A- A+
Τίτλοι τέλους για τη winbank της Τράπεζας Πειραιώς μετά από 23 χρόνια

Ήταν Ιούνιος του 2001 όταν η Τράπεζα Πειραιώς λάνσαρε τις υπηρεσίες e-banking, ξεκινώντας τη λειτουργία της winbank, της ψηφιακής πλατφόρμας για τους πελάτες της.

23 χρόνια μετά μπαίνουν τίτλοι τέλους σε μία από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες ανάπτυξης υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ελλάδα.

Αφορμή η νέα εταιρική εικόνα της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στον αέρα, με τον ελληνικό όμιλο να αλλάζει τα σύμβολα και το σχεδιασμό των καταστημάτων του.

ADVERTISEMENT

Το τέλος της winbank

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, από την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, η winbank αλλάζει ονομασία και γίνεται Piraeus e-banking.

Από την ίδια ημέρα, τόσο οι νέοι, όσο και οι παλαιοί χρήστες της mobile εφαρμογής της τράπεζας, winbank mobile app, θα πρέπει να κατεβάσουν στη συσκευή τους την καινούρια, την Piraeus app.

Από τις 4/6 η εφαρμογή θα γίνεται αυτόματα updated στο νέο Piraeus app, για όσους έχουν ενεργές τις αυτόματες ενημερώσεις στο κινητό ή το tablet τους.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει η ενημέρωση να γίνει χειροκίνητα.

Η νέα εφαρμογή Piraeus app είναι διαθέσιμη στο Apple Store για συσκευές iOS, στο Google Play για συσκευές Android και στο Huawei AppGallery για τις συσκευές Huawei.

ADVERTISEMENT

Τι δεν αλλάζει

Σε κάθε περίπτωση η εγγραφή στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς παραμένει ενεργή.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο με το username και το password που ήδη χρησιμοποιείτε για τη winbank, είτε εισέρχεστε στο e-banking είτε στο m-banking.

Ίδιες επίσης παραμένουν όλες οι λειτουργίες των ψηφιακών υπηρεσιών της τράπεζας, ενώ το ιστορικό των συναλλαγών σας, οι προγραμματισμένες σας συναλλαγές, οι λογαριασμοί, οι κάρτες και όλα τα προϊόντα και οι ρυθμίσεις σας θα βρίσκονται εκεί.

Ως προς την αλλαγή της εταιρικής της Πειραιώς, οι τρεις γραμμές στο νέο λογότυπό της μετουσιώνονται σε σύμβολο εξέλιξης, ενσαρκώνοντας τις βασικές της αξίες.

«Ενισχύουμε τις γραμμές του και τις μετατρέπουμε σε ακέραιους πυλώνες δύναμης, υπογραμμίζοντας την ακλόνητη δέσμευσή μας στη σταθερότητα» αναφέρει η τράπεζα.


Και προσθέτει: «Καθώς οι γραμμές εκτείνονται έξω από τα πλαίσιά τους, κάνουμε μια ηχηρή δήλωση του ανοιχτού μας χαρακτήρα και επαναδιατυπώνουμε την αποστολή μας: να λειτουργούμε ως μία τράπεζα για όλες και όλους.

Γιατί έχουμε την κοινωνία, αλλά και τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο της λειτουργίας μας.

Προχωράμε δυναμικά και αποφασιστικά προς τα εμπρός, έχοντας τις ανάγκες, την πρόοδο και την ευημερία τους ως οδηγό μας στο μέλλον που χαράζουμε. Προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες για κάθε πελάτη, συνεργάτη και εργαζόμενό μας».