A- A+
Λύσεις χρηματοδότησης για κάθε ανάγκη με προνομιακούς όρους

Κάλεσμα στα νοικοκυριά που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, απευθύνει η ProCredit Bank.

Προσφέροντας λύσεις για κάθε ανάγκη, είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει τα σχέδιά τους, χωρίς πολύπλοκα προϊόντα, με σαφείς όρους, προνομιακή τιμολόγηση και διαδικτυακή διεκπεραίωση των αιτημάτων.

Αυτό ορίζει άλλωστε και η φιλοσοφία της όλα αυτά τα χρόνια. Στον πυρήνα της βρίσκεται η διαφάνεια και η υπεύθυνη χρηματοδότηση.

Υπεύθυνη τραπεζική

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η ProCredit Bank δεν έχει στόχο να φορτώσει τους πελάτες της με προϊόντα που δεν χρειάζονται στην πραγματικότητα και τα οποία θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην υποχρέωση.

Η τράπεζα μεριμνεί ώστε ο ενδιαφερόμενος να κατανοήσει πλήρως τους όρους των συμβάσεων που υπογράφει, αλλά και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει, ώστε εκείνος γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα, να λάβει την οριστική του απόφαση.

Στον πλαίσιο αυτό, πριν την εκταμίευση ενός δανείου, αναλύεται διεξοδικά η χρηματοοικονομική κατάσταση του υποψήφιου πελάτη, για να εξαχθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα ως προς το αν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει το χρέος του.

Με τον τρόπο αυτό περιορίζεται αισθητά το ρίσκο του υπερδανεισμού.

Online διαδικασία

Η απαραίτητη διεξοδική συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που επιλέγουν, δια ζώσης, μέσω βιντεοκλήσης ή τηλεφωνικά.

Σε αυτές τις επαφές παρουσιάζονται τα διαθέσιμα δανειοδοτικά προγράμματα της τράπεζας, ώστε να βρεθεί η λύση που καλύπτει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες του καθενός.

Επιπλέον, τόσο η διαδικασία υποβολής του αρχικού αιτήματος, όσο και η υπογραφή των συμβάσεων γίνονται στις περισσότερες περιπτώσεις διαδικτυακά.

Τα βήματα είναι τα εξής:

1. Συμπληρώνετε και υποβάλετε τη φόρμα για το δάνειο που σας ενδιαφέρει

2. Στέλεχος της τράπεζας επικοινωνεί μαζί σας για να συζητήσετε διεξοδικά τις ανάγκες σας

3. Υπογράφετε τη σύμβαση είτε με χρήση της υπηρεσίας gov ή στα γραφεία της ProCredit Bank, ανάλογα με τον τύπο της χρηματοδότησης.

4. Το δάνειο εκταμιεύεται στο λογαριασμό σας

Οι λύσεις χρηματοδότησης

Αναλυτικότερα, τα δάνεια που προσφέρει στην Ελλάδα η ProCredit Bank για ιδιώτες είναι τα εξής:

- Καταναλωτικό Δάνειο - Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το ύψος του μπορεί να φτάσει έως και τα 50.000 ευρώ. Αποτελεί την ιδανική λύση για την αγορά οχήματος, για ανάγκες ανακαίνισης και επίπλωσης του ακινήτου σας, καθώς και για προσωπικές ανάγκες.

Το επιτόκιό του είναι το χαμηλότερο αυτήν τη στιγμή στην ελληνική αγορά, διαμορφούμενο σε 8.00% (πλέον 0.60% εισφορά Ν. 128/75).

Η διάρκεια αποπληρωμής μπορεί να φτάσει έως και τα 10 έτη.

Η διαδικασία της αίτησης είναι εξ ολοκλήρου διαδικτυακή.


- Δάνεια στέγης - Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Με τα προγράμματα στέγης η αγορά κατοικίας γίνεται απλή υπόθεση.

Το στεγαστικό δάνειο της τράπεζας διατίθεται με προνομιακό επιτόκιο  3,50% (+0.12% εισφορά Ν. 128/75), το οποίο είναι σταθερό για τα πρώτα 5 χρόνια.

Η περίοδος αποπληρωμής μπορεί να ανέλθει έως και τα 30 χρόνια, μειώνοντας το ποσό των μειωμένων καταβολών.

Η προέγκριση του δανείου, αλλά και όλη η διαδικασία γίνεται και διαδικτυακά.


- Όριο Υπερανάληψης FlexFund - Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για όσους έχουν έκτακτες ανάγκες σε μετρητά, η τράπεζα προσφέρει το προϊόν υπερανάληψης, μέσω του οποίου μπορούν να δανειστούν έως και 5.000 ευρώ.

Το επιτόκιό του είναι το χαμηλότερο στην ελληνική αγορά και διαμορφώνεται σε 7,75% (+0,6% εισφορά Ν. 128/75). Είναι δε σταθερό για ολόκληρη την περίοδο.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχουν έξοδα για την αίτηση ή την εκταμίευση του δανείου.


- Δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών για net-metering - Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Πρόκειται για πρόγραμμα που χρηματοδοτεί την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ με σκοπό το net metering.

Με αυτό παράγετε τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να παρακολουθείτε τόσο την παραγωγή, όσο και την κατανάλωσή σας.

Η χρηματοδότηση φτάνει έως και το 100% της επένδυσης και η διάρκεια εξόφλησης έως τα 7 έτη, εξασφαλίζοντας χαμηλές μηνιαίες δόσεις.


Είναι ξεκάθαρο ότι η ProCredit Bank προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων για ιδιώτες πελάτες, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καθενός.