A- A+
Τρ. Πειραιώς: Με νέο μοντέλο 30 καταστήματα έως το τέλος του 2023 - Πώς θα λειτουργούν

Σε πέντε ανέρχονται πλέον τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς που λειτουργούν υπό το νέο μοντέλο λειτουργίας. Ποιος είναι σχεδιασμός ως το τέλος του 2024.

Η εν εξελίξει αναμόρφωση του δικτύου της τράπεζας γίνεται στα πρότυπα των τριών πιλοτικών μονάδων της που λειτουργούν εδώ και μερικούς μήνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λουτράκι.

Σε αυτά προστέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες δύο νέα καταστήματα σε Βριλήσσια και Γλυφάδα, ενώ ως το τέλος του έτους περίπου 30 θα έχουν υιοθετήσει το νέο μοντέλο.

Στόχος είναι η μετάβαση για το σύνολο του δικτύου των 380 καταστημάτων της τράπεζας να έχει ολοκληρωθεί έως και τα τέλη του 2024.

Η νέα φιλοσοφία

Στα αναβαθμισμένα καταστήματα ο πελάτης απολαμβάνει γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε ένα ανοικτό, φιλικό και οικείο περιβάλλον.

Με την είσοδο του στο χώρο τον υποδέχεται ο τραπεζικός σύμβουλος και τον κατευθύνει ανάλογα με τις εργασίες που θέλει να πραγματοποιήσει.

Οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω μηχανημάτων που αξιοποιούν το ολοκληρωμένο δίκτυο ψηφιακών καναλιών, με τη βοήθεια του προσωπικού της τράπεζας όπου είναι απαραίτητο.

Από την άλλη, για τη διαχείριση των ιδιαίτερων αναγκών των πελατών, υπάρχουν κλειστοί χώροι, οι οποίοι διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των συζητήσεων.

Ο νέος, σύγχρονος σχεδιασμός του καταστήματος διευκολύνει την αλληλεπίδραση του πελάτη και του τραπεζικού συμβούλου, ώστε να βρεθεί το προϊόν ή η υπηρεσία που ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα στις ανάγκες του.

Τέλος, με τη χρήση των ψηφιακών μέσων και την ψηφιοποίηση των λειτουργιών, επιτυγχάνεται ο δραστικός περιορισμός των αναγκαίων εντύπων, με αποτέλεσμα τόσο τον περαιτέρω περιορισμό του χρόνου ολοκλήρωσης των συναλλαγών, όσο και τη σημαντική μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της τράπεζας.

ADVERTISEMENT

Δείτε φωτογραφίες από τα νέα καταστήματα