A- A+
Με επιβράβευση 20% όλες οι αγορές βιβλίων με κάρτες yellow της Τράπεζας Πειραιώς

Μία νέα προσφορά ενισχυμένης επιβράβευσης για αγορές βιβλίων ενεργοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow.

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά όσους έχουν κατεβάσει στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή yellow app του προγράμματος και έχουν κάνει σύνδεση σε αυτήν.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για το πού θα ψωνίσετε, αρκεί η επιχείρηση στην οποία θα πληρώσετε να είναι βιβλιοπωλείο.

ADVERTISEMENT

Πόσο κερδίζετε

Συγκεκριμένα, το διάστημα από 1/5 έως και 1/6 θα κερδίζετε 100 yellows ανά 1 ευρώ αγορών σε βιβλιοπωλεία.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν στο 20% της αξίας της συναλλαγής σας και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος yellow, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Κάθε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς μπορεί να επωφεληθεί με αγορές έως και 250 ευρώ.

Δηλαδή το μέγιστο δυνατό όφελος ανέρχεται σε 25.000 yellows, τα οποία αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές ύψους 50 ευρώ.

ADVERTISEMENT

Σε ποιες επιχειρήσεις ισχύει

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ποσοστό επιβράβευσης ισχύει μόνο για αγορές σε επιχειρήσεις που έχουν καταχωρηθεί στα συστήματα των Οργανισμών Πληρωμών ως Βιβλιοπωλεία.

Αυτό σημαίνει ότι εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που εμπορεύονται ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως ηλεκτρονικά είδη, σχολικά, παιχνίδια και δεν εξειδικεύονται στα είδη βιβλιοπωλείου.

Από εκεί και πέρα η καταχώρηση των yellows στον λογαριασμό του μέλους θα πραγματοποιηθεί έως και 30 ημέρες μετά την λήξη της ενέργειας.

Τέλος, αν πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, θα κερδίσετε 1 yellow για κάθε ευρώ.