A- A+
ProCredit: Η έξυπνη αναπτυξιακή τράπεζα που στηρίζει στην πράξη ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Έναν αξιόπιστο σύμμαχο που είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, έχουν αποκτήσει ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ο λόγος γίνεται για την ProCredit Bank Greece, την έξυπνη ψηφιακή τράπεζα που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη 24/7 για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και μέσω μίας προηγμένης, φιλικής στη χρήση, πλατφόρμας e-banking.

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding, ο οποίος διαθέτει δυναμική παρουσία σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας τα τραπεζικά δεδομένα.

Δίχως «ψιλά» γράμματα, με διαφάνεια, πελατοκεντρική προσέγγιση, ποιοτική εξυπηρέτηση, αλλά και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας, υλοποιεί με συνέπεια στις αξίες της υπεύθυνης τραπεζικής, το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον.

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

Μέσω της καταρτισμένης ομάδας της στην Ελλάδα, προσφέρει σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μία αναβαθμισμένη και εξατομικευμένη εμπειρία, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατία, δίνοντας πάντα έμφαση στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Οι υπηρεσίες της είναι ιδανικές τόσο για φυσικά πρόσωπα που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, όσο και για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να επενδύουν στον εκσυγχρονισμό του μοντέλου λειτουργίας τους, στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι μέσω της διεθνούς της παρουσίας, η ProCredit Bank διαθέτει την εμπειρία για να στηρίξει σε επίπεδο συμβουλευτικής τους πελάτες της, προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους με αποτελεσματικό τρόπο και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της ProCredit Bank βρίσκεται η υποστήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς πιστεύει, ότι η ανάπτυξή της είναι καθοριστική για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναγκαία συνθήκη για μία συνεχή μεγέθυνση της οικονομίας, με γνώμονα την κοινωνική συνοχή.

Υπεύθυνη τραπεζική

Επιπλέον, ξεχωριστό κεφάλαιο στον τρόπο λειτουργίας της, αποτελεί η τήρηση των αρχών της υπεύθυνης τραπεζικής.

Δεν είναι μέρος της κουλτούρας της η προώθηση δανειοδοτήσεων για την κάλυψη εφήμερων καταναλωτικών αναγκών, αλλά κεντρικός της στόχος αποτελεί η παροχή ρευστότητας για την υλοποίηση σχεδίων που προάγουν την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος.

Στοχεύει δε, σε μακροχρόνιες συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ειδικότερα, το επιτυχημένο μοντέλο της επικεντρώνεται στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των ιδιωτών πελατών της και διασφαλίζουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους αναγκαίους πόρους για τα αναπτυξιακά τους σχέδια.

Παράλληλα, συγχρονισμένη με τις επιταγές της εποχής, όπου ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι πλέον προτεραιότητα, υλοποιεί δράσεις για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων, των πελατών της και της κοινωνίας σχετικά με τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Με την υποστήριξη λοιπόν της ProCredit Bank, η Ελλάδα έχει αποκτήσει μία αξιόπιστη αναπτυξιακή τράπεζα, που είναι έτοιμη να συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Βρείτε την ProCredit Bank στα Social Media

•    Facebook Procredit Bank Greece
•    Instagram ProCredit Bank Greece
•    Linkedin ProCredit Bank Greece
•    YouTube ProCredit Bank Greece