοι.

Η μείωση της τιμής του φυσικού αερίου διεθνώς και της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος στην εγχώρια αγορά χονδρικής, επέτρεψε στις εταιρείες να προσφέρουν ακόμη πιο οικονομικά προγράμματα.

Έτσι, για το Μάρτιο, τα πράσινα τιμολόγια, που εξασφαλίζουν σταθερή χρέωση για όλο το μήνα, διατίθενται με την τιμή της κιλοβατώρας, ακόμη και χαμηλότερα από τα 0,10 ευρώ.

Πρόκειται ουσιαστικά για πιο κρίσης επίπεδα, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν τα νοικοκυριά για να μειώσουν το κόστος ηλεκτροδότησης του ακινήτου τους.

ADVERTISEMENT

Τι να κάνετε

Στους πίνακες που ακολουθούν παρουσιάζονται οι τιμές ανά κιλοβατώρα που θα χρεώνουν μέσω των πράσινων τιμολογίων οι εταιρείες για όλο το Μάρτιο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βγείτε κερδισμένοι είναι να ελέγξετε ποια είναι η χρέωση του παρόχου, στον οποίο είναι συνδεδεμένη η παροχή σας και να την συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό.

Αυτή τη στιγμή οι διαφορές στις τιμές μεταξύ των διαθέσιμων προγραμμάτων μπορεί να φτάνουν έως και το 30%.

Επιλέγοντας λοιπόν μία φθηνότερη εταιρεία, μπορείτε για όλο το Μάρτιο να εξοικονομήσετε σημαντικά ποσά στο λογαριασμό του ρεύματος.

ADVERTISEMENT

Όλες οι προσφορές

Η διαδικασία αλλαγής παρόχου είναι εξαιρετικά απλή. Στους ακόλουθους πίνακες δίπλα από τις χρεώσεις υτπάρχει η επιλογή «Online Αίτηση».

Κάνοντας κλικ σε αυτήν ανοίγει μία φόρμα, όπου καταχωρείτε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Στη συνέχεια θα λάβετε ένα e-mail, στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε, αποστέλωντας τον τελευταίο λογαριασμό του ρεύματος και την ένδειξη του ρολογιού σας.

Ακολούθως τα πάντα αναλαμβάνει η υπηρεσία Allazorevma και σε λίγες ημέρες θα έχετε μεταφερθεί στο νέο σας πάροχο.

Οι τιμές στα τιμολόγια για το Μάρτιο είναι οι εξής:


ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ - Σταθερή τιμή όλο το Μάρτιο



ΜΠΛΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ - Σταθερή τιμή για 12 μήνες