Τραπεζικα | Νέα | Τραπεζικά νέα - Ειδήσεις

1-20 of 34

Page:
  1. 1
  2. 2
Προς συγχώνευση Παγκρήτια Τράπεζα και Attica Bank - Η συμφωνία που άλλαξε τα δεδομένα

Το πρώτο καθοριστικό βήμα για τη δημιουργία του 5ου μεγαλύτερου πόλου στην τραπεζική αγορά έγινε την Τρίτη το απόγευμα σε σύσκεψη στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Περισσότερα
Κλειστά σε Αττική και Βοιωτία πολλά τραπεζικά καταστήματα τη Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου αρκετά τραπεζικά καταστήματα, λόγω της κακοκαιρίας, ειδικά στα βόρεια του Νομού Αττικής και στη Βοιωτία.

Περισσότερα
Μέσω και του wallet του Gov η ταυτοποίηση στα καταστήματα των τραπεζών από εδώ και στο εξής

Ενεργοποίησαν πλέον όλες οι τράπεζες τη δυνατότητα ταυτοποίησης των πελατών τους που επισκέπτονται καταστήματα, μέσω του Gov.gr Wallet.

Περισσότερα
Νέο μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών χωρίς γκισέ από την Attica Bank - Οι δυνατότητες

Στην υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου εξυπηρέτησης των πελατών της χωρίς γκισέ προχωρά η Attica Bank, ξεκινώντας από ένα νέο ιδιαίτερο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα
Στον αέρα το νέο website της Attica Bank - Οι νέες δυνατότητες στο e-banking
Στoν αέρα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το νέο πλήρως ανανεωμένο web site της Attica Bank. Ο νέος χαρακτήρας της ιστοσελίδας.
Περισσότερα
Κέρδισε χρόνο η Attica Bank μετά την αλλαγή στη διοίκησή της - Τι γίνεται με καταθέσεις
Σε ήρεμα νερά ξαναμπαίνει η Attica Bank μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος για το νέο διοικητικό της σχήμα, που θα κληθεί να την εξυγιάνει.
Περισσότερα
Διασώζεται η Attica Bank - Τέλος η Τρ. Πελοποννήσου - Στην ΕΤΕ οι καταθέσεις της
Το ποσό των 660 εκατ. ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει η Attica Bank μέχρι και την Παρασκευή 18/12 στο πλαίσιο της αύξησης κεφαλαίου που διενεργεί, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της.
Περισσότερα
Βρήκε 584 εκατ. ευρώ η Attica Bank - Χρειάζεται άλλα 164 εκατ. ευρώ για να σωθεί
Ποσό άνω των 584 εκατ. ευρώ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Attica Bank, στο πλαίσιο της αύξησης κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το σχέδιο διάσωσης.
Περισσότερα
Προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου η Attica Bank - Τι θα συμβεί αν δεν βρει τα λεφτά
Απόφαση να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου έως και 748 εκατ. ευρώ έλαβε η γενική συνέλευση των μετόχων της Attica Bank. Συμμετέχει το ΤΣΜΕΔΕ.
Περισσότερα
Attica Bank: Με στόχο τουλάχιστον 584 εκατ. ευρώ ξεκινά αύξηση κεφαλαίου - Αλλιώς ...εξυγίανση
Την πρόθεσή της να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου έως 748 εκατ. ευρώ έκανε γνωστή την Τετάρτη η διοίκηση της Attica Bank, για να καλύψει της ανάγκες του stress test.
Περισσότερα
Attica Bank: Aνάγκες 1 δισ. ευρώ προέκυψαν από τα stress tests - Ο κίνδυνος διάσπασης κι οι καταθέσεις
Κεφαλαιακό έλλειμμα ύψους 1,02 δισ. ευρώ έδειξαν για την Attica Bank τα stress tests που διεξήγαγε η Τράπεζα της Ελλάδος, παράλληλα με την άσκηση της ΕΚΤ.
Περισσότερα
Κεφάλαια κίνησης σε εξαγωγείς από την Attica Bank
Στη χρηματοδότηση των εξαγωγικών επιχειρήσεων και κυρίως των μικρομεσαίων, προχωρά η Attica Bank σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.).
Περισσότερα
Πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την Attica Bank
Πρωτοβουλία στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αναλαμβάνουν από κοινού η Attica Bank και το ΕΒΕΑ, μετά την επιβολή των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων.
Περισσότερα
Attica Bank: Τα 6 νέα καταστήματα για τους συνταξιούχους
Στη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων που εξυπηρετούν τους συνταξιούχους προχωρά από την Παρασκευή 10 Ιουλίου η Attica Bank. Η λίστα.
Περισσότερα
Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Attica Bank αναλαμβάνει ο Αλ. Αντωνόπουλος
Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Bank αναλαμβάνει από τις 18/2 ο κ. Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Το βιογραφικό του και οι «καραμπόλες».
Περισσότερα
Νέα διακοπή της γ.σ. της Attica Bank - Εμφανίστηκαν νέοι επενδυτές για την αύξηση των 434 εκατ. ευρώ
Διεκόπη για δεύτερη φορά η γενική συνέλευση των μετόχων της Attica Bank, καθώς η διοίκησή της ζήτησε περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωση των συνομιλιών με επενδυτές.
Περισσότερα
Από πού θα βρει τα τουλάχιστον 400 εκατ. ευρώ που της λείπουν η Attica Bank
Έτοιμη να προωθήσει τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου δηλώνει η διοίκηση της Attica Bank, η οποία έχει ήδη προσλάβει συμβούλους για ην εύρεση στρατηγικού επενδυτή.
Περισσότερα
Προς αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή η Attica Bank - Νέα αύξηση κεφαλαίου προ των πυλών
Την αυξημένη ζήτηση για τοποθετήσεις τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο από το εξωτερικό θέλει να εκμεταλλευτεί η Attica Bank για την είσοδο στο μετοχικό της κεφάλαιο στρατηγικού επενδυτή.
Περισσότερα
Σίγουρη για την κάλυψη των 400 εκατ. ευρώ η διοίκηση της Attica Bank - Τι γίνεται με καταθέσεις
Σε ενίσχυση των ιδίων κεφαλαίων κατά περίπου 400 εκατ. ευρώ καλείται να προχωρήσει η Attica Bank, λίγους μόλις μήνες μετά την ισόποση ανακεφαλαιοποίησή της. Αισιοδοξεί η διοίκησή της.
Περισσότερα
Attica Bank: «Δε σπάμε σε ''good'' και ''bad'' bank - Θα τα καταφέρουμε ξανά»
Αισιοδοξία ότι η Attica Bank θα καταφέρει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να ενισχύσει τα ίδια κεφάλαιά της κατά 397 εκατ. ευρώ, με βάση τις ανάγκες της από τα; stress test, επικρατεί στη διοίκησή της, κόντρα στα αντίθετα σενάρια.
Περισσότερα

1-20 of 34

Page:
  1. 1
  2. 2