A- A+
Όλα τα προγράμματα υγείας για κάθε ανάγκη - Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων για παροχές υγείας σε τιμές ακόμη και από 10 ευρώ το μήνα, προσφέρουν τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

Με τον τρόπο αυτό οι ασφαλισμένοι αποκτούν δωρεάν πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία, μπορούν να πραγματοποιήσουν πλήθος εξετάσεων κάθε χρόνο ή να εξασφαλιστούν σε περίπτωση ενός απρόοπτου γεγονότος.

Τι καλύπτουν τα προγράμματα

Οι βασικές κατηγορίες στα προγράμματα αυτά είναι οι εξής:

  • Νοσοκομειακό (Ατομικό/Οικογενειακό)

Σε ένα απρόβλεπτο γεγονός θα έχεις άμεση πρόσβαση σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αμοιβές γιατρών και χειρούργων και πολλές άλλες παροχές.

  • Ιατρικές επισκέψεις & διαγνωστικές εξετάσεις

Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας θα έχεις απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, δυνατότητα πραγματοποίησης απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες παροχές.

  • Σοβαρή ασθένεια

Με ένα πρόγραμμα ασφάλισης σοβαρών ασθενειών θα λάβεις οικονομικό επίδομα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες που θα δημιουργηθούν απο την εμφάνιση μίας σοβαρής ασθένειας.

  • Επίδομα για χειρουργείο ή νοσηλεία

Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε οποιοδήποτε νοσοκομείο εξασφαλίζεις έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Αντίστοιχα, σε περίπτωση νοσηλείας θα λάβεις επίδομα για όσες μέρες παραμένεις στο νοσοκομείο.

  • Κάλυψη εξόδων αν δεν μπορώ να δουλέψω από ατύχημα ή ασθένεια

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος σου δίνει τη δυνατότητα με πολύ χαμηλό κόστος να καλύψεις τα έξοδα σου σε περίπτωση που εξαιτίας ενός ατυχήματος ή ασθένειας δεν μπορείς να εργασθείς.

  • Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης

Aπευθύνεται σε κάθε είδους εταιρεία άνω των 10 εργαζομένων και σε μέλη συλλόγου ή σωματεία. Αποτελεί μία σημαντική παροχή για τους εργαζόμενους και ταυτόχρονα προσφέρει φορολογικά οφέλη για την επιχείρηση.

  • Ταξιδιωτική ασφάλιση

Με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα έχεις κάλυψη για ένα επείγον περιστατικό κατά την διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα.

Καλύπτει ιατρικές συμβουλές, κάλυψη εξόδων νοσηλείας, αποζημίωση για απώλεια αποσκευών κ.ά.