A- A+
Alpha Bank: Πώς μειώνει τις δόσεις ως 70% στα στεγαστικά
Τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τη δόση τους ανάλογα με τις μεταβολές στα εισοδήματά τους, δίνει στους πελάτες με στεγαστικό δάνειο η Alpha Bank.

Με το Πρόγραμμα «Προσαρμόζω τη Δόση μου» των Alpha Δανείων Κατοικίας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καθορίζετε εσείς τη δόση του στεγαστικού σας δανείου όπως ακριβώς σας ταιριάζει.

Εάν το εισόδημά σας παρουσιάσει παροδικές μεταβολές, μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις εναλλακτικές διευκολύνσεις αποπληρωμής και να διαμορφώσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό, σύμφωνα με τις τρέχουσες οικονομικές σας δυνατότητες.

Οι τρόποι μείωσης

Εάν κάποια περίοδο αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή έχετε αυξημένες οικονομικές ανάγκες, μπορείτε είτε

- να μειώσετε τη δόση του στεγαστικού σας δανείου έως και 70%, είτε

- να καταβάλλετε μόνο τους τόκους που αντιστοιχούν στο υπόλοιπό σας

Επιπλέον, εάν έχετε παραπάνω έξοδα κάποιο μήνα, μπορείτε να μην πληρώσετε τη δόση του στεγαστικού σας δανείου και να τη μεταφέρετε στις δόσεις που απομένουν.

Μόνιμες αλλαγές

Οι δυνατότητες προσαρμογής της δόσεως παρέχονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Εάν οι μεταβολές στο εισόδημά σας έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα, μπορείτε εναλλακτικά να ζητήσετε αλλαγή της διάρκειας του δανείου και να διαμορφώσετε τη δόση σας στο ύψος που εσείς θέλετε, σε μόνιμη βάση.

Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε τις δυνατότητες του προγράμματος με την αλλαγή της διάρκειας του δανείου ώστε και να διευκολυνθείτε άμεσα, αλλά και να εξασφαλίσετε μια χαμηλότερη δόση στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το πλησιέστερο Κατάστημα της Alpha Bank.