A- A+
Με επιτόκια έως 2,25% οι προθεσμιακές καταθέσεις της ProCredit Bank ως 30/4

Για τρεις ακόμη μήνες παρατείνει η ProCredit Bank την προσφορά της στις προθεσμιακές καταθέσεις, με επιτόκια για ιδιώτες που φτάνουν έως και το 2,25%.

Ο λόγος γίνεται για λογαριασμούς προθεσμίας που ανοίγουν αποκλειστικά online, χωρίς καμία επίσκεψη σε κατάστημα της τράπεζας.

Η ProCredit Bank από τα τέλη του 2023 προχώρησε σε προς τα πάνω αναπροσαρμογή των αποδόσεων που προσφέρει, με ισχύ έως και τις 31/1/2024.

Όπως έγινε γνωστό, η προσφορά της παρατείνεται έως και το τέλος του ερχόμενου Απριλίου.

Τα επιτόκια

Αναλυτικότερα, έως και τις 30 Απριλίου 2024 όσοι ανοίξουν λογαριασμό προθεσμίας στην ProCredit Bank θα κλειδώσουν τα ακόλουθα επιτόκια:

- 2,25% για 24 μήνες

- 2% για 12 μήνες

- 1,5% για 6 μήνες

- 1,25% για 3 μήνες

Οι παραπάνω ετησιοποιημένες αποδόσεις προσφέρονται για ποσά που ξεκινούν από μόλις 5.000 ευρώ, ενώ οι τόκοι καταβάλλονται στη λήξη της κατάθεσης.

Επίσης, για νομικά πρόσωπα, η ProCredit Bank προσφέρει τα ακόλουθα επιτόκια:

- 2% για 12 μήνες

- 1,5% για 6 μήνες

- 1% για 3 μήνες

ADVERTISEMENT

Πώς γίνεστε πελάτης

Όπως προαναφέρθηκε, το άνοιγμα προθεσμιακής κατάθεσης γίνεται online, με μερικά απλά βήματα:

Βήμα 1

Αποστέλλετε το αίτημά σας στην ιστοσελίδα της τράπεζας

Εκεί συμπληρώνετε το όνομά σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, τον ΑΦΜ, τα στοιχεία της ταυτότητάς σας και το e-mail σας.


Βήμα 2

Μετά την αποστολή του αιτήματος, η ομάδα της τράπεζας θα επικοινωνήσει μαζί σας για μερικές γρήγορες ερωτήσεις.

Οι αιτήσεις ανοίγματος λογαριασμού υπογράφονται εξ αποστάσεως μέσω gov.gr ή ΚΕΠ.


Βήμα 3

Μετά το άνοιγμά του πρώτου σας λογαριασμού, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προθεσμιακή σας κατάθεση μέσω internet banking.


Βήμα 4

Μεταφέρετε το ποσό που επιθυμείτε από το νέο τρεχούμενο λογαριασμό σας στον προθεσμιακό. Η προθεσμία ξεκινά την ημέρα που θα μεταφερθεί το ποσό στον λογαριασμό.


ADVERTISEMENT


Ποια είναι η ProCredit

H ProCredit Bank Greece είναι μία έξυπνη ψηφιακή τράπεζα που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη 24/7 για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και μέσω μίας προηγμένης, φιλικής στη χρήση, πλατφόρμας e-banking.

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding, ο οποίος διαθέτει δυναμική παρουσία σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας τα τραπεζικά δεδομένα.

Δίχως «ψιλά» γράμματα, με διαφάνεια, πελατοκεντρική προσέγγιση, ποιοτική εξυπηρέτηση, αλλά και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας, υλοποιεί με συνέπεια στις αξίες της υπεύθυνης τραπεζικής, το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον.

Μέσω της καταρτισμένης ομάδας της στην Ελλάδα, προσφέρει σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μία αναβαθμισμένη και εξατομικευμένη εμπειρία, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατία, δίνοντας πάντα έμφαση στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.