A- A+
ProCredit Bank: Online εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Online εξυπηρέτηση χωρίς την ανάγκη μετάβασης των πελατών της σε κατάστημα, προσφέρει η ProCredit Bank στην ελληνική αγορά.

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών και των προϊόντων της μέσω μίας έξυπνης ψηφιακής πλατφόρμας, διαθέσιμης 24/7, παράλληλα με την υποστήριξη της καταρτισμένης ομάδας στελεχών της.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει ιδιώτες και επιχειρήσεις, όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Πού απευθύνεται

Η ProCredit Bank Greece απευθύνεται τόσο σε νοικοκυριά που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, όσο και σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που επιζητούν την ανάπτυξή τους μέσω δράσεων εκσυγχρονισμού του μοντέλου λειτουργίας τους.

Μέσω ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων, χρηματοδοτικών και αποταμιευτικών, η ομάδα της στην Ελλάδα είναι έτοιμη να παράσχει εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες του καθενός.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό ότι γεγονός ότι μέσω της διεθνούς της παρουσίας σε 10 χώρες της ΝΑ και Ανατολικής Ευρώπης, διαθέτει την εμπειρία να συμβουλεύσει και να κατευθύνει τους πελάτες της για την υλοποίηση των σχεδίων τους με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.



Κατανόηση των αναγκών

Η επικοινωνία με τους πελάτες διέπεται από διαφάνεια. Στην ProCredit Bank δεν θα σας φορτώσουν προϊόντα που δεν χρειάζεστε, με κίνδυνο την υπερχρέωσή σας.

Κεντρική επιδίωξη των στελεχών της είναι να κατανοήσετε πλήρως τους όρους των συμβολαίων που υπογράφετε, ενώ μεριμνούν και για την χρηματοοικονομική σας διαπαιδαγώγηση, προς την κατεύθυνση  ευαισθητοποίησής σας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε περιπτώσεις αδιαφανών οικονομικών προσφορών.

Μέσω αυτής της πολιτικής προάγεται η αποταμιευτική κουλτούρα και η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση.

Μσω υπηρεσιών συμβουλευτικής και μίας άρτιας οικονομικής ανάλυσης αξιολογούνται με αντικειμενικό τρόπο οι σχεδιασμοί του πελάτη και επιλέγονται τα κατάλληλα εργαλεία για την υλοποίησή τους.

Πριν από την εκταμίευση ενός δανείου αναλύεται διεξοδικά η οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση του ενδιαφερόμενου και ικανότητά του να το αποπληρώσει, ώστε να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο της υπερχρέωσης.



Επιχειρηματική ηθική

Επιπλέον, η ProCredit Bank διασφαλίζει ότι κάθε αίτηση αξιολογείται με βάση τη συμμόρφωση του πελάτη στη δική της επιχειρηματική ηθική.

Κανένα δάνειο δεν χορηγείται σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες, εφόσον υπάρχει η υπόνοια ότι χρησιμοποιούνται επισφαλείς, περιβαλλοντολογικά επιβλαβείς ή ηθικά κατακριτέες μορφές εργασίας.

Εξάλλου, στις συνεργασίες στον χώρο της επιχειρηματικής τραπεζικής, δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη συνεργασιών με ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαία σχήματα που υποχρηματοδοτούνται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Πεποίθηση της διοίκησης της ProCredit Bank είναι ότι οι μικρότερες επιχειρήσεις συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία θέσεων εργασίας και κατ΄ επέκταση στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Για το λόγο αυτό αποτελούν για την τράπεζα προτεραιότητα.



Ισχυροί μέτοχοι

Οι μέτοχοι της τράπεζας της στοχεύουν σε μία βιώσιμη απόδοση της επένδυσής τους σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα και όχι στη βραχυχρόνια μεγιστοποίηση του κέρδους.

Πρόκειται για τους στρατηγικούς επενδυτές Zeitinger Invest και ProCredit Staff Invest (το επενδυτικό όχημα για το προσωπικό της ProCredit Bank), την ολλανδική DOEN Participaties BV, την αναπτυξιακή τράπεζα KfW και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development - EBRD).

Βρείτε την ProCredit Bank στα Social Media

•    Facebook Procredit Bank Greece
•    Instagram ProCredit Bank Greece
•    Linkedin ProCredit Bank Greece
•    YouTube ProCredit Bank Greece

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα