A- A+
Έτοιμη να στηρίξει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις η ProCredit Bank

Έτοιμη να στηρίξει την εγχώρια κοινότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ρευστότητα και υπηρεσίες συμβουλευτικής υψηλών προδιαγραφών, είναι η ProCredit Bank.

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding, ενός group με δυναμική παρουσία σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, αλλάζει τα τραπεζικά δεδομένα και στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα στο τρέχον ευνοϊκό μακροοικονομικό περιβάλλον και ενόψει της επιστροφής της χώρας στην επενδυτική κατηγορία, διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που στοχεύουν στη μεγέθυνση και τον εκσυγχρονισμό τους.



Η φιλοσοφία της

Η ProCredit Bank Greece είναι μία έξυπνη αναπτυξιακή ψηφιακή τράπεζα, διαθέσιμη 24/7, για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με ελκυστικές αποταμιευτικές και χρηματοδοτικές λύσεις όλων των ειδών.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της βρίσκονται η διαφάνεια, η πελατοκεντρική προσέγγιση και η ποιοτική εξυπηρέτηση, τόσο μέσω των καταρτισμένων στελεχών της, όσο και μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας e-banking.

Ταυτόχρονα, επενδύει σημαντικούς πόρους για την εκπαίδευση των πελατών της, προωθώντας την αποταμιευτική κουλτούρα, την οικονομική υπευθυνότητα και την επιχειρηματική ηθική.

Η ProCredit Bank θεωρεί ότι κλειδί για την επιτάχυνση των ρυθμών μεγέθυνσης του ΑΕΠ αποτελεί η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Κι αυτό διότι έχει αποδειχθεί πως με τον τρόπο αυτό πολλαπλασιάζονται οι θέσεις εργασίας και ενισχύεται η κοινωνική συνοχή.



Σύμμαχος σε κάθε βήμα

Υλοποιεί δε, το σχέδιο διεύρυνσης των εργασιών της στην ελληνική αγορά με συνέπεια στις αξίες της υπεύθυνης τραπεζικής.

Στην ProCredit Bank η χορήγηση δανείων για την ικανοποίηση εφήμερων αναγκών δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, επικεντρώνεται στην κατανόηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με στόχο να του παράσχει το προϊόν ή την υπηρεσία που πραγματικά χρειάζεται.

Οι υπηρεσίες της είναι ιδανικές τόσο για φυσικά πρόσωπα που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής τους, όσο και για επιχειρήσεις που επιζητούν να επενδύουν στον εκσυγχρονισμό του μοντέλου λειτουργίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, προσφέρει σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μία αναβαθμισμένη και εξατομικευμένη εμπειρία, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατία.

Αναλυτικότερα, διαθέτει αποταμιευτικά προγράμματα, στεγαστικά δάνεια, αναπτυξιακά χορηγητικά προϊόντα και χρηματοδοτικές λύσεις για πράσινες επενδύσεις, με προνομιακούς όρους.



Υπεύθυνη τραπεζική

Ξεχωριστό δε, κεφάλαιο στον τρόπο λειτουργίας της, αποτελεί η τήρηση των αρχών της υπεύθυνης τραπεζικής.

Στόχος της είναι η σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Στο πλαίσιο αυτό, επιδίωξή της αποτελεί η παροχή ρευστότητας με χαμηλά επιτόκια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τη χρηματοδότηση επενδύσεων που προάγουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος.

Ταυτόχρονα, συγχρονισμένη με τις επιταγές της εποχής, όπου ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι πλέον προτεραιότητα, υλοποιεί δράσεις για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, των πελατών της και της κοινωνίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα.



Με την υποστήριξη λοιπόν της ProCredit Bank, η Ελλάδα έχει αποκτήσει μία αξιόπιστη αναπτυξιακή τράπεζα, που είναι έτοιμη να συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας.

Βρείτε την ProCredit Bank στα Social Media

•    Facebook Procredit Bank Greece
•    Instagram ProCredit Bank Greece
•    Linkedin ProCredit Bank Greece
•    YouTube ProCredit Bank Greece